Виена тема 13

• 43 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Кои райони бихте препоръчали за настаняване? Съжалявам, но нямам вече сили, почнах да чета темата, но е много времеемко. Знам, че транспортът е добър, така че предполагам, извън центъра също е удобно. Семейство с 2 деца сме, ще съм благодарна да ми препоръчате нещо конкретно. А, да, планът е да дойдем от Братислава.

Всичко, което е близо до спирки на градския транспорт, е добро, най-общо казано. Били сме в 17-ти  и 12-ти бецирк (Херналс и Майдлинг) - хубави, спокойни квартали, за 15-20 минути си в центъра. Маргаретен, Мариахилф, Фаворитен съм ги срещала също тук в темата с добри отзиви.

# 361
  • Viena
В 17-ти има чист хотел на супер цени.

# 362
Ще може ли линк?

# 363
# 364
  • София
За отсядане във Виена съм изключително доволна от апартаменти с всякакви удобства. През Букинг резервирах MyApartments Vienna. Това е една сграда с апартаменти, които се отдават. Намира се на 2 км от Пратера, като спирката за трамвая е до самата сграда и за 4 спирки сте на Пратера. От там с метрото до центъра са 2 спирки.

# 365
  • столицата
Защо този билет от 1.2 евро като се опитам да го закупя ми излиза цена 2.4 евро?
Той всъщност е за една посоко с многократно прекачване без паузи в рамките на 80 минути, нали? Предполагам, че следва да се чекира във всеки транспорт, който се ползва? Мога ли да го закупя на автомат за билети?

# 366
  • СОФИЯ
1.50 е само за възрастни над 65 г., 1.20 за деца от 6 до 15 г. Иначе си е 2.40 евро.

# 367
  • Viena
За 60 минути в една посока.

# 368
  • Варна
Пуснали са билети Варна Виена за 15 евро в началото на февруари

# 369

НА коя Авиокомпания са?
заекът е че са еднопосочни на тази цена.

# 370
  • столицата
Може ли някой да помогне с информация влакчетата от летището, но не САТ, а по-евтините , къде спират във Виена? Т.е. къде мога да направя връзка с градски транспорт и да си предвидя придвижването до апартамента,,?

# 371
Може ли някой да помогне с информация влакчетата от летището, но не САТ, а по-евтините , къде спират във Виена? Т.е. къде мога да направя връзка с градски транспорт и да си предвидя придвижването до апартамента,,?

За s7 ли питаш? от Флорисдорф  до летище и обратно е. Пътува по разписание на 30 минути. Пътува засечено от виенамите до летището за около 30 минути.
Ние го ползваме от летище до някоя ключива спирка и обратно.  Под ключова спирка визирам ВиенаМите, Пратер , Ханделски примерно (за нас е удобно заради метрото към общежитието ) . Купуваме си билет от автомат на летището. По спомен за човек еднократно беше 4 и нещо. Ние взехме за 10.70 групов за двама възрастни и ученик до 16г, с последващо целодневно ползване на транспорта в рамките на деня.

ето нещо полезно
https://homepage.univie.ac.at/horst.prillinger/ubahn/english/airport.html

# 372
  • столицата
Благодаря! Но билетът от 4.3евро не е ли за влака и само еднократно ползване на градски транспорт?

# 373
  • Варна

НА коя Авиокомпания са?
заекът е че са еднопосочни на тази цена.

Raynair, връщането при мен го дава на 20 евро за 05.02.

# 374
  • СОФИЯ
Ако купите карта за градски транспорт, шнелбана от/до летището е 1.90 евро в посока.

Общи условия

Активация на акаунт