Ревността...

• 10 770
  • 249
  •   1
Отговори
# 150
  • София /Абсурдистан
И като ги хване, какво става? Simple Smile

# 151
Вероятно ги пуска.

# 152
Прощава им и продължава да ги дебне, за да ги хване.

# 153
Прощава им и продължава да ги дебне, за да ги хване.
Живот ли бе това ... Няма ли си по-смислени занимания?

# 154
Нали темата е за ревността. Споделям.
Има си всичко - работа, хоби, приятели. Просто това е фикс идея да се прави на следотърсач и да се занимава. И кефа, че се е оказала права. И наистина, винаги се оказваше права - всичко беше така, както си го мисли.

# 155
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми може би ако избере друг мъж няма да има нужда да развива тази фиксация, ама де да знам може би точно заради това е избрала такъв. Smiley

# 156
Женската интуиция често се оказва права, но не виждам, по някакъв начин това да те прави щастлива в случая. По- скоро те трови и съсипва, така че не бих си затормозявала живота с такъв човек.

# 157
Нали темата е за ревността. Споделям.Има си всичко - работа, хоби, приятели. Просто това е фикс идея да се прави на следотърсач и да се занимава. И кефа, че се е оказала права. И наистина, винаги се оказваше права - всичко беше така, както си го мисли.
Егати и хобито! Но, хора всякакви....

# 158
Има хора, които не понасят да им е спокойно и сами влизат във филма. Дали са щастливи? Надали(но знае ли човек, един търси спокойствие, друг иска жега и скандал).
Приключвам с това. Да уважим авторката и да не разводняваме.

# 159
Колкото и да обичаш драмите, когато постоянно се съмняват в теб и те следят под лупа не се живее така.

# 160
И изобщо що за живот е това, е съвсем отделен въпрос...

# 161
  • Sofia
Наистина що за живот е това?
С бившия ми бяхме 19 г. заедно,имаме 2 деца - добър, образован, грижовен, но в един момент разбрах, че този човек вече го няма. В началото бяха само намеци,че съм се гласяла заради някой, но две години по- късно проблемите зачестиха, няма да изпадам в подробности, но вече нищо не го интересуваше освен на къде гледам, как гледам, защо дишам, защо се усмихвам и т.н бях станала 45кг. Мислех, че ще си посегна, но имам деца, за които трябваше да се грижа.
Някак изведнъж спря да говори, просто присъстваше в продължение на няколко месеца, споделял само с майка си, колко съм лоша и каква ли не! Боже, ако поне веднъж го бях направила да си кажа заслужавам го това отношение. Разделихме се, започна да ми отмъщава, като нараняваше децата си, не физически,  а с отношение макар и почти да не ги търсеше, дори когато бях с едното дете в болница не се обади поне да пита как е.
Вече живее с друга, дори на близките ми се похвалил каква страхотна жена си е намерил.
Грозна история, но действителна, затова не правете компромиси - 5 години правих и за съжаление нещата се влошаваха, нищо хубаво не носи тази ревност.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 16:11 от Rossi

# 162
От всяка история можеш да извадиш откъснати моменти и да ги подредиш така че да бъде тежко виновен както единият така и другият.

# 163
Ако детето ти е в болница, а дори не попиташ как е,  както и да го откъснеш, както и да го подредиш, мисля че няма място за чудене дали си виновен.

# 164
Ако детето ти е в болница, а дори не попиташ как е,  както и да го откъснеш, както и да го подредиш, мисля че няма място за чудене дали си виновен.

Няма институция за своевременно уведомяване на бащите че бившите им жени са влезнали в болницата с детето им.

Общи условия

Активация на акаунт