Ревността...

• 10 733
  • 249
  •   1
Отговори
# 210
Разбира се, като се чувстваш зле в едни отношения си тръгваш ....
Гавра за "шоуто" с друг човек от друга страна, съм чувала че е доста комплексарско и просташко действие.

# 211
Но пък може да има лековит ефект за същата тази друга страна.

# 212
Е впечатлена съм.. хем играч хем лекар, браво! Така се прави , гавра и шоу трябва да има Wink

# 213
Един заварил бившото гадже на новото си гадже в леглото в стаята й в студентски и се зачудил той ли слага рога или на него?
🤣

Зависи на каква възраст е авторът на изявлението. Неща, като описаното стават и на 18-19 и се понасят леко. Даже някои не разбират, че е имало какво да понасят.

# 214
Въпросът е тормозеният и контролираният за какво стои в такава връзка. И не е заради децата, защото едва ли преди тях е било самият земен рай. Има си той нещо, или голям интерес, или голям комплекс.

# 215
Пиша отново с развитие, което някои предвидиха. Нещата ескалираха в нечувана агресия. Няма да изпадам в подробности, но избягах от този човек и този град. Последваха молби и разкаяния, на които не вярвам.

# 216
  • SF
Браво! Само не се разколебавай.
Разкаянията му може да са огромни, искрени и временни.

# 217
Браво! Много се радвам, че си реагирала!
Не си и помисляй да му вярваш!
Сега ще има разкаяния, драми, обещания, крокодилски сълзи… Не се хващай!Театър!
Зарадва ме, браво!
Сега се концентрирай върху себе си и спокойствието си!:)
Щастието ще те намери!

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 22:51 от eleaa

# 218
Няма да лъжа, че ми е много,много трудно да остана със здравия разум, имам чувства към този човек, но съм със синьо око и психологическа травма. Помагайте да остана на себе си. Ще посетя и психолог.

# 219
  • Далечният изток
Нямаш чувства. Не и положителни.
Никакъв шанс за този .........
Не можеш да обичаш човек, който ти причинява това! А и той не те обича. Човек, който обича, не наранява!

# 220
  • SF
Няма да лъжа, че ми е много,много трудно да остана със здравия разум, имам чувства към този човек, но съм със синьо око и психологическа травма. Помагайте да остана на себе си. Ще посетя и психолог.

Имаш чувства към този човек???
Какви? - чувство на гняв, на разочарование, на омраза, на ненавист, на нетърпимост, на непоносимост - нормално е. Не се притеснявай, че мразиш някого незаслужено.
Каза ли на приятели, родители? Обади ли се на полиция? Издейства ли си ограничителна заповед?
Въведи повече хора в ситуацията, за да ти  бъде неудобно и нелогично един ден да им заговориш отново за този човек.

Много мразя да съм права в такива ситуации.

# 221
Запълни си времето с нещо, каквото и да е, и се опитай да не гледаш назад. Всичко е минало, научила си нещо. Много внимавай да не се свържеш с подобни хора занапред, дано вече можеш да ги познаваш от рано и да си подбираш обкръжението. Пази се. Точно сега си уязвима и "магнит" за всякакви откачалки, контактувай с нови хора, но не бързай да ги допускаш близо до себе си.

# 222
Аида го каза много точно: Човек, който обича, не наранява! Запомни го!

И не се заблуждавай, че имаш чувства- просто той те е обсебвал, но не от любов, а от комплекси!

Взела си правилното решение и ще видиш, че след време ще си казваш: малееее, как съм могла да търпя това и да си мисля, че е обич!

# 223
  • Столичанин ама не в повече :D
Пожелавам ти от все сърце успех и да успееш да си стъпиш на краката. Hug

# 224
Очевидно имам някакъв психологически проблем, щом ми е кофти за тази връзка или поне надеждата ми за нея. Затова имам нужда от помощ и го осъзнавам. Родителите ми знаят, приятелите ми също. Не спирам да ви чета, не спирам да говоря за това с приятелите си.

Общи условия

Активация на акаунт