Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 140
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Благодаря за споделеното!
Получих код за 45% и веднага го оползотворих. Едва успях да пусна поръчка, сайтът постоянно бъгваше.
кво поръча, Бърд?

# 181
Кажете какво поръчвате?

# 182
Ами и аз го запаметих, но не ми излиза като опция WhatsApp🤔

В WhatsApp избери изпращане на съобщение и след това избери номера на About You.

# 183
Spring, до 24.10. включително.

# 184
Леми, сега в WhatsApp като избереш изпращане на съобщение, би трябвало да ти излиза номера на About You.

Мисте, за дребни неща изгърмях кода - един пуловер на Том Тейлър и рокля на Онли. И двете ги следя от известно време.

# 185
  • Mostly in my mind
Аз поръчах долнише и горнище на Найк на дъщеря ми

# 186
Това от мен:

От рулетката имах 20% за ONLY и вчера поръчах това:

# 187
Кажете какво поръчвате?
Aз си напълних кошницата - кецове и портмоне на СК , чанта Desigual, една рокля, колан Tommy Hilfiger  за татко, тениски за бебето и ще изчакам довечера ММ като се прибере и той да погледне. Застрашително наближавам максималната сума. Надявам се  да стоят нещата в кошницата до после, ама и да ги няма, не е фатално . И без това реално нямам нужда от нищо.

# 188
Аз пък поръчах неща на Манго, които знам ,че няма да намалят и раници, които обикновено са с макс -10% Simple Smile
За съжаление якетата за детето изчезваха толкова бързо, че не успях да харесам нищо в нейния размер...

# 189
Благодаря за споделянето за кода Grinning взех 46% и поръчах няколко неща. Надявам се ботите да ми станат и харесат. Някой ,ако има на тази марка, ще се радвам да каже дали си отговарят на размера. Blush

# 190
Благодаря за помоща, изтрих акаунта и направих нов и се получи, но имам само 44 процента намаление докато се намоткам....
Но почти всичко е изчерпано вече. Едни ботуши ми измъкнаха под носа, докато се натуткам с другите неща.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 18:15 от Lemy

# 191
  • София
Благодаря много за информацията и съответно за кода! И аз трябваше да си кача приложението и ми прати 42%. Пак е добре. Simple Smile
Това приложение популярно ли е, за да го оставя?

# 192
Като месинджъра на фейсбук е, Вайбър....
Аз ще го изтрия защото ползвам споменатите.

# 193
Поръчахте ли си нещо? Ма мен нищо не ми хваща окото 🙄

# 194
  • Бургас
Поръчах зимни якета, кое ще си оставя , ще мисля когато дойдат. Мерак ми бяха поне да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт