Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 919
  • 757
  •   2
Отговори
# 240
  • Mostly in my mind
някой пускал ли е съобщение? колко процента станаха?

# 241
  • София
Аз се разписах с яке и пуловер на -43%

Бях се зарекла да не поръчвам, но се изкуших..да видим този път дали ще ги доставят. А има шанс и да са ми големи Joy

# 242
  • Mostly in my mind
Как така дали ще ги доставят? Има вероятност и да не ги ли?

# 243
  • София
Как така дали ще ги доставят? Има вероятност и да не ги ли?
На последната ми поръчка, доставката се забави над 15 дни. В един момент, получих имейл, че вероятно няма да могат да ми доставят всичко, защото имало вероятност да няма наличност към момента на доставката. Беше поръчка с две якета. Отговорих им с едно гневно писмо и отказах поръчката (или каквото беше останало от нея). Получих код за 25 % намаление за компенсация.
Колежка получи нейната поръчка за 23 дни (дънки и блуза). Вече се чудеше, дали ще ги получи.

# 244
На мм маратонки поръчах миналата седмица, дойдоха за 4 дни.

# 245
При мен пише "очаквана доставка 31.10-4.11",  тоест поне 10дни.Досега най-много съм чакала 6 дни за поръчка.После пак ще се извинят с мижави - 10% код

# 246
Определено ми допада идеята за група за продажба на неща, купени от Abaut You, които не са ни паснали.
Накой пробвал ли е какъв е процента, които се получава сега от what's up?

# 247
Да, и аз съм ЗА група за покупки от абаутю. Имам някои неща с етикети, може на някой да му допаднат. 😊

# 248
  • София
Момичета дънките JJXX, отговарят ли си?

# 249
Много е лесно връщането, ако нещо не пасне. Проблем ще е при препращане на друг човек и нещо не му хареса.
Несъмнено и некоректни хора не са само в персонала на about you и куриерските фирми,  все ще се намери някой дето иска нещо, но размислил, или го поносил и не му трябва вече....

# 250
Здравейте! Аз се възползвах вчера от 48%.

# 251
Късно видях темата, сега получих ваучер за едва 32%.

# 252
# 253
Късно видях темата, сега получих ваучер за едва 32%.
Изтървала съм. Как се получава този ваучер?

# 254
Днес си взех една от поръчките от предното намаление, но другата още се бави. Пратиха извинение, ама без код 😊 Нищо, вчера успях да се вредя с 45% код, но още нищо не съм пуснала. Бях наточила лиги на едно палто на Манго, но не хваща кода. Днес мислих за яке на Ragwear, но още се чудя. Имам ижасно много дрехи и реално нямам нужда от нещо, ама да не съм "капо", както се казва у наше село. Мъжо си пусна 2 зимни якета, ще видим какво ще дойде.

Надявам се да не се откажат вярни слуховете за оттеглянето им от нашият пазар.

И стига съм мрънкала и да казвам какво взех:

Маратонките са симпатични, взех 38 номер, който по принцип си нося на тази марка и ми стават. Двете тениски ми допадат въпреки, че логото ми е доста голямо. Бялата блуза доста прозира и не ми допада, че около деколтето е двоен плат и много изпъква.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 23:29 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт