Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 959
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Аз също търся за над 40, така че ако някой има код който няма да използва ще съм му много благодарна! ❤️

# 271
Здравейте. Имам въпрос относно наличностите в About you, защото досега не съм пазарувала от там. Следя едно яке за размер S и съм пуснала известяване, но гледам, че XS ту го има налично, ту го няма. Дали има шанс до няколко дни да се появи и S? Какви са вашите наблюдения? Благодаря предварително!
Много е относително, търпеливо проверявайте, понякога желания номер се появява най-неочаквано.

# 272
Благодаря на дамата, която ми изпрати кода! Падна ми се 30% за дънки. Пускам го ако някой иска се възползва.

# 273
Лудница е станала с тия кодове от Уатсап Joy

Стана ми криво, като прочетох, че има вероятност Абоут да се оттегли от българския пазар. Disappointed това е любимия ми сайт за пазаруване.

# 274
Кодове тепърва ще има пак, друго си е да се чувстваме зависими🙃

Не вярвам на слухове, силата на бг мама ще ги откаже🙂,  колко вещи се накупуват без да се сети човек за тях никога, благодарение на темата тук

# 275
Щефи, да, така е. Но си мисля за статия, която споделиха тук по-рано за загубите им. Ако наистина търпят такива огромни загуби, то е логично да свят бизнеса си. Sad

# 276
Дано да устоят, дори и с по-високи цени.
 Отдавна  няма другаде такива масови намаления.

Пък и доста боклуци се пробутват между качествените стоки, които не биха се продали без мигащ банер за екстра промоция.

# 277
Здравейте. Трябва да върна един артикул към aboutyou, но му махнах етикета, проблем ли е? И когато отида да го пусна в офиса достатъчно ли е да кажа, че е за aboutyou?
Могат ли от aboutyou да ми върнат сумата в наложен платеж, а не по банков път?
Благодаря.

# 278
  • София
По-добре им се обадете на телефона, за да питате за махнатия етикет, но според мен няма да е проблем. За да върнете, приложете листа за връщане и залепете приложения етикет-лепенка. Така приготвен пакета го носите в Еконт и го връчвате за връщане.
Реадкция: Да, забравих да пиша за връщането на парите - не може чрез наложен платеж, трябва да се въведе банкова сметка в профила ви в сайта/приложението.

Аз предлагам код за Ragwear 25%. Някой да го взима, че ще се изкуша.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 05:56 от emeto®

# 279
Не може в наложен платеж.

# 280
  • Сливен
Имам 20%за adidas originals

# 281
И аз търся код за над 40% 🥰
Ако има дами, които няма да го изпозлват, ще съм благодарна да ги споделят с мен.

# 282
И аз ще съм благодарна за код над 40%.

# 283
Аз поръчах тази рокля, отдавна я заглеждам:
https://m.aboutyou.bg/p/smith-soul/roklya-tip-riza-8336138
Дано не съм похабила кода.
Темата малко се измества...подминавам, когато не ме вълнува, но последните постове са все за кодове. И то с претенции за процентите.

# 284
Аз не знам как си представяте изобщо, че някой ще потърси нарочно код в WhatsApp, защото там са големите кодове, за да не го използва и да го предостави на вас?! Ми аз ползвах два - от моя телефон и от този на мъжа ми. Намерете си и вие още един профил или си инсталирайте приложението, ако го нямате и каквото ви се падне. Нали е до 24-ти, значи още трябва да работи. На рулетката ми излезе код 30%, но само за рокли, предоставих го.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 06:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт