Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 46 016
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Много странно, че толкова магазини правят ударни промоции баш сега🧐 какво ли да очакваме за черен петък? 😁

# 316
Много странно, че толкова магазини правят ударни промоции баш сега🧐 какво ли да очакваме за черен петък? 😁
Изкуствено завишаване на цените 😁

# 317
Според мен до черен петък вече нищо няма да е останало от готининте неща. Иначе ще има някакъв грандиозен процент.

# 318
Чудех се само за тази рокля, че харесвам  кройка тип балон, беше с 40% намаление 240лв и взеха, че я изкупиха  с още кодове

# 319
Аз нямам спомен миналата година на черния петък, да е имало някакви големи намаления.

# 320
  • Mostly in my mind
Ех  м...му, понеже си изгърмях кодовете, сега получих известие за наличност на едно нещо, дето го дебнех от сума ти време.
Някой има ли код, на лични, нямам претенции за процентите 😁😬
Мога да ти дам за 25. До 30 октомври е валиден. Simple Smile

# 321
Момичета, миналата седмица получих поръчка, която беше с общо 4 продукта. От тези 4ри, аз върнах два, които вече са получени. Сега си гледам в профила и само единия продукт ми е маркиран като върнат. Проверявам си и генерирания документ за връщане - ами двата продукта са си, както трябва да бъде. Какво мога да направя в този случай?

# 322
Нищо, ще се появи и втория.

# 323
Момичета, миналата седмица получих поръчка, която беше с общо 4 продукта. От тези 4ри, аз върнах два, които вече са получени. Сега си гледам в профила и само единия продукт ми е маркиран като върнат. Проверявам си и генерирания документ за връщане - ами двата продукта са си, както трябва да бъде. Какво мога да направя в този случай?
Обади им се, и при мен се беше случило с два еднакви продукта, бяха ми върнали пари само за единия. Момичето звънна в счетоводство и всичко се оправи, даже не ми искаха никакви документи.

# 324
Миналата година добрите намаления бяха в началото на ноември, в първите два уикенда. Имаха и черен петък, но за него готините неща бяха изчерпани. Тази може да приложат различна стратегия, но всички знаем, че черен петък е един ден само в САЩ. В Европа си е черен месец.

Относно притесненията за излизане на АЮ от България, не мисля, че са основателни. В последната една година платформата влезе в три нови страни (Португалия, Гърция, Норвегия), правят и разни други инвестиции като отваряне на глобална платформа, с която да могат да доставят в 100 държави, при положение, че в момента работят в 26. При тях се работи на едро. Наясно са, че са на загуба, по-скоро това е новина за нас. Целта им е да излезнат на печалба глобално през финансовата 2023/2024 година. За текущата си имат заложени цели(с предвидена загуба) и си ги гонят. Това е информация от специализирани медии.

# 325

Трябва им кеш, след като и английския некст пусна намаление в българската версия, което никога не е било…

# 326
Kopche, благодаря за линковете. Поръчах и аз в два цвята от пуловерите.

# 327
Аа отказали са ми един мъжки суичър, а беше за подарък ... а беше и наличен.

# 328
  • Варна
Усетиха се за пуловерите и промяната в цената им като ги сложиш в кошницата.
Да видим ще откажат ли поръчките.

# 329
Надпрева кой пръв ще ни източи портфейла. Не случайно черният петък в България е цял месец и се надпреварват кой пръв ще пусне промо.

Sunflower Моля те, ако ще пускаш новата тема да добавиш инфо за връщане на поръчки в 1я пост.

Общи условия

Активация на акаунт