Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 46 004
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Нали сме да си помагаме

# 346
  • Пловдив
Абе тия пуловери не са ли много късички? Аз се въздържах... Simple Smile

# 347
  • София
Аз тънки пуловери запасвам в дънки, поли. Дължина не търся. Туника си вземи, иначе. Ако говориш за памучните за 10 лв, че така гадая..Laughing

# 348
Аз поръчах от вълнените,дано са хубави на живо
Благодаря за линка

# 349
  • Пловдив
Аз тънки пуловери запасвам в дънки, поли. Дължина не търся. Туника си вземи, иначе. Ако говориш за памучните за 10 лв, че така гадая..Laughing
за тях, за тях...ама айде ся, чак да ги загащиш тия Rolling Eyes едва ли.
Туники не нося, мерси.
Grinning

# 350
Аууу, ако Абоут останат в България ще съм много щастлива Joy само дето ММ няма да е Joy

Да разредя малко темата, че напоследък малко драма с кодове стана, и да дам малко отзиви на последните ми поръчани неща. От последното намаление са, все още чакам една рокля, загубиха я при изпращане ли, не знам.

Чудесен поларен пуловер. Цветът е страхотен, доста по-тъмен е от този на снимката, много го харесах. Леко ми е широк в талията и ханша, ама не ми е драма. Обичам такива пуловери, че много топлят.

Този лилав пуловер не беше много изгоден, но нямаше как да го подмина, и без друго все бяха му изчерпани номерата, а тук изведнъж се появи.

Относно кецовете на Космос комфорт - мога да кажа, че това е страхотно попадение. Да, не са кой знае колко евтини, но пък колко са удобни!
Тези в бордо са страхотен наситен цвят, аз от край време искам кожено яке в този оттенък да купя. Сините са си тъмно сини. Харесват ми, че са от естествена кожа и отвътре и отвън. Умалени са с 1 номер, подходящи са и за широко стъпало, на мен дори са ми леееко широки, но като стегна връзките, си е супер. В моя лична класация по удобство нареждам ги на челното място заедно с Асикс и Рикер.

И зелени Simple Smile

Жълти, но не са жълти, а в цвят горчица (който също харесвам, и се оказа идеално допълнение към коженото ми яке, което взех от Бест сикрет

И едни високи, които са тип боти, които са с някаква подплата вътре, става за по-студено време

Те не са от намалението, преди него са поръчани. Цветът им е красив червен.
Очаквам още черни по-високи кецове, които поръчах сега с по-голям код (успях да се сдобия с 40% и с 38%), нямаме повече телефони, май, за щастие на ММ Joy
Не успях да се сдобия с кецове в цвят коняк, просто защото всичко толкова бързо опоскаха. Но и така съм безкрайно доволна Joy

Безкрайната ми мания за пуловерите надделя да поръчам и него.

Роклята е хубава. Полиестър е, но не е от оня, дето изглежда евтино. Удобна е и чудесна към кожата. Заспа ми идеално. Малко по-изрязана е в бюста, за жените с по-малък бюст може да е проблемно, то и аз не съм свикнала да нося толкова изрязани рокли, но със сако ще е ок. Отдолу на полата от вътрешната страна е зашита широка лента, която трябва да се "нагласи", за да може полата отдолу да придобие форма. Не можах май да го обясня нормално Joy
За тениските съм писала и преди, харесвам ги, малко са ми скъпички, като за тениски, но тези щампи са толкова хубави Heart Eyes Исках точно розова с коте, че хубаво изглежда с тези очила. Нямаше Л р-р, който вземам обикновено от тях, взех М, ама и той ми е ок. Писах и преди, че между ХЛ и Л нямаше разлика, изглежда, и М е някъде там. Не знам как ги шият Joy Искам от същите тениски с коала и пингвин, ама моето искане е безкрайно. Animal See No Evil

Очаквам още рокля, ще пиша за нея, като пристигне. Общо взето, доволна съм, всичко ми пасна, чак куриерът се учудва, че нищо не връщам.

Сега с намаленията пуснах всякакви неща, които не са много изгодни от една страна, защото не са намалени, от друга страна, тях, ако намалят, все с някакви мижави %, и само ги гледам. То и ще видим, какво ще изпратят де, че с якетата Навахо вечно драма става.

Якетата исках точно тези модели в тези цветове, имаше и моят размер. Остава и да ми ги пратят, но се съмнявам.

Последните пуловери и рокли (момичета, благодаря че споделихте за тях!) Пуснах с малки кодове, които имах под ръка. Опасявам се, че рокли ще са големи, а пуловерите малки, ама само това имаше в наличност Simple Smile ще видим де. Ако ми пратят всичко от поръчаното, ще съм много щастлива, защото нещата, поръчани с по-големи кодове искам много отдавна. Мисля, че ще пропусна черния петък, може би само дреболии ще пазарувам, или рокли, те никога не са излишни, че се охарчих брутално (и вече буквално няма къде да слагам дрехи, пустата ми мания Joy )

И, тъкмо се оплаквах, че всички зелени плетени рокли са опоскани, а исках така, една се появи в моят размер, та пуснах и нея.

Исках още някои неща, но всичко беше толкова опоскано, че от мен толкова Simple Smile

# 351
  • Пловдив
Ай, ай, Есме Grinning  на това, ако викаш опоскано...браво на теб!

# 352
Есме биеш ме по поръчки Joy

Аз съм скромна в сравнение с теб:

Повечето бяха не намалени и бързо изчерпах лимита Blush

# 353
  • Сливен
Есме,моля те измери ми стелка на високите cosmos,които са без подплата.

# 354
Изпратен.

Имам код за 39% отстъпка, който няма да използвам. Ако все още някой желае мога да му го изпратя.
Прикачен и снимка с код за пуловери

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:28 от И_Колева

# 355
  • Пловдив
Може ли код, ако на някой му е останал?

# 356
Аз мога да предложа 20% Simple Smile

П.П. Даден е

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:52 от Анонимен

# 357
  • Пловдив
А как беше номера за пращане на съобщение?

# 358
При мен вече не работи и това.
Изпрати кодовата дума SHANS чрез съобщение в WhatsApp на https://wa.me/4940638569297?text=SHANS и получи ексклузивен код за отстъпка. 💌

# 359
  • Пловдив
Май и при мен не иска...нищо. Не ми е важно.
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт