Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 152
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
В пакета с последната ми поръчка са ми сложили един плик с три брошури с кодове за отстъпка в румънски онлайн магазини. Смешници Joy

# 106
Joy те пък разлика между България и Румъния не правят ли Joy
На мен до сега са ми слагали ваучери за отстъпка в Нотино, към 5 бр.общо, не че ми трябват.

Момичета, ако на някой му се намира код за отстъпка за обувки, който няма да ползва, или някой инфлуенсърски код, бихте ли споделили?

Аз пък въобще не бях наясно, че има рулетка, като се пазарува през приложението Confused обикновено пазарувам през браузер. Само преди да свършат намаления, пуснах една рокля през приложението, че ме мързеше да включвам лаптопа, и така разбрах за рулетката.

# 107
Теда, тениската е готина, обаче суичъра с този цвят... 😔

# 108
  • БГ
Здравейте, имате ли история на поръчките?

# 109
И при мен е така, сигурно нещо се е бъгнало.
Я кажете може ли да се изтрие профил?
Новият профил от който поръчах предишния път, е в абв поща и е постоянно под хакерски атаки( много скапана поща) искам да изтрия всичко и да не получавам нищо от АбаутЮ, защото все пак там имам адреси, банкова сметка и така нататък.

# 110
Joy те пък разлика между България и Румъния не правят ли Joy
На мен до сега са ми слагали ваучери за отстъпка в Нотино, към 5 бр.общо, не че ми трябват.

Момичета, ако на някой му се намира код за отстъпка за обувки, който няма да ползва, или някой инфлуенсърски код, бихте ли споделили?

Аз пък въобще не бях наясно, че има рулетка, като се пазарува през приложението Confused обикновено пазарувам през браузер. Само преди да свършат намаления, пуснах една рокля през приложението, че ме мързеше да включвам лаптопа, и така разбрах за рулетката.

Имам 15% за обувки, ако го искаш

# 111
Получих си якето от последните промоции. Не е бял фона, сивее,  маншети и яка също, но е разкошно, топло, макар и преходно.

# 112
Аз си виждам поръчките, в приложението.

# 113
Tedi15 има за над 100лв.

# 114
Момичета, някой скоро  купувал ли си е маратонки на Scashers и да ви миришат като китайски маратонки? Не толкова силно, но все пак странно.

# 115
  • Popovo
Тези SKECHERS чакам утре и ще давам отзиви.

https://www.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-flex-appeal-4224307

# 116
  • София
...пуснах една рокля през приложението, че ме мързеше да включвам лаптопа, и така разбрах за рулетката.

Другият път, просто влез през телефона си в браузъра. Не е нужен лаптоп за това. 😊
Аз рулетка не съм виждала ни в браузъра, ни в приложението. 🤔

За редактиране на емейл в профила се обръщате към съпорт.

# 117
  • София
Аз преди седмица си поръчвах Скечъри също, но през друг онлайн продавач. Междудругото и там доста често има супер намаления и находки Simple Smile. /Fashion Days е/

# 118
Миришат ли ви странно? Аз поръчах от FD и миришат много странно. Не съм поръчвала преди и се чудя дали има възможност да не са оригинални

Аз преди седмица си поръчвах Скечъри също, но през друг онлайн продавач. Междудругото и там доста често има супер намаления и находки Simple Smile. /Fashion Days е/

# 119
Видях в секцията Помощ, че могат да ми закрият те акаунта, писах им.
Тези ботуши не са лоши, но заради високият ми свод, крака ми при ходене опира отгоре и ме убива 🥴 Този проблем обикновено ми се получава при ботуши и боти с връзки, само с Рикерите всичко е точно.

https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/botushi-s-vrazki-6960019

Общи условия

Активация на акаунт