Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 154
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
И аз бих ти казала, като си прежалила вече парите, си го остави. Следващ път може и да не ги прежалиш.

# 91
Дези, якето наистина ти стои добре Simple Smile Остави си го Simple Smile

На мен никакви ваучери не ми пращат, макар, че бавят доставките и ме прецакват с поръчките.

# 92
Здравейте момичета. Simple Smile)
Някоя ако има кодче за намаление на чанти и раници, а няма да го ползва, може ли да ми го изпрати на лична?
А някакви кодове други налични ли са в момента?
Между другото имам 2 покани за Best secret. Ако някоя има нужда да ми пише.

# 93
Някой иска ли код за 25% за суичъри.

# 94
Не съм очарована от обувките на Веро мода , на 3то обуване се скъсаха. Няма да повторя.

# 95
  • Варна
Имате ли впечатления от якета Marikoo? Имам персонален код и се колебая, например това? Докато минат намаленията, някои от другите, които бях харесала,  се изчерпаха.

# 96
Взех си пратка, отдавна се канех на тениска и суичър на тази марка, но съм леко разочарована

Видимо на сайта и двете са в бял цвят, но суичъра дойде сив.Преди да им пиша да ги пустосам, че е станала грешка проверих и на сайта пише светлосиво. Не съм обърнала внимание на този детайл, защото на снимките си изглежда бял,а реално идва сив като опаковките на About you

Аз ше си го оставя, защото и така ми харесва, но се чудя дали да им пиша да си изкрънкам някаква компенсация под формата на код, заради първоначалното ми разочарование..

# 97
На мен последният път не ми дадоха, но си длъжна да пробваш 😁

# 98
  • Варна
И какво ще им напишеш като няма разминаване между написания цвят в сайта и цвета, който си получила 🙄

# 99
И какво ще им напишеш като няма разминаване между написания цвят в сайта и цвета, който си получила 🙄
Има разминаване в цвета на продуктовите снимки и обявения, което си е заблуждаващо.Няма да се занимавам, ще ми отговарят да съм чела детайлите 😃
Ще си чакам код за РД, който е тази седмица, ако дават все още. Миналата година беше 20 или 25%

# 100
  • Г. О.
Имам код за обувки 20%. Пишете ми и го давам.

# 101
Миналия четвъртък върнах поръчка, но все още не са ми пратили нито имейл, нито в профила е отбелязано връщането. Чудя се дали да звъня, или да изчакам още 1-2 дни, напоследък май работят по-бавно, как мислите?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 19:12 от kakx

# 102
Бавно работят. Звънях им няколко пъти да ги сръчквам, защото не пазят срокове за връщания. Извиняват се, казват че са претоварени и това е. Но, след обаждания ми, задействат се.

# 103
Аз не получих код за РД тази година. Писах им, но нямали достъп до кодове ..

# 104
Ето тениската и суичъра.Тениската М размер ми е точна, суичъра поръчах Л и ми е голям.Ще го връщам, но ще им пиша, че са ме дисапойнтнали с това цветово разминаване и дано да ги трогна да ме компенсират с кодче да си поръчам по-малък размер

Общи условия

Активация на акаунт