Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 289
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Имам налични 2 покани за Бест сикрет, ако някой желае, да ми пише Simple Smile

На street one имам само пуловери, и те са доста уголемени, да.

Хем казах, че няма да поръчвам нищо, и пак не издържах Simple Smile

Поларена блуза никога не е излишна.

# 76
  • София
За кой модел говориш?
Ето това  https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-yake-pavla-8705864
Тъмно сивото.

# 77
  • София
Много е хубаво горното яке, но да и цената му е хубава Simple Smile. Аз се бях зарекла до края на месеца да не поръчвам, но не издържах. После ще връщам, знам си се аз. Вече в еконт ме гледат като ненормална.

# 78
  • София
Да, скъпо си е. Аз позвах инфлуенсърски код и ми намали на 283лв. Заболя ме сърцето, но от няколко годино гледам якета, купих едно компромисно, мрънках 🤣 И си казах, че тази година ще си купя идеалното яке, колкото ще да струва. Но ми идва малко по-плътно, обемно някак и се чудя има ли къде да го нося. Всичко ми е близо и реално трябва да изтичам до работата и училище/градина на децата. Но е хубаво де, ако го върна, вероятно ще съжалявам.

# 79
  • София
Дези, поне имате предостатъчно време да го мислите. Не бързайте с връщането. То още не са хванали студове.
На мен така една рокля ми седя за размисъл цяло лято. Отделно ми седя в любими доста време. Беше и скъпа, но накрая си казах майната му на чуденето и си я носих и дори ми стана любима. Следващото лято може и да не я погледна де Wink

# 80
А подплатата отвътре гладка ли е?

# 81
  • София
На вас бави ли се доставката? От 04.10 имам поръчка с две якета. Два пъти преместват датата на доставката. После получих имейл, че може да не ми доставят всичко, ако не са налични към момента на доставката. Писах им да анулират поръчката, отговориха, че не може...Не са бързи като ФД, Модиво и ансуер. Май ще ме загубят като клиент..

# 82
Получих дънки Tommy Hilfiger 29/32  но са ми малки. Ако някой проявява интерес да ми пише на лични.

# 83
На мен с 1-2 дни ми забавиха, затова ми пратиха персонален код за 5% от следваща поръчка.

# 84
Преди пращаха по 20%, сега на 5 са смъкнали.

# 85
На мен преди ми пращаха за всяко забавяне код за 15-20%, тази сутрин само извинения. 😉 Веднъж оставих и отрицателен отзив за продукт, не са го публикували, пратиха ми мейл, че имало дефектен продукт в поръчката и много съжалявали и пак код (май 20% беше). Честно казано, ядоса ме това, предпочитах в конкретния случай да публикуват лошия отзив, но не би. Не беше дефектен продуктът, беше некачествена изработка и срещу това се изказах. Тъжна съм, че се изчерпаха детските неща на Sigikid и Sterntaler и не правят никакви промоции на малкото останали неща.

# 86
  • София
Gatanegra, на мен ми пратиха якето по-рано. Пишеше очаквана доставка между 17 и 22 октомври, дойде на 14-и.
Иначе, така е отвътре и снимка н амен с него, мисля че отстрани изглежда добре, просто аз го усещам тежко.
Скрит текст:

# 87
  • София
Да, изпратиха ми код за 15%, но от якетата ни вест ни кост, те са преходни якета за мен и колежката, докато дойдат вече ще ни трябват зимни Joy
Дези, якето не е лошо.

https://m.aboutyou.bg/p/esprit/prehodno-yake-8575125?utm_medium= … _campaign=product
https://m.aboutyou.bg/p/roxy/prehodno-yake-coast-road-8611396?ut … _campaign=product

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 13:31 от gatanegra

# 88
  • Бургас
Дези, якето е хубаво и ти стои много добре. Остави си го.

# 89
Дези, и на мен много ми харесва това вке и как ти седи 🍀 оригинално е. После да търсиш, няма да намериш подобно.

Общи условия

Активация на акаунт