Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 961
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Popovo
Много интересно един суичър ми изписва, че е в промоция и намален, слагам го в кошницата и излиза на редовна цена, няма да го поръчам пък! Случвало ли ви се е?

Постоянно ми се случва, да.

# 406
  • София
И аз имам извинителен имейл, че поръчката ще се забави (от WhatsApp кода). Да видим какво ще стане.

# 407
Много интересно един суичър ми изписва, че е в промоция и намален, слагам го в кошницата и излиза на редовна цена, няма да го поръчам пък! Случвало ли ви се е?

Постоянно ми се случва, да.
Понякога е намален само 1 размер от модела, а другите размери не са Simple Smile Иначе поръчах веднага като пуснаха кодовете от WhatsApp и вчера ми дойде имейл, че поръчката ми е на път Simple Smile

# 408
Аз да питам и тук. Някой има ли код за отстъпка на пуловери (или за Only или Vero Moda)?
Заповядай Simple Smile
20%
qtr9s9fh Пуловери и
Трикотаж

# 409
Хубаво е кодовете да се пращат на лични, защото като го пуснеш тук не е сигурно, че някой няма да изпревари човека, за когото е предназначен.

# 410
  • Mostly in my mind
Хубаво е кодовете да се пращат на лични, защото като го пуснеш тук не е сигурно, че някой няма да изпревари човека, за когото е предназначен.
Взе ми буквите от клавиатурата Simple Smile))))

# 411
И на мен скоро ми се случи това с различната цена. И не,не нито един номер не беше в коша с тази цена, дори снимах, но ...за какво ли ? Дразнещо е, освен подвеждащо!

# 412
Аз лятото така негодувах за един бански на Ласкана. На тази марка е редовно да пускат само някои номера намалени, но, в моя случай, бяха намалени номера, които би ми паснаха, слагах в кошницата, излизаше редовна цена. Звънях им, пращах снимки, най-накрая те решиха, че проблемът е в моя браузър (да бе да!). Ядосах се и се отказах да го поръчвам. Същото сега с една рокля беше, в списъка с харесани неща стои намалена, добавям я - редовна цена. Че и пак смотаните им номера - 42 номер с около 9 лв е по-скъп от 36 номер. Каква е тази смотана политика? Пак ме отказаха.

Мистик, относно кецовете на Космос комфорт тя стелката е 25 см, но самата форма на обувка е леко издължена отпред, виж снимката на жълтите кецове. Поне от моя опит, както съм с по-широко стъпало, ако е такава форма, кракът ми няма как да се намърда точно в обувката, и наистина трябва си по-голям номер. Но да не те подведа, изказвам само мнението Simple Smile

Момичета, Леми е права, и друг път сме дискутирали това със кодове. Наистина би било по-добре да се споделят на лични. Според мен, това е уважението към регистрирани съфорумки Simple Smile И използвам момент да изкажа голяма благодарност на момичета, които пращат ми кодове на лични, когато имам нужда  Hug Purple Heart

Аз от поръчките ми само 3 пъти се сетих да пусна през приложението Grin Навика е по-силен от мен, пазарувам през лаптопа, така ми е най-удобно, но, заради рулетката ще гледам да си припомням да ползвам приложението. Та имам три кода, ако на някой му трябва, не са кой знае какви, но все пак:
на Том Тейлър 20% Даден е.
на Калвин Клайн Джинс 25%
на Томми Хилфигър (или как се чете това, не съм сигурна) 20%
Ако някой има нужда, пишете ми Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:52 от Asmegin

# 413
О, точно с бански на Ласкана имах същия проблем! Пращах им скрийншоти, върнаха ми някакъв стандартен отговор, граничещ с малоумие (съжалявам за грубата дума), и общо взето, нищо не можели да направят.
В някакъв момент май ми пратиха код с който уж да го купя на намалената цена, но пак не стана и не съм се разправяла повече.
Вчера както имаше 2 неща на кръст от детските на Sigikid, днес се появили всички. На Sterntaler също, все на цените по 100+ лева, а като имаше код, имаше само летни шапки и бански...

# 414
Ох, оказва се, че и на мен ми трябва код за пуловери, някой ако има.
Аз имам за 20% на рокли.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:58 от Lemy

# 415
Здравейте! Търся код за Том Тейлър или за пуловери. Моля на лични! Благодаря!

# 416
Ще разсея малко темата и давам мнение за 2 рокли, които най-накрая взех. Бяха от предното намаление.

Приятна рокля, добра кройка и хубав плат. Приятно ме изненада. Цвета на живо също е много хубав, според мен GrinningИма и две джобчета. Можеше да я взема на по-добра с цена с кода от 45%, ама се забави и не бях сигурна дали ще ми хареса.
Скрит текст:

И втората е на About you

Плата не е уау, но пък десена много ми допада.
Скрит текст:

# 417
Asmeign, можеш да пълниш количката през лаптопа за удобство и само да финализираш поръчката през приложението Laughing

Момичета, преди време като купувахме онези велурени якета на FN, някой сподели как се чистят. Моля ви припомнете!
Скъсах го от носене, а мислих, че ще отлежава. Добре че не го върнах тогава. Но яката му е цялата изцяпана с фон дьо тен...даже и на врата, нямам идея даже как се е изцапало Flushed Та трябва някак да го спася...

# 418
  • София
Аз, пък имам потвърждение за поръчката с пуловерите, че е изпратена. Тя беше платена с карта. Пусната вчера, на 24.10.
За тази от 22.10., която е с наложен платеж- няма ни вест ни кост за изпращане още. Thinking
Може би, метода на плащане също е от значение, при определяне приоритета на поръчките ни.

# 419
Може би, метода на плащане също е от значение, при определяне приоритета на поръчките ни.
Няколко пъти го споменавам това... Ако много искате нещо, плащайте го още с поръчката. Така или иначе, за да го видите, трябва да го платите.

Общи условия

Активация на акаунт