Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 980
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Не е от това. И аз вчера пуснах два пуловера и са изпратени, а другата си стои на обработване. Винаги с наложен пускам.
Само се надявам да не ми откажат якето, че много ще се ядосам. Laughing

# 421
Имам две поръчки, от събота и от неделя, ей сега ги пратиха и двете.
Само с наложен платеж плащам.

# 422
Момичета сутринта имах предложен персонален промокод валиден зо 30.10. И започнах да слагам неща в количката, но трябваше да отида по спешност до лекаря и затворих приложението. Сега се опитвам да си довърша поръчката, но кода липсва и не намирам мейл за него. Някоя да има опит дали ще ми изпратят на мейл или какво да правя?!?

# 423
  • София
Няма да ти давам надежди. Кодът е един и уникален. Непременно им пиши, може да те компенсират. Поне, да си опитала.
А, дали няма ли кеш запазен, като кликнеш в полето за кода, да се появи, ако си го въвеждала ръчно? Ако си го копирала, пробвай, дали можеш пак да го пренесеш, ако не се е затрил, преди това, от друго копиране?

# 424
И аз пуснах от пуловерите вчера ,че и с код ги намалих още......Днес вече е изпратена....Ама то винаги си е така...Повече се впечатлих от очакваното време за доставка-четвъртък -петък...мислех,че след лудницата с кодовете от 50 % ще бавят поръчките....Плащам.само с наложен платеж...

# 425
Момичета сутринта имах предложен персонален промокод валиден зо 30.10. И започнах да слагам неща в количката, но трябваше да отида по спешност до лекаря и затворих приложението. Сега се опитвам да си довърша поръчката, но кода липсва и не намирам мейл за него. Някоя да има опит дали ще ми изпратят на мейл или какво да правя?!?
Кода къде ти е бил изпратен, на мейл ли, потърси по добре, виж и в кошчето ако си го изтрила. И аз така търсих един имейл с ваучер, рових рових, накрая се оказа, че са станали два мейла в един. Ето, снимах го - като чукнеш на горния текст, се отваря още един ваучер:

# 426
Винаги плащам с карта, никаква логика няма в доставките. Поръчка от 15-ти я получих преди 4 дни, тази от 14-ти днес е в офис... "Извинение" по мейл получих само за едната, без код, разбира се! Laughing

# 427
  • Варна
Дойдоха нещата от предходното намаление. Голяма греда ми е тази поръчка. Всичко си заминава обратно

Преходното палто е хубаво, но голямо.
Ботите на Marco tozzi си отговарят на номера, но това ве са боти а обувки подходящи за сега. Връзките им са доста широки и груби, това прави и самата обувка по груба.
Ботите Esprit са много хубави и добре изработени, но доста уголемени и с дебел чорап ми хлопат. Много ме е яд за тях.
Чантата е хубав модел, но кафявото не ми хареса. Изработена от нещо като набук и много ще се дере според мен.

# 428
В приложението ми излезе промокода на начална страница. В пощата си рових и не открих подобен мейл още преди да ви пиша. Сега писах мейл до обслужване на клиенти и чакам отговор в скоро време.
Кода къде ти е бил изпратен, на мейл ли, потърси по добре, виж и в кошчето ако си го изтрила. И аз така търсих един имейл с ваучер, рових рових, накрая се оказа, че са станали два мейла в един. Ето, снимах го - като чукнеш на горния текст, се отваря още един ваучер:

# 429
Някой има ли код за пуловери, по-рано някой беше пуснал тук но го изпуснах?

# 430
Е, защо на едни пращат код след поръчка, на други не Sad

# 431
Имат някакъв бъг, според мен. Аз кода в приложението го получих, след като прочетох тук и отворих, не беше свързано с поръчка.

# 432
  • София
Бясна съм. Първо получих имейл, че са претоварени и ще забавят малко доставката. Сега влизам в профила и цялата ми поръчка е отказана. Е, несериозни са. Беше с код -43%

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 18:40 от gatanegra

# 433
  • София
eeee супер тъпо, пишете им, да ви дадът нов код който да компенсира тази промоция

# 434
Ап ли трябва да си инсталирам, за да получа код? Да пишат в мейла… то всеки вече има ап, нямам вече памет на телефона… друго трябва да измислят

Общи условия

Активация на акаунт