Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 945
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Онзи ден изпратих пратка за връщане, а все още нямам имейл. Защо? Ще ми изпратят, когато я вземат ли? И етикета, който е за връщане не го залепих, а го оставих при артикула, какго беше, когато го получих. Проблем ли е?

# 451
Еми на какъв адрес го връщаш, нали затова има лепящ етикет...

# 452
Имам код за Gap, ако някой иска, да пише едно лично.

# 453
Не, имах впревд за листа,който е черно бял и пишеше нещо от сорта на “ Важно при връщане”

# 454
Онзи ден изпратих пратка за връщане, а все още нямам имейл. Защо? Ще ми изпратят, когато я вземат ли? И етикета, който е за връщане не го залепих, а го оставих при артикула, какго беше, когато го получих. Проблем ли е?

Може да се обадите по телефона и да питате директно хората от About you.

# 455
Миналата седмица върнах един пуловер и чаках мейл,но така и не получих.Вчера сумата беше по сметката ми.Изчакайте седмица и тогава им се обадете.

# 456
Снощи към 17 часа направих поръчка и към 2 през ноща са я пуснали. Не очаквах такава бързина, особено след тази акция с високите проценти

# 457
Понеже тук говорехме за bestsecret.com ..
Харесах си тези обувки, но тъй като ме притеснява връщането, реших да ги потърся по други сайтове-нищо никъде

Как върви номерацията на tom tailor? Не са им малко парите за изкуствена кожа, а и имам лош опит с една чанта на мм, която стана на баница за отрицателно време.

# 458
Купувала съм обувки на Том Тейлър само два пъти и повече никога не би взела ако ще и да са най-хубавите,един път за детето ,един път за мен,и двата пъти обувките след по-малко от седмица не обувани всекидневно се разлепиха,нацепиха ,скъсаха,дори не знам как е възможно това....

# 459
Нещо тотално им са се прецакали очевидно нещата. С този код ми дава грешен код. Пробвам с brands20 и резултата е:

# 460
  • Бургас
Опит с марката нямам, но толкова пари за изкуствена кожа никога не бих дала. За която и да е марка.

# 461
Нещо тотално им са се прецакали очевидно нещата. С този код ми дава грешен код. Пробвам с brands20 и резултата е:

Не си въвела правилно кода.

# 462
Понеже тук говорехме за bestsecret.com ..
Харесах си тези обувки, но тъй като ме притеснява връщането, реших да ги потърся по други сайтове-нищо никъде

Как върви номерацията на tom tailor? Не са им малко парите за изкуствена кожа, а и имам лош опит с една чанта на мм, която стана на баница за отрицателно време.

Да не ви притеснява нищо със сайта, връщат пари поръчки -всичко. Загубиха ми една поръчка след мейл с тях казаха, че ще възстановят сумата. За върната от мен поръчка върнаха парите на 2 ден, след като я получиха. Да не казвам, че ми пуснаха една не евтина поръчка и после ми върнаха парите за нея 😵💫, ретрограден меркурий за някой служител 🤷🏻♀

# 463
  • София
Аз имам летни маратонки, чист бели на Том Тейлър и съм си много доволна от тях! Но са изцяло текстил, дишаща материя с мемори стелка. Много комфортни!
И аз се чудя, кой дава толкова пари за изкуствена кожа, че и цяла седмица ще чака да му ги доставят... Свят шарен!

# 464

Пробвах всякак!

Не си въвела правилно кода.

Общи условия

Активация на акаунт