Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 474
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Yordan15 - 15% за над 100лв. Валиден от днес за 48 часа.

# 496
Аз да се похваля с развръзка по моя случай с мишосивия суитчър.
Пратиха ми код за - 32%,  но все пак си има лимит( 200лв преди прилагане на ваучера) и валидност 14дни.Сегa стискам палци това, което съм си на набелязала да се появи отново в моя размер.

# 497
  • BG
Здравейте, някой връщал ли е в zapatos, имат само онлайн формуляр за връщане, а и много условия-да не е повредена кутията и др  а моята я получих  малко пукната, явно куриера е слагал нещо тежко отгоре. Притеснявам се дали няма да ми откажат връщане.
По темата за aboutyou-поръчах си с код за 39%  едно зимно яке на Only, надявам се скоро да пристигне.

# 498
Здравейте! Бих искала да ви попитам дали някой от вас е пренасочвал пратка от aboutyou от един офис на еконт в друг и дали таксата се поема от нас клиентите или от тях? За рамките на града питам, тъй като от answear и от hm съм пренасочвала и не са ме таксували допълнително. Благодаря!

# 499
Пренасочих от куриер към офис, таксата се поема от мен.

# 500
Здравейте. Имах код 25% , който ми дадоха заради отказана поръчка, като извинение, но излизаше в самото приложение, а не на имейл. Валидноста му беше 3 месеца, а сега не го намирам. Излизаше ми в началната страница на приложението, сега го няма. Имате ли представа къде мога да го намеря? Благодаря предварително.

# 501
Този код до колкото знам го изпращат и на имейл.

# 502
Няма го там. Претърсих всички имейли. Той ми излизаше в началната страница и трябваше да плъзна по екрана, все едно отключвам, за да го активирам.
Писах им, но сигурно докато ми отговорят, размерът на якето, което чаках ще изчезне Disappointed

# 503
Брей, само на мен не ми дават такъв код. : ))

# 504
Не винаги тези кодове се дублират с имейл. Преди се случваше да получавам кодове в приложението, и ги губих, докато загрея, че трябва да направя скрийншот. Нищо не може да се направи, щом вече не се показва в приложението, и няма имейл. Освен да се звънне в поддръжката, и те, евентуално, да дадат друг код, или същия този, който изчезна от приложението (ако имат такова запазено инфо). Друг е въпросът, дали ще го направят.

# 505
Здравейте! Бих искала да ви попитам дали някой от вас е пренасочвал пратка от aboutyou от един офис на еконт в друг и дали таксата се поема от нас клиентите или от тях? За рамките на града питам, тъй като от answear и от hm съм пренасочвала и не са ме таксували допълнително. Благодаря!
Таксата се поема от клиента, струва около 3:90 лв. Вчера лично питах в офис на Еконт.

# 506
Предните дни бях с същата ситуация. Писах мейл и ми изпратиха нов промо код.
Няма го там. Претърсих всички имейли. Той ми излизаше в началната страница и трябваше да плъзна по екрана, все едно отключвам, за да го активирам.
Писах им, но сигурно докато ми отговорят, размерът на якето, което чаках ще изчезне Disappointed

# 507
  • Пловдив
Записвам се и аз при вас. Очаквам 3 големи поръчки от намаленията, но сигурно повечето неща ще ги  връщам - все не успявам да уцеля размер.
Миналата година кога бяха големите намаления? Дали ще  пуснат за Черен петък или бяха през друг период?

# 508
Някой по-назад писа за код за Gap, ако не се лъжа. Може ли на лично, ако още е свободен? 🌹

# 509
на 17 ноември съм правила поръчка с големи намаления, към 2 седмици преди черния петък е било.

Общи условия

Активация на акаунт