Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 928
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, питащи тук относно срокове за връщане - ние няма как да знаем, дали са получили върнатите от вас артикули, кога са ги получили, кога ще ги обработят и т.н. Не веднъж съм писала, ако имате някакво съмнение в нещо, притеснение или въпроси относно това, просто им звъннете и питайте. По номера на поръчката те ще ви кажат със 100% какъв е статуса в момента. Понякога обаждането помага за по-бърза реакция относно връщането, говоря от опит. Ако са натоварени - бавят се. И от опит мога да кажа, че могат първо да обработят връщане от по-късна дата, и чак след това - връщането от по-ранната дата, случвало ми се не веднъж.

# 481
Върнах една поръчка на 18ти. Вчера са ми пуснали мейл за получена информация за връщане. Бавят ги последно време.
Мдаа-много ги бавят даже.Аз имам върната на 17.10 и още нямам мейл за потвърждение.Днес им звънях и ми казаха да си чакам 14 дневния срок и ако тогава няма движение  да се обадя пак😕.

# 482
Реално имат даден срок 14 дни. Не излизат от него, така че няма от какво да се оплачем.

# 483
Аз имам върната миналата седмица пратка,за която дори нямам мейл,а сумата е върната вече.
Така че вижте си банкирането.

# 484
Asmegin, мерси, споделям мнението ти за кожата, но реших да си замълча.

# 485
Поръчката ми от петък е в офис на Еконт, но чак в петък ще мога да я взема...Disappointed

# 486
Някакъв код да има инфлуерски или за маратонки?

# 487
  • Сливен
Аз имам за адидас оригиналс

# 488
Edit: пратиха ми ваучера, много са бързи, важеше само за артикула.
Току що получих имейл, че са ми отказали едните маратонки от поръчката. Влизам да ги видя, налични в цялата номерация. Побеснях, звъннах веднага, дамата беше супер любезна, увери се, че наистина има номера и каза, че било технически проблем. Ще предаде на отдел рекламации и да очаквам код, с който да си ги поръчам на същата стойност. Надявам се да са бързи... Така, че Ен ги оставяйте, а си търсете правата.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 10:59 от vils88

# 489
Получих мейл, че поръчката ми вече е на път. Всички неща са изпратили Simple Smile

# 490
На мен също де опитаха да ми направят този номер с наличностите. Изпратих им скрийншот и се примириха да ми изпратят код за отстъпка. Опитват се, при когото мине номера.

# 491
Някой да има код за днес?

# 492
Имам за 10%

# 493
Върнах една поръчка на 18ти. Вчера са ми пуснали мейл за получена информация за връщане. Бавят ги последно време.
Мдаа-много ги бавят даже.Аз имам върната на 17.10 и още нямам мейл за потвърждение.Днес им звънях и ми казаха да си чакам 14 дневния срок и ако тогава няма движение  да се обадя пак😕.

И аз имам една върната на 18-ти, за която звънях и ми казаха да изчакам срока.
След нея имам върната от 20-ти, за която получих мейл преди няколко дена, а днес ми възстановиха сумата.
И по телефона ми потвърдиха, че не се обработват по дата на връщане, а на случаен принцип…

# 494
Момичета, някой случайно да има код за маратонки? Ще съм много благодарна Hug

Общи условия

Активация на акаунт