Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 941
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Пише минимална стойност на поръчката 1300лв, ако не сте я стигнали, не може да го осребри

# 466

Пробвах всякак!
Нещо тотално им са се прецакали очевидно нещата. С този код ми дава грешен код. Пробвам с brands20 и резултата е:

Не си въвела правилно кода.
А и кода важи само на Tommy Hilfiger.

# 467
a_viva_a, а какво се опитваш да поръчаш?Изпълнила ли си и другите две условия на ваучера - да има в поръчката една от двете упоменати марки, и да е над 100 лв?

# 468
Как върви номерацията на tom tailor? Не са им малко парите за изкуствена кожа, а и имам лош опит с една чанта на мм, която стана на баница за отрицателно време.
Отговарят си, но не блестят с особено качество.
Eто тези съм купувала подобни
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08482ZHQQ?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

# 469

Пробвах всякак!
Нещо тотално им са се прецакали очевидно нещата. С този код ми дава грешен код. Пробвам с brands20 и резултата е:

Не си въвела правилно кода.
А и кода важи само на Tommy Hilfiger.
И аз го пробвах кода сега.Дреха над 100лв, през приложението, и при двете стъпки, където може да се приложи код ми изписва, че е за минимална поръчка 1300лв
Моята поръчка от петък след два мейла с извинения, че ще се забави и беше с дата  за доставка 31.10-4.11 вече пътува и я очаквам на 28-29.10

# 470
Аз пробвах по няколко начина, първо сложих чанта за над 100лв. - хвана кода, после към чантата сложих и продукт на друга фирма, пак хвана. Пробвах и друго на Томи - под 100 лв, и пуловер на Веро мода, но двете заедно минават 100лв., изписа че кода на важи за някои марки, в това число и Веро мода. За Пул енд Беър също ми изписа, че не важи, явно както им изнася 😄

# 471
Здравейте, има ли някой код за поне 25% на чанти, много си харесах една на берешка.  Имам код за 25% на Tommy Jeans

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:18 от Анонимен

# 472
  • БГ
Здравейте, имам питане към притежателките на якета Ragwear, - пускате ли ги е сушилня?

# 473
  • Сливен
не,имам дебело зимно и тънко като за сега.

# 474
Здравейте, имам питане към притежателките на якета Ragwear, - пускате ли ги е сушилня?
Аз моето го пускам- дебело, зимно. Не е имало проблем. Почти всичко пускам в сушилня

# 475
  • София
Аз, пък имам потвърждение за поръчката с пуловерите, че е изпратена. Тя беше платена с карта. Пусната вчера, на 24.10.
За тази от 22.10., която е с наложен платеж- няма ни вест ни кост за изпращане още. Thinking
Може би, метода на плащане също е от значение, при определяне приоритета на поръчките ни.
Допълвам се. И другата ми поръчка с наложен платеж е изпратена и е с Очаквана дата на доставка ECONT_BG: пт 28.10 - сб 29.10

# 476
Здравейте, прикачвам код за 13% намаление за нови клиенти. Важи за покупки над 100лв.

# 477
За мен обувките на Том Тейлър са леко умалени, лятото поръчвах няколко чифта от намаленията, но ги върнах, защото бяха ми малки. Не ми се видяха лоши, но опит нямам с тях. Пък дрехите им е друга история, хубави и уголемени.

Г-жа Шантал, Бест сикрет е нещо като аутлет, каквото има там като наличност, едва ли ще се намери по другите сайтове.

Относно изкуствена кожа - не всичко от такава не си струва цената. Рикер, например, и Мустанг, са марките, които правят обувки от изкуствена кожа, с които имам опит, и смятам, че са много добри. В смисъл, имам на тези марки по няколко чифта обувки, и съм доволна от тях. И бих платила за тях цената им, според мен, си заслужава. Някакви други марки с обувките от изкуствена кожа бих взела да пробвам първо на намаление. Наскоро купих едни високи ботуши с връзки от Ансуеър за 50 лв, но ги върнах, защото са много твърди, и не знам, как някой би могъл да ходи с тях. Сега много ще си помисля, преди да пробвам пак с обувките на тази марка.

Поръчката ми с якетата Навахо е пусната. Аз до последно се притеснявах, че ще я отменят, защото с тези якета вечно стават някакви истории - не щат да ги дават с по-големи намаления. Платена е с наложен платеж. Тъй че, предполагам, скоро ще ви пиша за тях, освен, ако не ми скроят номер, какъвто направиха с една от поръчките от последното намаление Simple Smile

# 478
За колко дни обработват върнати поръчки, изпратих  в събота и още нямам имейл, че са получени.

# 479
Върнах една поръчка на 18ти. Вчера са ми пуснали мейл за получена информация за връщане. Бавят ги последно време.

Общи условия

Активация на акаунт