Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Миналата година много зимни парки на Ragwear бяха намалени от 252лв на 55-85лв. Аз поръчах две-три тогава, но ако и сега има такива намаления, ще поръчам още Simple Smile
Специално този тип якета от линка не си спомням дали бяха намалени.

# 556
Конкретното яке го нямам. Чакам подобно, но късо. Още не е дошло обаче :

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-yake-natesa-8803717

Имам това и за мен си отговаря, от него имам S. Много топли:

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-palto-rebelka-8776264

В peek and cloppenburg мерих мисля това и си влизах в S, но М ми беше по-свободно.

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-palto-pavla-8837300

Ако си от град, в който го има този магазин може да погледнеш и там да ги мериш.

Имам и това, но в черно пак от Aboutyou и е умалено.

https://www.zalando.at/ragwear-monade-winterjacke-navy-r5921g05r-k11.html

# 557
Аз получих първата част от поръчката ми.

За ботушките писах и преди, чудесни са. И определено по-големият номер ми стои по-добре. Вътре са с топла подплата, удобни са. Въобще, много съм доволна.

Якето е чудесно. Много исках този модел в такъв цвят. Той пък се оказа пепелно розов Joy
Харесва ми много, с контрастиращи черни елементи. Якето е силно вталено, както обичам Heart Eyes Може да се стегне на талията, което за мен е допълнително удобство. Много по-леко е от другите ми якета Навахо. Отвътре е частична мъхеста подплата, както и качулка от вътрешна страна.

Очаквам жълтото Навахо в понеделник, както и другите неща Simple Smile

# 558
Имам код за 25% до утре, ако някой го иска

Даден е.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 21:11 от alayne

# 559
Ако някой има излишен код за отстъпка, ще съм благодарна да ми го изпрати на лично съобщение. Много благодаря предварително! Blush

# 560
  • София
Аз до днес не съм получила абсолютно нищо от моите поръчки!
Вие сте виновни! Занимавате Еконт с вашите пратки само и не им стига време и за моите! 😂

Това за деколтето е интересно! Аз поръчах най-малките размери! За 8 лв кусур няма да им търся! 😋

# 561
Аз поръчах 2 различни размера от тези пуловери, каквото имаше, не знам, дали ще станат Simple Smile Деколтето не ме плаши Simple Smile Но на тая цена и аз няма да търся кусури въобще Simple Smile

# 562
Код от инфлуенсър има ли активен?

# 563
  • София
Харесах си едни алпийски обувки, но ще ги следя да им падне малко цената, че са ми над психологическата граница от 200 лева Grinning.

Много хубави неща купувате. Якетата на Navahoo  много ми харесаха ще ги дебна за напред Simple Smile.

# 564
Илития, якета на Навахо хич не обичат да ги намалят, имай го предвид. Най-изгодно излизат с някой по-голям код.

# 565
Пълнолуние, много ти Благодаря! Голямо чудене им се чудя и сравнявам с Navahoo..да видим.

# 566
В peek and cloppenburg също мернах Navaho, но ми се сториха по-тежки в сравнение с Ragwear. Може би си е до модел.

# 567
Не знаех, че ги предлагат в този магазин, последният път гледах само дънките. Другият път ще се позавъртя.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 08:01 от Lemy

# 568
Има ли инфлуенсърски код за отстъпка или някой да има някакъв код? (ако може на лично, че тук в темата тези все ги изтървавам)

# 569
Може ли реални снимки на якето и най - вече на подплата
Аз получих първата част от поръчката ми.

За ботушките писах и преди, чудесни са. И определено по-големият номер ми стои по-добре. Вътре са с топла подплата, удобни са. Въобще, много съм доволна.

Якето е чудесно. Много исках този модел в такъв цвят. Той пък се оказа пепелно розов Joy
Харесва ми много, с контрастиращи черни елементи. Якето е силно вталено, както обичам Heart Eyes Може да се стегне на талията, което за мен е допълнително удобство. Много по-леко е от другите ми якета Навахо. Отвътре е частична мъхеста подплата, както и качулка от вътрешна страна.

Очаквам жълтото Навахо в понеделник, както и другите неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт