Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 111
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, които молиха за снимките на якето и ботушите - ще се опитам да ги направя утре. Разболях се много, и не ми е до дрехи, форуми, дори последната пратка само я отворих да видя, не съм пробвала нищо.
На пръв поглед, лилавия памучния пуловер ще ми е малък, 38 р-р, от не еластичните, много ме е яд за него Sad  Изглежда много добре. 40 или 42 ако има някой, и ще се откаже, бих го купила.

Някой питаше за Рикер еволюшън - да, размерите си отговарят. А за Рикер като марка, видях, че сте писали, за проблемните крака наистина са много добри обувки.

Относно качеството и размерите на якета Навахо някой питаше - до сега съм писала за 5 различни модела якета, доволна съм, качеството е отлично. С търсачката може лесно да се открият постовете ми за якетата.

Много хубави придобивки имате, със здраве да ги носите Hug Purple Heart

# 661
Здравейте! Знаете ли актуален код за about you? 15-20%? Благодаря предварително

# 662
Азалия, много хубаво ти стоят чехлите.
И аз отдавна не получавам кодове, последният беше заради едни ботуши за които пишеше, че са лицева кожа, а дойде велур, но и него как го дадоха не знам. Думнах го за едно Навахо, което после ми отказаха естествено.
Asmegin, оправяй се бързо!

# 663
Подарявам ваучер за 20% за марката About You.
Също 3 други ваучера, които нямам никакъв спомен за какво са, за съжаление не бях съобразила да правя скрийншоти, само ги пратих на мейл. Ако на някой му се занимава да си ги тества, ги давам.

# 664
Моята пратка днес ще дойде, от Уотс ап намаленията, и на мен ми я даваха до 31.10, но днес си отворих приложението и ми излиза, че пътува към нашия офис. Дано да са хубави нещата.
Миналата година как беше черния петък? Имате ли спомен? Като си гледах поръчките нямам нищо от това време на годината, което не е характерно за мен Stuck Out Tongue Winking Eye Дали не си е струвало или не ми е било до пазаруване?

# 665
Моята пратка днес ще дойде, от Уотс ап намаленията, и на мен ми я даваха до 31.10, но днес си отворих приложението и ми излиза, че пътува към нашия офис. Дано да са хубави нещата.
Миналата година как беше черния петък? Имате ли спомен? Като си гледах поръчките нямам нищо от това време на годината, което не е характерно за мен Stuck Out Tongue Winking Eye Дали не си е струвало или не ми е било до пазаруване?

17.11.2021 е бил.

# 666
Явно има забавяне, при мен 5ти ден дори не са обработени поръчките, ще видим дали ще има отказани продукти.

# 667
Имам ли право да откажа да взема поръчка? Ще бъда ли санкционирана по някакъв начин? Дублират ми се едни дрехи и по- добре да откажа едната поръчка. Но от сайта е късно.
Моята поръчка с кода от Уотс - ап е неуспешна. Поръчах си само един блейзър на Левис , но ми е голям.

# 668
Имам ли право да откажа да взема поръчка? Ще бъда ли санкционирана по някакъв начин? Дублират ми се едни дрехи и по- добре да откажа едната поръчка. Но от сайта е късно.
Моята поръчка с кода от Уотс - ап е неуспешна. Поръчах си само един блейзър на Левис , но ми е голям.
Можете да я откажете, няма да бъдете санкционирана, те си поемат разходите.

# 669
Имаше една съфорумка, на която от сайта и бяха спрели наложеният платеж за известно време, заради невзета/и поръчка/и.
Но предполагам зависи от потребителя, два пъти не съм взимала поръчка, не са ме санкционирали още.

# 670
И аз още чакам - поръчка от 22-ри, от 26-ти е опакована, но още не е предадена на куриер, а доставката трябваше да е 29-31 октомври. В приложението имам код за 15% отстъпка - пише като малка компенсация.
По същият начин съм и аз. Поръчка от 22ри, пише очаквана дата за доставка 29-31 октомври, но все още нищо не ми е дошло. Не са ми пратили обаче нищо като компенсация. Къде би трябвало да има в случай, че ми пратят ваучер и на мен? А ако не ми пратят как да си изпрося? Хаха Simple Smile
На мен ми излезе в приложението. Иначе днес си проследих пратката в Еконт, видях, че е в офиса на Еконт от сутринта и даже вече я взех.

# 671
Подарявам ваучер за 20% за марката About You.
Също 3 други ваучера, които нямам никакъв спомен за какво са, за съжаление не бях съобразила да правя скрийншоти, само ги пратих на мейл. Ако на някой му се занимава да си ги тества, ги давам.
Аз мога да ги пробвам, защото ми е нужен код за якета и за тениски.

# 672
Еее този път се изложиха максимално. Най-накрая си взех заветната поръчка с кодовете от WhatsApp. Мисля че вече се оплаках, че без изобщо да ме информират няколко от нещата изобщо не ги пратиха, пратиха ми 25% компенсация. И така отивам аз днес да си взема единственият пратен продукт от поръчката и щях да откача като го видях. Сгрешен модел, сгрешен номер и емблемата Крокс изчегъртана. Е сега ще ми пратят и код за 48%.
Бясна съм направо, рождениците ми останаха без подаръци и сега в последния момент трябва да търся.

Това поръчах

Скрит текст:

Това дойде. Приличат на джапанки от женския пазар за 1,99

Скрит текст:

# 673
  • Sofia
Получих два чифта обувки adidas (актуална колекция) в обикновена картонена кутия. На едните пише правени в Китай,  другите във Виетнам.  Има ли вероятност да са ментета?

# 674
Код за панталони - 15% eymqm4ch

Общи условия

Активация на акаунт