Къде в Пловдив??? - 98

• 35 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Не писах, че там има зоомагазин, а билборд с реклама на такъв магазин.😉 Зоомагазинът се намира в новия Технополис на Коматевско шосе.
Това не ли е Макси Пет на Халваджиян ?
Нещо съм се заблудила значи.Имах спомен,че си влезнала в магазин, за да видиш само цена на някаква пипета, но служител те е смущавал.
Аз иначе съвсем случайно видях малка ветеринарна аптека малко преди светофара на Кауфланд.

А срещу автогара Родопи, защо са затвори и разбили всички магазини, какво ще правят?
Имаше един 1001 стоки преместен ли е някъде или е затворен вече?

# 106
  • Пловдив
Morkovelka99, предполагам е свързано с побива под централна гара
аз лично не си представям там как ще става движението. И проект не съм виждала

# 107
Здравйте, къде се намират търговията на града и някой пазарува ли си от там?

# 108
Морковелка, да, мисля, че се казва Мaxi pet. Влизала съм в Нечовешкия магазин, а малката ветеринарна аптека (или не знам как точно се води) предлага някакви пипети, но купих от друго място, което работеше след 17 ч.🙂 За какво ти трябва зоомагазин в района? Ако е за пипета някаква, в Нечовешкия магазин до Кауфланд на Пещерско не предлагат, има пипети Фиприст в зоомагазина срещу Мол Пловдив...

# 109
  • Пловдив
Здравйте, къде се намират търговията на града и някой пазарува ли си от там?
На Брезовско шосе, но то не е търговия, както беше едно време. Сега са много магазини и складове. И да, хората пазаруват там, но зависи какво търсиш.
На мен ми е много далеч и много рядко ходя там.

# 110
Някакъв бъг ли е, че не мога да цитирам мнения 🙄?

Долче, обезпаразитяващи ми трябваха, по телефона говорих с някой от Нечовешкия и ми казаха, че нямат та затова те питах. Взех от тази малката аптека, а този зоомагазин срещу Мола все го забравям.

Ако някой разбере съществува ли някъде този магазин 1001 стоки, ако има желания нека сподели.
Имаше евтини гърнета и докато се наканя да купя той затвори 😂😂😂

# 111
Освен ако не се опитваш да цитираш мнение от заключена тема, е бъг. Нещо му става от известно време на форума, между 21:30-22 часа обикновено.

# 112
  • Пловдив
А в клон на БНБ ги обменихте?
Тук:
Касов център БНБ

ж.к. Тракия 283Б, 4023 кв. Скобелева майка - А13, Пловдив

# 113
Обмених ги в БНБ, трябва да са разделени по видове, плаща се такса, не си спомням колко, но беше дребна сума и трябва да си носите личната карта.
В банка ДСК таксата е 10 лв.

# 114
Здравейте!
Обмислям утре да се разходя с децата в Пловдив.
За първи път ще го посещавам и ми се ще да понапазарувам дрешки за мен и за децата. Бихте ли предложили подходящи магазини, предпочитам да са с турска стока, в молове не ми се ходи!

# 115
  • Пловдив
Уайкики, но са в МОЛ Плаза. Имат и аутлет, може и там да видите, не е в МОЛ - Ритейл Парк.

# 116
Дрехи основно в моловете. Особено за децата. От другаде когато съм купувала, качеството е много зле. Преди време по центъра имаше хубави магазини, сега не мога да кажа същото. По главната може да намерите дамски дрехи и обувки.
За турски дрехи може да отидете в търговския център в Изгрев, преди там имаше. Не съм ходила от години и не зная как стоят нещата в момента.

# 117
Зависи колко са големи децата. На малката главна има два магазина с турски дрехи, в Кючука също знам 1-2 магазина, но като за 1во посещение на града, не знам дали e ok Grinning

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:02 от Г-жа Шантал

# 118
  • Пловдив
В базар Илиянци на Брезовско шосе също има детски дрешки на прилични цени.

# 119
При положение, че ще посещава за първи път Пловдив с деца, наистина Главната плюс някой мол е ок. Изгрев, Кючука или Иленци не са добър избор. Поне за мен не биха били, ако отивам на ново място и искам да разгледам и да си купя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт