Къде в Пловдив??? - 98

• 35 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Влак за Асеновград не е препоръчително в момента. Или се прехвърля на Крумово, или се извозват с автобус. Щяло да е така до средата на ноември. Дано да си спазят сроковете.
Търсете телефони на хебросбус за разписание за Асеновград. Автобусите тръгват от автогара Юг. От родопи - тези за Смолян спират и в Асеновград.

Аз си имам разбрани фавмацевти в аптека Запад, която ми е срещу входа.

За Паваж - след като познат работи в кухнята им като готвач, никой не може да ме накара да стъпя в този "класен" ресторант.

# 136
Здравейте, къде в Пловдив има приятни и уптни малки ресторантчета за малка, интимна сватба от 17 човека? За сега съм се спряла на кухнята на Рая, но съм отворена към предложения

# 137
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив има приятни и уптни малки ресторантчета за малка, интимна сватба от 17 човека? За сега съм се спряла на кухнята на Рая, но съм отворена към предложения
Хемингуей, Saffron - в Капана, Филипополис - в Стария град

# 138
  • plovdiv
Откъде тръгват автобусите за Асеновград - Юг или Родопи? И как мога да намеря точно разписание за утре?
Ако не ти е късно-виж това
https://trafficnews.bg/plovdiv-region/neadekvaten-transport-vazp … ilnostta2-257042/

# 139

Ако някой разбере съществува ли някъде този магазин 1001 стоки, ако има желания нека сподели.
Имаше евтини гърнета и докато се наканя да купя той затвори 😂😂😂
Преди да го изтърбушат нацяло, на този магазин1001 стоки тип левче, имаше залепена бележка, че ще го разхвърлят из няколко подобни обекта из града....Много жалко, и на мен ми беше много удобен
Не знаех изобщо, че ще го затварят. Поне от 4-5 месеца не съм го посещавала.
А помниш ли обектите ?

# 140

Ако някой разбере съществува ли някъде този магазин 1001 стоки, ако има желания нека сподели.
Имаше евтини гърнета и докато се наканя да купя той затвори 😂😂😂
Преди да го изтърбушат нацяло, на този магазин1001 стоки тип левче, имаше залепена бележка, че ще го разхвърлят из няколко подобни обекта из града....Много жалко, и на мен ми беше много удобен
Не знаех изобщо, че ще го затварят. Поне от 4-5 месеца не съм го посещавала.
А помниш ли обектите ?
Нямам спомен, но за Кичука ми се върти нещо за "Славееви гори", другите бяха в Тракия

Дали някъде мога да открия захарен памук на клечка? Thinking

# 141
Захарен памук на клечка на Гребната база до трибуните и до моста има.

# 142
Захарен памук правят и до Рафи на центъра, при въртележката...

# 143
Там обаче през седмицата е все затворено или поне през деня, вечерно време не съм минавала.

# 144
Тара, Силвър, Шантал, много благодаря! Simple Smile

# 145
  • до най-прекрасния мъж
Захарен памук на клечка днес видях в парк Лаута, до детската площадка и барбекютата. През седмицата няма със сигурност на това място, всеки ден обикалям с малката. Днес се изненадах, че и такова нещо има, но пък обичайно уикенда не ходим в парка,  така че може би всяка събота и неделя е там жената.3, 4 и 5 лв, съответно малък, среден и голям.

# 146
Здравейте! Трябва ми сушилня за дрехи, но искам да я взема от магазин за уреди с транспортни дефекти или втора употреба. Насочила съм се към Релакс техно и Техно вижън. Имате ли някакви впечатления или опит? Отворена съм към всякакви съвети и предложения. Flowers Four Leaf Clover

# 147
  • Пловдив
Мои познати купуват редовно от Релакс техно и са доволни - не са имали забележки досега.
Аз нямам пряко наблюдение. Лично на мен ми се струват скъпи нещата там, за уреди, които са експлоатирани доста. Например сушилня, която е използвана примерно 7 години в Германия и сега ми я продават за 1000лв. Аз за 1200 ще си купя чисто нова тук, нов модел и ще е в гаранция 5 години (AЕG например имат понякога такива оферти за гаранцията).

# 148
  • Пловдив
Интересуват ме магазините в подлеза на централна гара ще работят ли или с този предстоящ ремонт ще има промяна.Скоро не съм минавала от там.

# 149
  • Пловдив
Интересуват ме магазините в подлеза на централна гара ще работят ли или с този предстоящ ремонт ще има промяна.Скоро не съм минавала от там.

Те и сега си работят. Т.е. тези, които не са затворили досега. Ремонтът реално не ги засяга. Строежът си върви от доста време и то точно в района на гарата.

Общи условия

Активация на акаунт