Къде в Пловдив??? - 98

• 35 610
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Не знам защо толкова отричате “циганския” пазар за пердета и килими.. Качествено,качествено колко да е в магазин Simple Smile
Търся пердета по-пенсионерска цена, ако може да е в района на  стадион  "Христо Ботев".
Предпочитам, да е по-наблизо до адреса.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:45 от ябълка_66

# 361
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, Тара. Ще попитам в кметството, най-лесно ми е, че пък Община Марица ми е на другия край на града. Не ми е спешно, но наскоро пусках услуга на адреса и се зачудих кой номер сме. Реално ние трябва да сме А, защото сме от страната на следващия по-голям номер.

# 362
Къде в Пловдив има лакове SNB или OPI? В моловете в Дъглас има само на тяхната марка Douglas.

# 363
В офиса на Starnails в Гранда има SNB.

# 364
OPI в момента имат 30% отстъпка онлайн, с код black в Нотино.

# 365
Има ли в момента намаления на някакви дамски комплекти ( парфюми и тн) че ми трябва за подарък днес. Което изключва и поръчка онлайн

# 366
  • Пловдив
Има ли в момента намаления на някакви дамски комплекти ( парфюми и тн) че ми трябва за подарък днес. Което изключва и поръчка онлайн
В Лили, dm и в аптеките в момента има голям избор.

# 367
В Лили, dm и в аптеките в момента има голям избор.
На лили им гледах брошурата и нямат никакви намалени комплекти Sad

# 368
  • Пловдив
Отиди на място, не всичко от асортимента го публикуват в брошурата. Дори наличностите и по филиали варират.

# 369
Ако е за днес и търсиш парфюм, отиди до Венера козметикс, до Водната палата.

# 370
Намаления има в Douglas.

# 371
Здравейте!От къде да закупя часовник за госпожица?Не искам да поръчвам онлайн,предпочитам да го види и сложи на ръката,за да прецени.

# 372
  • Пловдив
Последно часовник купихме от мол плаза. Мъжки, но имаше най-различни.
Мисля, че магазинчето на q and q на подлеза на понеделник пазара още си работи. Те имат избор и бюджетни варианти. Особено ако е първи часовник на дете.

# 373
Да препоръчате майстор или фирма за проблем със слънчева батерия/система?

# 374
  • Пловдив
Здравейте!От къде да закупя часовник за госпожица?Не искам да поръчвам онлайн,предпочитам да го види и сложи на ръката,за да прецени.
Джулиани.
Часовник наистина трябва да се мери.

Общи условия

Активация на акаунт