Къде в Пловдив??? - 98

• 35 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!От къде да закупя часовник за госпожица?Не искам да поръчвам онлайн,предпочитам да го види и сложи на ръката,за да прецени.
На втория полуетаж в Халите имаше също много добре зареден магазин за часовници. Както скъпи, така и много бюджетни.

# 376
Някой да знае къде в Кичук Париж мога да намеря листове за писма? Обикалям книжарниците, но не намирам. Ето това търся:

# 377
  • под тепетата
Сещам се , че в Централна поща има магазинче, в което продават картички, козметика...Вижте дали и в пощата в Кичука няма такова. Може би ще се намери там.

# 378
  • Пловдив
Ако няма такива листове по книжарниците, си изтегли файл от Интернет и разпечатай на цветен принтер. То зависи и колко листа ти трябват.

# 379
Здравейте!От къде да закупя часовник за госпожица?Не искам да поръчвам онлайн,предпочитам да го види и сложи на ръката,за да прецени.
Джулиани.
Часовник наистина трябва да се мери.
Имам три часовника (swiss made марки) купувани онлайн от амазон. Хубаво е да се следят цените, защото непрекъснато правят промоции. Последният го взех от английския амазон и ми излезе 100лв, при положение, че тук са по 500лв. Точно пък часовник не бих си купила от нашите търгаши!
Juliani в момента са го намалили на 388 от 488 ! Айде, мерси за "меренето"!

# 380
  • Пловдив
Моля, няма защо.

# 381
Да препоръчате майстор или фирма за проблем със слънчева батерия/система?
Да повдигна, че ми трябва скоро.

# 382
Здравейте,къде днес може да се прегледа възрастен ,ЛЛ има договор с някакъв център 6-150,но ми трябва някъде наистина добре да го прегледат,защото вече има лечение,което няма ефект,проблема се задълбочава ,а до сега не ми се е налаголо преглед и нямам представа в Пълмед или друга болница да го водя.

# 383
Ако ЛЛ има договор с 6-150, най добре го заведете в кабинета им. До колкото знам, в момента се намират под блока, в който беше Ресторант Стадиона, но от противоположната страна. Вече не са в поликлиниката на ВМИ. Иначе в Пълмед ще ви таксуват всичко, защото не е спешно състояние, а има назначено лечение, което явно не действа.  Там бяха много ефективни при Ковид и постковид ситуации. Но трябва предварително да ги предупредите, че водите такъв пациент. Успех!

# 384
Няма доказан ковид,правихме вчера тест комбиниран,отрицателен е,но така или иначе човека боледува няколко пъти,и нещата са объркани,преди е карал 2 пъти ковид и леко го изкара,така че мисля,че не е сега това.Благодаря,тръгваме сега ,дано попаднем на добър лекар.

# 385
Ако не е спешно,бихте могли утре да ви насочи личния лекар към специалист ? Бързо оздравяване.

И да похваля кухнята на Стария ПЛовдив,последно ходихме лятото и не бяхме очаровани,но скоро пак го посетихме. Доволни останахме.

# 386
  • Пловдив
Ако ходите в 6-150 носете си задължително здравната книжка.

# 387
  • Пловдив
Аз от 6-150 изобщо не съм доволна. Два пъти съм ходила. Единият път ме прегледа доктор (някакъв арабин беше), лъхаше на алкохол и осветлението в кабинета беше много приглушено. Все едно бях попаднала във филм на ужасите.
Но това беше във ВМИ. Дано да са поправили нивото.

# 388
  • до най-прекрасния мъж
В Пълмед преглеждат без проблем възрастни пациенти. Питат за името на ЛЛ и проверяват дали няма договор с тях. Бях август при тях с недоказан Ковид, но си беше точно това, просто тестът позитивизира 3 дни по-късно. Изписаха ми адекватно лечение за Ковид и се оправих. Същият ден ММ заведе и бебето ни, тогава на 8 м със същите оплаквания като моите. За нея не е платил, защото нейната педиатърка се оказа,че има договор с тях. На мен ми взеха 50-60 лв за преглед. Пред мен имаше човек с назначено лечение, което не е ефективно, прегледаха го. Не преглеждат само спешни. В крайна сметка всяко състояние може да стане спешно за часове.

# 389
Това наистина ли е вярно?🙄 Щели да строят някакви сгради на мястото...Ако е вярно, много жалко за хубавото местенце...🤐
*Предупреждавам, че съобщението е оформено като некролог, макар да не става дума за човек, а за парк.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт