Къде в Пловдив??? - 98

• 35 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
По повод повдигната наскоро дискусия относно застрояването на "Отдих и култура", на 2 декември (петък), от 12:00 ч. ще има протест https://www.facebook.com/events/1333692150719239?active_tab=about
На 24.11.2022 г. Общинският съвет прие новия Общ устройствен план (ОУП) на град Пловдив, който дава възможност за построяването на жилищни сгради на 3 етажа върху 🏗 81 дка с разгърната площ от 64800 кв.м. Теренът зад Братската могила от години не се поддържа от Община Пловдив и се представя като неусвоена зеленина.
❌ Ние, гражданите, ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ДА ГИ СПРЕМ като ясно покажем, че искаме 🌳 обществени зелени пространства, а не частни комплекси.
👉 Какво можеш да направиш?
● Ела на 2 декември (петък), от 12:00 ч. пред сградата на Областния управител (пл. Никола Мушанов 1), който има законово право да върне решението.
● Разкажи на повече познати и приятели.

# 406
Къде мога да разгледам и избера кутия за бижута за 9г госпожица? Може да не е детска, но държа да е хубава.

# 407
В Denix в Мол Пловдив, ето например
http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … 9443d3b543d42473b

В голямото Лекси също има, но някои са малко като лепени в час по труд и техника.

# 408
Благодаря, г-жа Шантал. Изглеждат чудесни, ще отскоча до МОЛа. Не се сещам кой магазин е като местоположение, но ще го открия.

# 409
В сайта на мола има опция виртуална разходка;) от десния край на Дайхман, но виж и в самия сайт на Деникс, имат и други локации.
Иначе за кутия-аз имам такава, също подарък от майка ми 😀, но в друг десен.
Ползвам я вече над 10г.

# 410
Може ли да препоръчате масажист или студио, искам да подаря ваучер за масаж.
По възможност в центъра, четвъртък пазара, съда, Тримонциум, Гранда.

# 411
Може ли да препоръчате масажист или студио, искам да подаря ваучер за масаж.
По възможност в центъра, четвъртък пазара, съда, Тримонциум, Гранда.
Кадифе. Каквото и да изберете там, няма да сгрешите.

# 412
Aз пък търся хубави ръкавички без пръсти за подарък, да не са съвсем обикновени. Гледах в ХМ, както и в един магазин  с шапки и т.н на малката главна, но не ме устройват.

# 413
  • Пловдив
Здравейте, искам да заведа моята дъщеря на козметик за почистване на лице. На 12г е, има черни точки, които се увеличават.
Ако някоя мама е водила дъщеря си и са доволни, моля за препоръка на салон.
По възможност в Кичука, но не е задължително. Blush

# 414
Моят дерматолог ми препоръчва почистването на лице да се прави от някой, който има медицинско образование, а не от козметик (не ме нападайте само споделям каква информация съм получила аз). Аз последно ходих в кожния диспансер в Кичука. Условията не са много добри, но пък работата  доста професионална. Там ме препрати д-р Боян Костов, тъй като ходя в частния му кабинет.
Иначе процедурата не е от най-приятните преживявания Grin

# 415
В Кауфланд на Пещерско шосе има ли къде да се изхвърлят стари батерии? В Лекси съм виждала, но в момента не ми е удобно. Някъде около ресторант Стадиона, ако се сещате още по-добре.

# 416
В Кауфланд на информация ги даваш, те ги прибират. Не знам защо, но във всичките им магазини съм забелязала, че коша за батерии е на информация. Зад служителката.

# 417
В офисите на мобилните оператори също има, почти съм сигурна, че и в Sopharmacy съм виждала.
Общо взето на много места вече има.

# 418
В Кауфланд на Пещерско шосе има ли къде да се изхвърлят стари батерии? В Лекси съм виждала, но в момента не ми е удобно. Някъде около ресторант Стадиона, ако се сещате още по-добре.
Има, да. Отдясно след входа, гледаш някъде над плота (в по-задната част), мисля, че там имаше процеп- не е особено лесно да го забележиш, ако не знаеш какво търсиш...😆 Веднъж гледах, гледах, накрая питах на Информация- пратиха ме там и, след още малко гледане и чудене, най-накрая видях къде се изхвърлят старите батерии.😅
Иначе батерии можеш да изхвърлиш и в съседния Лидъл, в Т-маркет съм виждала (има до Ресторант Стадиона) и в доста други супермаркети.

# 419
  • Пловдив
Батерии може да се рециклират и в dm.

Общи условия

Активация на акаунт