Къде в Пловдив??? - 98

• 35 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте, искам да заведа моята дъщеря на козметик за почистване на лице. На 12г е, има черни точки, които се увеличават.
Ако някоя мама е водила дъщеря си и са доволни, моля за препоръка на салон.
По възможност в Кичука, но не е задължително. Blush
Споделям опит: на 14 г заведох дъщеря ми на козметик по същите причини, който не беше мед. лице. На другия ден детето беше получило алергична реакция, цялото лице подуто, очите едва се виждаха.
Биха й урбазон..

Ще добавя тук чрез редакция: става въпрос за най- обикновено почистване, където първо ти напрват лицето с топъл въздух, после те стискат и накрая маска.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 13:36 от barba

# 421
Къде в района на Смирненски може да се купи качествен мъжки чадър. В мола се сещам за Samsonite, но дръжките им не ми изглеждат удобни.

# 422
Малко офтопик, но ми стана странно това за кожния диспансер, мислех че там се насочват лица с медицински проблеми, а почистването на лице е по-скоро козметична процедура. Иначе аз също съм чувала тезата, че е добре да се прави от мед.лице. Бихте ли споделили подробности, може и на лични.
А какво е било това почистване, водещо до урбазон 😵

Чадъри вероятно има и в Estil, в Арт 93 също предлагаха преди, сега не знам. В ДМ също са качествени, но са по-обикновено изхлеждащи, зависи какво търсите.

# 423
Здравейте, има ли някъде където се събират алуминиеви кенчета. Бях чела някъде , че капачки за бъдеще ще правят и такава инициатива, но никъде не съм виждала място където мога да ги предам, а имам доста.

# 424
  • Пловдив
В кожния диспансер може да ви почистят кожата и от папиломи, не е само за заболявания.
Детето е направило някаква алергична реакция. Замърсили са ѝ кожата. Не всички козметични процедури са на 100% безопасни. Аз винаги съм имала едно на ум за почистването на лицето от козметик. Да не говорим, че може да си лепнете нещо и от маникюр, педикюр, и от зъболекар.

# 425
  • до най-прекрасния мъж
Като казахте Естил, къде имат фирмен магазин? Преди продаваха техни чанти и куфари във Форума в Тракия, но сега са само с китайско зареждане там. ММ си купи чантичка и е много доволен, иска още една, но за съжаление разбрахме, че вече не зареждат.

# 426
  • Пловдив
Здравейте, има ли някъде където се събират алуминиеви кенчета. Бях чела някъде , че капачки за бъдеще ще правят и такава инициатива, но никъде не съм виждала място където мога да ги предам, а имам доста.
Имаше кампания ноември на Метро.
Може да питате в групата дали има кой да складира количеството
https://www.facebook.com/groups/194881797957829/?ref=share

# 427
Estil имат магазин в МОЛ Пловдив и на Главната.

# 428
  • Пловдив
Estil имат магазин в МОЛ Пловдив и на Главната.
И в МОЛ Марково Тепе.

# 429
Търся магазин за дамски кожени портмонета, за предпочитане в Кючука или района на Гарата.
Благодаря.

# 430
И аз не знаех за кожния, можете ли да споделите повече информация? С направление ли се ходи, колко се заплаща, колко време е процедурата, в какво се изразява? Simple Smile

# 431
Знаете ли в Кючук Париж някъде магазин за фибички, диадеми?

# 432
Търся кожар или шивач, за зашиване на скъсана чанта

# 433
Обущар с машина също може да я зашие.

# 434
Търся кожар или шивач, за зашиване на скъсана чанта
Кожухарско ателие има на ул. Иван Вазов. Ако вървиш по десния тротоар посока колелото на гарата, веднага след пресечката на ул. Одрин, в един двор. От ремонт на яке съм много доволна. Не си личи изобщо.
80 ул. „Иван Вазов“
https://maps.app.goo.gl/BZB7VRcezwLRk2mx8

Общи условия

Активация на акаунт