Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 676
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Лекуването за пускащи дрехи е оцет. Ама аз не бих си натъркала обувките, честно казано... Тъмни чорапи и от мен като решение.

# 406
Нищо не е това. Ако видите моите пръсти и нокти на краката как трайно се оцветяват от едни съвършено удобни турски обувки от естествена кожа, ще ме ожалите.

# 407
Днес се побърках направо, защото единия ми чорап леко се смъкваше и ръба на ботата ми търкаше крака. Най-накрая не издържах и вкарах дънките в ботите. Като същински рибар бях. Откривам официално от утре сезона на 3/4 чорапи.

# 408
Не е подплатата, кожата е. Случва се нерядко.

# 409
  • София
Ботушите с къси чорапи ли ги носите?
И аз си нося зимните обувки с къси чорапи.
Маратонките - без Sweat Smile .

Аз с едни обувки от естествена кожа не можах да се оправя. Чак краката ми се оцветяваха.

# 410
  • София
С хубава естествена кожа не ми се е случвало. Например, ако някой ми каже, че Ecco му оцветяват чорапите, ще е доста странно.

# 411
  • Пловдив

Аз да.

# 412
С хубава естествена кожа не ми се е случвало. Например, ако някой ми каже, че Ecco му оцветяват чорапите, ще е доста странно.

Не е до качеството на кожата, а на боядисването. И не съм казала, че се случва с всички обувки, особено с хубавите. Казах само, че при някои модели се случва да са оцветени с пускаща боя. И толкова, няма отърване и затова съветът за тъмни чорапи е ОК за мен.

# 413
Защото и те отдавна се изхитриха и на повечето спортни/ежедневни модели слагат изкуственяци вътре завоалирани с думичката "дишащи". Миналата година си купувам едни-гледам вътре изкуствени и минавам нататък по редицата. Гледам същият модел, но по-скъп. Вътре бил с кожа. Купих си ги, ама пък едни черни, тънки чорапи ми оцветиха бялата кожа отвътре Sweat Smile и...няма угодия- или чорапите или обуФките! Туй то.

# 414
  • София
ЧС, понеже каза, че е от кожата, та затова... За багрилата съм съгласна, за мен е като при дрехите - всяка добра материя може да бъде съсипана с неправилната боя...

Пете, на мен доктори са ми казвали да ходя възможно най-много боса... освен да почваме зимни тренировки в обратното на нестинарството Grinning

# 415

Да, защо? Не харесвам и не нося дълги чорапи. Ботушите с дълги ли се носят по етикет?

# 416
ЧС, понеже каза, че е от кожата, та затова... За багрилата съм съгласна, за мен е като при дрехите - всяка добра материя може да бъде съсипана с неправилната боя...

Пете, на мен доктори са ми казвали да ходя възможно най-много боса... освен да почваме зимни тренировки в обратното на нестинарството Grinning
Нали! Аз в къщи все боса си ходя, а пролет и есен все първа откривам и последна закривам сезона по улиците.От дете съм научена и хич не съм зиморничава. Какво ми пречи и по "бялото килимче" да потанцувам People Dancers

# 417
На мен например ми възникна представата за ботуш на гол крак (освен чорапа). В което пак няма нищо лошо, но е неприятно усещането от ботуша по крака. Виж ако е с някакъв чорапогащник, клин и прочие, а не на голо - тогава да, но не бих обула ботуш само с къс чорап без нищо друго. Да не говорим, че някои чорапи при носене все се опитват да се смъкнат до пръстите и се налага честичко да ги оправям, което с маратонка е лесно, но не си го представям как се случва с ботуш... Та така, смесица от недоумение по повод на облеклото и лека завист за несмъкващите се чорапи.

# 418
  • Велико Търново
Обувка без чорап ми е същото като панталон без гащи.
Къси чорапи и аз съм носила зимата, респективно във ботуш, но ми е било супер неприятно усещането на докосването на онзи тесен участък, оставаш гол, около глезена, в материята на обувката.
Зимата не нося бели чорапи и никога не са ми се оцветявали Simple Smile
Утре ще търкам баните пак с гланц за съдомиялна.. Да видим дали и рунд 2 че бъде супер успешен Simple Smile

# 419
Здравейте, хитри дами. Моля за помощ
 Поръчах си маратонки -естествена кожа, който обаче ми убиват отзад над петата в най изпъкналата част на крака. Има ли оправяне или да ги връщам ? Иначе не са ми тесни
Имаме същия проблем с едни турски боти от естествена кожа на ММ. Положението е много кофти, защото изцяло ръбовете по краищата са остри като иглички от шевовете и той отказва да ги носи, защото му правят рани на краката. Дебел и висок чорап не върши работа.  Миналата година ги носихме при обущар, който да ги поочука и омекоти с чукчето, но човека ни отказа. Не можел да помогне. Чудя се за едни лепенки като възглавнички, които да залепим изцяло по ръбовете на ботите. Взимала съм такива преди много години от един магазин за обувки, който вече не съществува. Ползвах ги залепени на едни елегантни обувки точно за мястото над петата и ми свършиха чудесна работа. Лепенката беше с подходящата извивка за там.  Къде в София мога да намеря такива, знаете ли? При нас ще трябва изцяло облепване. Края на ципа е най-кошмарен. Възли и твърда кожа.
Утре ще търкам баните пак с гланц за съдомиялна.. Да видим дали и рунд 2 че бъде супер успешен Simple Smile
Какво съм изпуснала? Почиствате банята с гланц за съдомиялна?

Общи условия

Активация на акаунт