БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 32 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Галифрей
Да направи бебе на някоя от двете и да се приключва  с тая мъка 😂
Mama2288 така кажи, трябва  да го гледаш от самото начало първи сезон 😘 Ще разбереш миналото на Драго и ще го видиш как е изглеждал  като малък ❤( сина на Владо играе малкият Драго)
Ще си промениш мнението  за доста неща.
lifeonmars то хубово ама не мисля,че Лора би се върнала при покойният си събруг. Ако не й излезе късмета ще намери Никсъна, тя питаше за него 😂

# 166
Cherr, дано да си права, романтичната ми страна харесва твоята версия. Heart Обаче не знам как ще стане. Каква ще е причината Денис, който за момента демонстрира почтеност и вярност към Елена, да се обърне към Лора, която се фръцка нонстоп и го отдалечава още повече от себе си? Това ядосано "имаш си жена, грижи си се за нея" беше някакъв отчаян опит да се направи на ощипана госпожица, защото очевидно е бясна и го желае, но го показва по безумен начин.

# 167
Cherr, дано да си права, романтичната ми страна харесва твоята версия. Heart Обаче не знам как ще стане. Каква ще е причината Денис, който за момента демонстрира почтеност и вярност към Елена, да се обърне към Лора, която се фръцка нонстоп и го отдалечава още повече от себе си? Това ядосано "имаш си жена, грижи си се за нея" беше някакъв отчаян опит да се направи на ощипана госпожица, защото очевидно е бясна и го желае, но го показва по безумен начин.
Това е интересното. Как ли ще се сближат? Имат доста да изясняват и ще им трябва и компромиси един към друг. Тя разбира се да се направи, че иска сама. Не я харесвам изобщо, само като двойка с Денис са уникални и просто любовната им история е много драматична и в същото време красива. То образа на Лора и не е лош но тази съвест и съсипва всичко. По мое виждане връзката им ги прави по-добри. Изкарва от тях положителни черти. Все някакъв обрат ще стане и така нещо ще се сближат❤. Само може да гадае как и какъв обрат, но със сигурност нещо подобно,иначе друг начин няма. Явно нещо ще ги налага да преосмислят действията си и така ще се сблажат и отворят отново един към друг.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 19:53 от Cherr_

# 168
Борис го убиха, после го спасяваха, но така и не откриха човешки останки в изгорената сграда, която Юлия запали... така че съм склонна да вярвам в тази теория, макар че сценаристите многократно показаха, че не струват.

# 169
Борис го убиха, после го спасяваха, но така и не откриха човешки останки в изгорената сграда, която Юлия запали... така че съм склонна да вярвам в тази теория, макар че сценаристите многократно показаха, че не струват.
Затова казах ,че е недомислено. Нормално е някои хора да мислят така. Обаче не са дали знаци за толкова нещо и най-важното името му не фигурира. Затова е по-добре някой хора да приемат че просто сценаристите не го доизмислиха и оставиха празни надежди за Борис.

# 170
1.   Вече не мисля, че думите на Денис „Няма да те пусна“ имат някакво значение, след като много добре си я е пуснал Лора от сезон и половина.Wink
2.   Ясно е, мисля, че последно заснета сцена, не значи последна сцена в сериала т.е. ако Елена няма корем в 51-и епизод, това не значи, че в 52-ри няма да сложат един надпис „след 6 месеца“. И от един друг сериал съм разбрала, че продуцентите казват на актьорите кога и какъв спойлер да пуснат.
3.   Не е вярно,че вече не споменават Борис. Когато Лора си спомни за изгубеното бебе, показаха спомените й само с Борис, никакъв Денис.
4.   Сетих се и че преди началото на сезона имаше репортаж, в който продуцентът каза, че ще се дадат отговори на някои въпроси изникнали през всичките сезони, а липсата на ДНК от Борис след пожара е един такъв въпрос.
5.   Лора може и да е обичала Денис повече от Борис, но това не значи изобщо, че не е обичала и двамата. Кой луд ще стои с човек, когото не обича 15г. и ще иска деца от него 5г.
6.   Как я виждате Елена пък като тийнейджърка, не му го побира ума.Sweat Smile
7.   Според мен сериалът изобщо не е за това как истинската ти любов от младостта побеждава всичко. За мен е за това как любовта, и то неправилната (открадната от брат / изневерила с брат), се превръща в мания, фикс идея, превръща те в друг човек, рушащ много животи, буквален убиец дори.Unamused

# 171
Добро утро,

Много ми е интересно да чета мненията ви. Аз продължавам много да харесвам сериала, макар да го гледам само от 4 сезон, и то не от началото. Харесва ми динамиката на действието. Попаднах на него при прецъкване на каналите и в период, в който следях Лъжите в нас. Големият контраст в режисьорския подход между двата сериала ме спечели и към края твърдях, че Братя всъщност ми харесва повече. Персонажите са хем по-директно близки до публиката, хем
и развръзките в действието са бързи, израстването на героите - също по-бързо. Не се колебаеш дали харесваш даден герой или не. Но и също така по-лесно можеш да промениш симпатиите си, именно защото много реалистично ги изграждаха. И в живота хората лесно променят мнението си, лесно обръщат страна, могат лесно да загърбят различияа, ако си заслужава.

И пак на въпроса защо харесах Сандо. За мен към момента има само 2 изцяло отрицателни герои, на които не виждам как бих симпатизирала - Ива и Давидов. Огромен респект към актрисата на Ива, прекрасна игра, както и на почти целия екип. Спомням си подмолните ходове на Сандо в сезон 4, но тези трагедии покрай Сара го промениха. Виждам и много дълбока връзка с брат си, дефакто и двамата братя са готови да дадат живота си един за друг. По-важно е кой си в момента, а не кой си бил. Може да си бил ммого добър някога, но когато минеш към тъмната страна без разкаяние, вече все по-трудно можеш да промениш живота си към по-добро. Пример - Ива, Давидов, толкова са зарънали, че ги чака само разруха, гарантирано. При Карамитев в друго. Неговата съдба е по-добра, защото доброто от децата му го дърпа и преобръща. Той много ясно си дава сметка, че те просто искаха само да се предпазят от него, не са му били врагове. Ако изобщо съм успяла да разбера нещо от този филм.

Поздрави и хубава почивка на всички.

П. П. Ако нещо някой смята, че съм сгафила, за да ми трие мнение, ще оценя ако ми метне поне едно лично съобщение и ме уведоми. В крайна сметка, аз само изказвах мнение, без да изразявам враждебност, каквато определено беше изразена към мен и все още стои неизтрита.

# 172
1.   Вече не мисля, че думите на Денис „Няма да те пусна“ имат някакво значение, след като много добре си я е пуснал Лора от сезон и половина.Wink
2.   Ясно е, мисля, че последно заснета сцена, не значи последна сцена в сериала т.е. ако Елена няма корем в 51-и епизод, това не значи, че в 52-ри няма да сложат един надпис „след 6 месеца“. И от един друг сериал съм разбрала, че продуцентите казват на актьорите кога и какъв спойлер да пуснат.
3.   Не е вярно,че вече не споменават Борис. Когато Лора си спомни за изгубеното бебе, показаха спомените й само с Борис, никакъв Денис.
4.   Сетих се и че преди началото на сезона имаше репортаж, в който продуцентът каза, че ще се дадат отговори на някои въпроси изникнали през всичките сезони, а липсата на ДНК от Борис след пожара е един такъв въпрос.
5.   Лора може и да е обичала Денис повече от Борис, но това не значи изобщо, че не е обичала и двамата. Кой луд ще стои с човек, когото не обича 15г. и ще иска деца от него 5г.
7.   Според мен сериалът изобщо не е за това как истинската ти любов от младостта побеждава всичко. За мен е за това как любовта, и то неправилната (открадната от брат / изневерила с брат), се превръща в мания, фикс идея, превръща те в друг човек, рушащ много животи, буквален убиец дори.Unamused
lifeonmars, добре дошла в темата!
За поста ти мога да кажа,че направо ми прочете мислите.А вече бях започнала да си мисля,че откачам.

# 173
  • Другата България
Скрит текст:
А, аз това го писах в миналия сезон многократно, но по едно време тук се беше превърнало в някакъв фенклуб на Лора, имах чувството, че списващите бяха на ниво 8ми или 9ти клас, и се отказах, дори не пишех доста време. Но сериалът си ми е слабост, и темата така, та сега се разписвам пак. Когато стана ясно, че ще връщат Лора, реших, че наистина подготвят финал Лора и Денис към залеза заедно, още не съм се отказала от тази теория съвсем, но започвам да се разколебавам в нея. Всъщност, не се замислям вече особено, защото на преден план са ми много по-важни неща за изясняване и хора, заслужаващи много повече възмездие, като предизвикващи интерес в мен. Дори по-голяма дилема ми е как ще приключат /в смисъл - не да се разделят/отношенията с Елена предвид това, че съм сигурна, че Денис ще разбере за дъртия Давид и това, че всички злини идват от него. Дали ще го каже на Елена и как ще го отиграе - това ме вълнува повече. Или пък ако тя ще трябва да избира кое ще избере - Денис или баща си.
Алиса, прочетох, че питаш за Лора и откъде Давид знае за нейната фондация. Ами, не стана ясно, но, предвид Ла Пиовра - не съм изненадана. Joy Той знае всичко за всеки, дори и за този, който не се е родил все още.

# 174
Ясно, мерси, Мери, значи нищо не съм проспала, както си мислех. Grinning Всевиждащото око на Давидов безпроблемно е стигнало до Америка и Лора. Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 16:15 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 175
Всъщност фондацията на Лора я основа Давидов.После тази фондация "нае" Лора и така тя се върна в България.

# 176
  • Другата България
Всъщност фондацията на Лора я основа Давидов.После тази фондация "нае" Лора и така тя се върна в България.
Това кога са го излъчили и уточнили?

# 177
В един от епизодите.Давидов се обади на някакъв човек и му каза,че има проблем за решаване.Беше малко след като разбра, че Елена и Денис са заедно.И след няколко епизода пак говореше по телефона и се разбра,че е основал фондация, за да върне Лора.А в епизодите от тази седмица Еди съобщи на Давидов, че Лора е приела присърце работата във фондацията.

# 178
  • Другата България
В един от епизодите.Давидов се обади на някакъв човек и му каза,че има проблем за решаване.Беше малко след като разбра, че Елена и Денис са заедно.И след няколко епизода пак говореше по телефона и се разбра,че е основал фондация, за да върне Лора.А в епизодите от тази седмица Еди съобщи на Давидов, че Лора е приела присърце работата във фондацията.
Това не съм сигурна, че така. Болднатото.
Нека друг да каже дали е разбрал същото.

Що се отнася до Еди, той го каза, да, но имаше предвид сега, че се справя.
А връщането и “основаването“ ......ако имаш предвид в България, то това е някакъв клон на фондацията, към която Лора работи, но тя е в САЩ. Аз разбрах Алиса, че пита за тази в САЩ, не тук в България.

# 179
Думите му показват колко много държи на Лора и как не иска да я загуби, друг е въпроса не че може да се справи. Като си е наумила нещо не може на сила да я издърпа. Искаше да я остави да диша и после сама да се върне. Няколко пъти я разубужадва и я държи здраво, особено прекрасната сцена в ареста, за която поздравявам режисьора и Йоанна и Владо.
Това за корема не може да се потвърди по никакъв начин ,защото не може да се разчита на онази хумористична снимка. Никой обаче не е казал че ще има "след 6 месеца" и няма как да сме сигурни и не е задължително и тук да го правят.
С БЕБЕТО ТЯ СЕ СЕТИ ЗА ВИНАТА СИ. Не съм казаха че е се е сетила за Денис, а за общото им дете. От тази сцена се разбра ,че тя и детето си свързва с вина. Общото с Денис е, че детето е негово и двамата много го искаха. Направи ми впечатление защото тя наистина много искаше и когато Денис спомена ме доведе до мисълта,че може би ще сбъданат тяхната мечта.
Явно Лора е луда. А вие сте забравила, как "живя" с Борис и колко беше нещастна.  Как се натискане да му казва неща, които не мисли.  Накрая сама си призна , че не е било любов, а вина, очакванията на другите. Това нейното беше тотално различен вид обич към Борис. Напълно глупаво да се сравнява с тази към Денис, защото са различни вид любов. Денис изпитва истинска любов между мъж и жена, докато към Борис по бие към приятелска ,човешка. А вината е играла голяма роля. Имала е такива големи намерения с него защото е мислеха след толкова време че той е човека. Отдавна си е подписала присъдата да живее с човек ,който не обича и го приела. Била е спокойна и и е стигало. Има толкова жени в живота ,които имат същата съдба да живея с някой принудени без любов а от други чувства. Единственото Борис я обичаше, но тя обича Денис. И истински иска дете от него.
До колкото за ДНКто това е самата недомислица, дават надежда на хората а всъщност нямат намерие да го връщат и то се разбира от актьорския състав.
Тинеджърското в Елена е от тръгването мрънкането, ината и незнаен какво иска. Работа ли връзка ли, така и не избра. Точно като тинейджър да не говорим, че и има вид на момиче още.
Дали любовта е от младостта или не няма значение защото точно в тази любов ни обждават през целия сериал. И въпреки глупостите на сценаристите се видя че те самите се борят със своите недостатъци, но са готови на ВСИЧКО един за друг. Лора не е много ок но защо всички забравиха какво направи тя в 3 сезон. Тя е просто по особен човек на който различни неща му влият но това не значи че обича Денис по малко.
Разбирам че харесвате Елена с него като двойка ,но има някой факти на които не обръщате внимание. Да не говорим че "любовта" на  Елена и Денис не може да се сравнява изобщо с тази на Лора и Денис. Просто е съвсем друго, извън симпатиите на някои.
Не казвам нищо с цел спор , а просто виждам ,че някой неща които казахте са далеч от истината и исках да ви припомня. Симпатизирайте си на когото искате, но не трябва да се забравя и другите неща. Казвам всичко това с добри чувства, без да искам да ви обиждам. Уважавам мнението ви ,но има още доста епизоди и то ще си покаже.😊

Общи условия

Активация на акаунт