БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Галифрей
Мале ако се окажа права, направо банкет правя 😃 Ако Владо ще е пее негова песен в сериала,ще е топ ❤ Преди само аудио го пуснаха, ама друго си е под прозореца с китарата и да пее “ Няма да се караме,няма да се биеме колело ще караме и …” 😂

Денис иска да се хвърля от моста обаче Лора го спасява 🤣

# 601
Аз казах ли ви отдавна, че двете ще си станат приятелки и ще почнат "вземи го ти, страхотна си" - "не, не, ти го вземи, невероятна си". Joy И сега виждаме същото. Joy Хахах. Лора му казва "Елена е прекрасна, не я оставяй, оправи нещата", Елена му казва "Лора е добър човек, бъди щастлив, човек няма вина за изборите на сърцето си". А довечера и ще убеждава Лора да се бори за любовта си ахахахах. Такъв абсурд само в сапунките се случва. Joy Денис да вземе да им каже накрая - "Алоу, аз да не съм топче за пинг-понг, бе? Кат' толкУ се харесвате, айде да се вземете и да ме оставите на мира!" Joy
Ох, голям смях. И да не забравяме идеята ми за серенада на летището с мариачи или Майкъл Болтън, ама не съм сигурна, че даже това може да оправи нещата. Joy
Предлагам да вкарат в сериала някой психотерапевт, примерно Мадлен Алгафари, да вкара малко ред в Лорината тиква, че има крещяща нужда вече. Явно целта е всички така да й наберем, че да не остане жив нормален фен на двойката Лора-Драго. И са сериозно напът да го постигнат.

# 602
  • Галифрей
Хаха да точно така 😂 Като гледам то нищо помага дори да й пее. Дори поем  да й напише. Как ли щеше да изглежда
“ На Лора”
Аз не съм Яворов да ти пиша
С думи любовни,как да те опиша?
Жадувам аз за тебе,дори когато ме боли корем.

Смешно е как двете са “ Ама аз не го искам, ти го вземи” “ Не ти го вземи!”  
Направо Лора да отиде при Ани Владимирова😂
Още нещо смешно, Лора винади жадува за него и после тамън да го има айде пак бяга. Аз ако бях Драго щях да й тегля една майна.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 16:55 от Диана Бишоп

# 603
Още нещо смешно, Лора винади жадува за него и после тамън да го има айде пак бяга. Аз ако бях Драго щях да й тегля една майна.
Не се трае... Те й създадоха образ като за лудницата на тая жена... И зрителите ни направиха хахави...
Толкова бясна не съм била, откакто Драго я държеше в килия като мъченица, не й вярваше на думите и планираше уж да я ликвидира, заслепен и обезумял от болка, гняв, ревност, омраза... Сега пак глупости. Неадекватност и недомислици.
Поемата на Драго може да гласи:
"Ах, Лора, Лора, моя скъпа Лора,
Станахме за смях пред всички хора.
Чудя се аз с думи любовни как да те трогна
И дали няма в чужбина да се наложи да те погна.
Не виждаш ли, не можем ний един без друг,
И питам за последно - желаеш ли ме за съпруг?"
Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 00:38 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 604
Оф,сега остава Денис да се обяснява в любов на жена, която не заслужава дори "Добър ден!". Просто трагедия!
 Това със сватовницата Елена също не ми харесва. Поредната глупост!

То всъщност ако някой може да ми обясни идването на Лора ....Добре че дойде тя от Америката ,да оправи нещата с боклуците в България.
Пълни глупости ...

Или може би е свършила парите..Smile
Тя за мен е най-ненужният персонаж този сезон. Знае само да хленчи и да бяга.Въобще не седи добре тази жена до някой улегнал мъж като Денис.
 Върнаха я, за да има драма и понеже голяма част от феновете искаха "великата" любов да се събере. А всъщност тези фенове са точно 5 човека, които са обсебени от Лора и не дават и  косъм да падне от главата и.И не, не визирам дамите от темата тук. А според сюжета Давидов върна Лора, за да раздели Денис и Елена.

Офф, аман. Лора 3.0 Пак ли ще бяга, голямата бяла птица? Писна ми от фасоните и вече. Денис би шута на супер точната Елена, Радо убие за тоз що духа, а Лора пак ще търси себе си и Нирвана.

Супер беше този ход на сценаристите със Симката. Точно той трябва да отгледа брат си, а не чужди хора.

Най-тъпото беше как Мая чу всички, защото нали когато големия бос обсъжда кой и как трябва да бъде елиминиран вратите са широко отворени, за да може да се чуе от всички. Това подслушване по коридори, врати и асансьори е пословично за родните ни сериали и там лъсва цялата безпомощност на горките сценаристи и продуценти.
Да, нали. За мен Лора накрая на сезона трябва да се върне в Америка. Това е единственият възможен изход за нея.Някои неща трябва да си останат в миналото и точно заради това Денис и Лора се разделят всеки път. Крайно време е да разберат, че не им е писано да са заедно и ще е най-добре да продължат напред.
Раздялата с Елена не ми се коментира. За мен това си беше най-голямата грешка на сценаристите.

Но иначе Майчето е голяма  сладурка. Те с Велин са ми най-смешни от всички.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 19:14 от littlebutterfly

# 605
  • Галифрей
Въобще  4 и 5 сезон са най-голямата грешка на сценаристите

# 606
На мен ми е дошло толкова прекалено, че не се издържа. Аз не мисля, че най-доброто решение е да замине Лора. За мен и по наблюденията ми без да съдя или да засягам някой, мисля ,че преувеличаш ,littlebutterfly. Тази тема толкова е втръснала на всички, че само като се започне и на всеки пришки му излизат. Изобщо няма да разсъждавам ,просто мисля,че си толкова обсебена(не в лошия смисъл) от Елена и от така наречената "любов" ,която ти се иска да е любов и каквото и да покажат сценаристите няма да приемеш, че не е такава любов каквато ти се иска. Много хора ,не мислят ,че най-доброто решение е да съберат Денис и Елена. И за мен това не беше никаква грешка ,а трябваше да се случи отдавна. Виждам ,че симпатизираш ,но това не значи,че това е правилното решение. Щом Денис не си мръдна пръста да се опита да промени решението на Елена значи и той смята ,че няма смисъл да си губят времето взаимно.
Също знам ,че най-малко пък Лора ти е приятна и каквото и да стане по всячески начин я изкарваш каква ли не. Виждаш в момента всички си я критикуваме,никой не е казал ,че постъпва правилно. Изобщо не ти казвам ,не пиши такива неща. Това си е твоя работа. Обаче си давам сметка ,че ти не разсъждаваш наистина, а симпатиите говорят вместо теб и просто понякога (не искам да те обидя) се чудя дали си гледала сериала. Защото сега чак пък да не заслужава добър ден. Къде отидохме? Ти Ива я изкара😂. За някой хора тя не е САМО хленчеща(на моменти е такава, не отричам) ,но със сигурност не е само това. За мен Лора и Денис си дават взаимна стабилност ,когато другия е "хленчещ" ,защото да си признаем и Денис е имал такива моменти.
Великата любов ,нито е велика нито нещо подобно. Единствено е главна и от самото начало тези хора имати истинска любов и  силна история ,която продължава до днес. Не оправдавам сценаристите обаче какво да направят относно нея като една част хора са разочаровани от нелепия начин в ,който я изкараха в 4 сезон ,други пък нещът да чуват за нея. Аз от Давидов не видях да ги е събрал по някакъв начин. Единственото, което направи е да направи едно фалшиво нападение и това беше. Даже не се е интересувал от тях. Те сами си намериха път. Никой не ги е бутал.
Нещата ,които трябва да си останат в миналото са тези ,които пречат на героите да продължат напред. За мен решението да пращат Лора в чужбина се видя ,че никакъв ефект няма. Нито тя беше щастлива, нито той. И точно ,защото все заминава ,се въртят в този кръг. Най-правилно ще е да остане и да пребори този свой проблем. Защото и да избяга никаква файда. Крайно време е Лора да види ,че бягането не е решение и ,че им е писано да са заедно, ако тя не се плаши и не си бие шута като се почувства виновна.
Няма смисъл да коментирам Денис и Елена ,защото всички видяхме колко им е "взаимната любов", само някой продължат да си втърпяват ,че имат шанс. Ами който иска ще види нещата ,който не иска ще си знае неговото въпреки, че нещата са очеизвадни.

Предварително се извинявам, ако това дразни някой ,обаче имах нужда да го кажа. И на мен от тази тема на разговор ми се гади и въобще не ми се почва. Който не са му приятни тези неща ,спокойно може да скролне надолу и да се прояви разбиране ,че аз лично едва се стърпявам. Но пък ще кажа ,че

Въобще  4 и 5 сезон са най-голямата грешка на сценаристите
Ето това е най-голямата грешка и не искам да коментирам повече,защото за жалост тази тема се превърна в нещо ужасно ,за много хора, без значение кое мнение подкрепят. И затова най-искрено се извинявам на четящите ,които им е втръснало от едно и също.

# 607
  • Галифрей
Пускам сторита на Владо и неговите момичета, да се повеселите малко. 😂😘

# 608
И един бивш Дон Корлеоне. Grinning

# 609
Ако Лора беше малко по-свястна, щях да я харесам и нея.Обаче тя не е е и не мога да я харесам, дори и да искам. Аз неведнъж съм писала,че се опитах много пъти да видя това, което много от вас виждат в Лора, освен добротата и състрадателността.За съжаление не можах, а и вече спрях да опитвам. Просто тази нейна неориентираност и лабилност са ми като червен флаг. И затова харесвам повече Елена., въпреки че и тя си има кусури, но просто в моите очи е по-подходяща за "пенсионирания" Дон Корлеоне. Не смятам, че съм обсебена, просто изказвам мнението си по въпроса.

# 610
Ако Лора беше малко по-свястна, щях да я харесам и нея.Обаче тя не е е и не мога да я харесам, дори и да искам. Аз неведнъж съм писала,че се опитах много пъти да видя това, което много от вас виждат в Лора, освен добротата и състрадателността.За съжаление не можах, а и вече спрях да опитвам. Просто тази нейна неориентираност и лабилност са ми като червен флаг. И затова харесвам повече Елена., въпреки че и тя си има кусури, но просто в моите очи е по-подходяща за "пенсионирания" Дон Корлеоне. Не смятам, че съм обсебена, просто изказвам мнението си по въпроса.
Естествено, всички си имат косури. Нямах предвид буквално(подчертах ,че нямам предвид в лошия смисъл),дано не си се обидила. Аз лично се опитвам да гледам положителното във всеки, да се опитвам да го намеря, защото никой не е напълно черен ,нито напълно бял. И точно, защото има неща ,които ми харесват в нея и в същото време такива, които не понасям, ми е безразлична. Понякога не можеш да видиш хубавото в някой хора ,като Филип например ,но аз предпочитам да критикувам по-рядко. И без това сериала тръгна надолу, така ,че е безсмислено и да го правя. Ще се изкарат още 2 седмици и това е😊.

# 611
  • Велико Търново
То всъщност ако някой може да ми обясни идването на Лора ....Добре че дойде тя от Америката ,да оправи нещата с боклуците в България.
Пълни глупости ...

Или може би е свършила парите..Smile
Връщането на Лора в България беше организирано и осъществено от Давидов - за да раздели Елена и Денис.

# 612
Доживяхме, хора! Разгеле! Joy

# 613
Може да прозвучи странно, но нека се взимат Денис и Лора и да се свършва. Щом толкова се обичат, нека да са заедно. Аз не ги харесвам като двойка,като брат и сестра са ми, нямат и много химия, Лорка пък все бяга и т.н,  но щом сценаристите са решили друго, остава само да вдигна белия байрак.

Много благородно от страна на Елена да отиде да говори с Лора и да я убеди да остане само и само Денис да е щастлив.Евала! Много малко хора биха го направили. Ех, Денис, Денис, ако знаеш само какво изпускаш!

Лора обаче си остава все така неориентирана. Избра Денис, но най-вероятно след време пак ще го зареже.И после защо я хейтя? Еми то друго няма какво да кажа за нея.

И после Елена и Черкезов като се съберат и Денис ще започне да ревнува. С една дума- МАЗАЛО.

Срещата на Филип и Давидов беше просто...
Страхотна игра и на двамата! Адмирации!
Филип явно не е такова чудовище все пак.
Тази сцена ми напомни за Денис и Давидов.
Филип в тази сцена показа някаква човещинка, докато Давидов беше като от желязо. Дано сега Филип не се добере до Елена, че ще стане страшно. За съжаление ми се струва, че точно това ще стане. Филип ще започне да търси слабото място на Давидов и...

# 614
Ама няма ли свършване !!!....
Наистина ли се предвижда друг сезон ?
Ще стане една агония ,също като  "Откраднат живот "

Общи условия

Активация на акаунт