БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Пеперудке, няма защо да съжаляваш. Елена постъпи достойно. И заслужава добър човек, с чисто минало, който да успее да й даде цялата си любов и 100% от сърцето си. Не е редно да свири втора цигулка цял живот, мисля, че всички сме съгласни. Hug Черкезов е човекът, ще се направят взаимно щастливи, и двамата бяха влюбени в неподходящите хора, но вече мислят трезво и са готови да продължат напред. Така че недей да страдаш, всичко е наред и точно така трябваше да стане. Денис е прекалено обременен за момиче като Лени. Blush А той няма да ревнува от Чези, защото вече е Драго и има любовта, за която толкова копнееше. И всъщност се върна там, откъдето започна тъмното му минало и всичко си дойде на мястото. Simple Smile
Много силен момент беше. Сега остава само да не го/ги свитнат на финала и това "завинаги" да си остане наистина във вечността...
Ай честито на всички романтици в темата. Joy Не знам шампанско ли трябва да гърмим, заря ли да пускаме, какво. Joy

# 616
Значи доживяхме! Напълно подкрепям ,че постъпката на Елена е много достойна. Това момиче заслужава да е щастливо. Дали с Черкезов не знам ,обаче много и се изкефих. Това с Денис може да и причини болка ,но и даде урок и сега ми изглежда по-зряла и разумна👏🏻. Попринцип ми е на приливи и отливи ,но когато не ми харесва в дадена ситуация казвам, когато пък ми хареса пак не пропускам. И това нямаше как да не го спомена ,че ми се издигна в очите. Малко не бях съгласна, че Лора е от един свят с Денис. И двете не се доближават до неговия свят ,обаче какво значение има. Стига човек да се бори за любовта си няма значение от кой свят е. След раздялата с Денис виждам все повече положителни черти в Елена.
Не мисля,че е нещо особено като жена ,но НЯМА ДА ОТРЕКА ,че постъпи достойно. Някой хора се разпадат след раздяла обаче връзката Денис и Елена е пример и по-точно Елена,че след раздяла не се разпада, а си учи урока и продължава напред знаейки, че е постъпила правилно.

Значи можело, Лорче. Знаеш какво искаш, ама се правиш на интересна и си вменяваш морал. Ех, сладки са ми признавам. Не мога да си изгривя душата. Сложни хора и ,но двамата обаче се обичат❤! Мисля ,че са имали и по-силни сцени ,но и тази беше прекрасна. Просто много преживяха. Не мисля ,че има време да ги разделят и събират пак. Мисля,че наистина ще са заедно завинаги. Зависи какво ще се случи с героите до финала, обаче съм сигурна, че каквото да стане ще си останат. Не мисля,че Лора пак ще бяга. Вярвам ,че си научи урока и ще се бори този път за взаимното им щастие.

Филип ми е много неестествен такъв загрижен за семейството.

А за Ива ми стана тъжно ,защото наистина трябва да избира дали да спаси живота на децата си или да и простят. Дано поне си направи равносметка.

Епизода ми хареса ,признавам😊

# 617
Пеперудке, няма защо да съжаляваш. Елена постъпи достойно. И заслужава добър човек, с чисто минало, който да успее да й даде цялата си любов и 100% от сърцето си. Не е редно да свири втора цигулка цял живот, мисля, че всички сме съгласни. Hug Черкезов е човекът, ще се направят взаимно щастливи, и двамата бяха влюбени в неподходящите хора, но вече мислят трезво и са готови да продължат напред. Така че недей да страдаш, всичко е наред и точно така трябваше да стане. Денис е прекалено обременен за момиче като Лени. Blush А той няма да ревнува от Чези, защото вече е Драго и има любовта, за която толкова копнееше. И всъщност се върна там, откъдето започна тъмното му минало и всичко си дойде на мястото. Simple Smile
Много силен момент беше. Сега остава само да не го/ги свитнат на финала и това "завинаги" да си остане наистина във вечността...
Ай честито на всички романтици в темата. Joy Не знам шампанско ли трябва да гърмим, заря ли да пускаме, какво. Joy
Честно казано вече се отказах да пиша и до обяснявам кой какво. Като са решили сценаристите така, ок. Приключих с филмирането и вече ми е все едно какво ще стане с любовния триъгълник. Това е просто един сериал. Иначе си права и съм съгласна на 1000%. Дано само сериала има хубав край.

# 618
Хареса ми любовната сцена на Денис и Лора, музиката, всичко.
Мисля, че ще има лош край за Денис, може би за Лора.

# 619
Аз чакам да видя сблъсъка на Филип и Давидов. Ще си обявят ли война, ще се трепят ли, ще се сприятеляват ли, какво ще правят? Снощната сцена беше много вълнуваща и ми се иска сценаристите да не се дънят и тук.

# 620
Тая Лора е напълно побъркана- първо прави дразги между Драго и Борис/ту този обича, ту другия ту и двамата/, после го разделя с приятелката му и накрая пак бяга. То бива неориентиран човек, обаче тая направо кърти. Щеше да е добре Денис да остане с Елена, защото го обича и заради него щеше да си жертва службата. Лора хем не иска да го разделя с нея, хем само го търси и му виси на врата. Айде малко....

# 621
Все се чудя,защо тез хора ходят с обувки вкъщи?

# 622
Тая Лора е напълно побъркана- първо прави дразги между Драго и Борис/ту този обича, ту другия ту и двамата/, после го разделя с приятелката му и накрая пак бяга. То бива неориентиран човек, обаче тая направо кърти. Щеше да е добре Денис да остане с Елена, защото го обича и заради него щеше да си жертва службата. Лора хем не иска да го разделя с нея, хем само го търси и му виси на врата. Айде малко....
Разбирам те напълно.Аз това толкова пъти съм го писала, ама като са решили друго от продукцията какво да се прави.

Да бе, нали.Явно искат да изглеждат по-изискани.

# 623
  • Галифрей
Във всички сериали и филми ходят с обувки у домовете си. Те дори тука нямат  домашни дрехи.

# 624
Горките те!Явно си имат безплатни чистачки!

# 625
И аз си помислих същото. Joy Сигурно, за да решим, че тамън е била на вратата да излиза за летището, куфарът й беше до антрето. Grinning Даже в първия момент разкъсаният билет ми се видя все едно бяха 2 и помислих, че е взела един и за Драго. Laughing И си викам - айде, заминават за Америка и се спасяват. Ама не.
И аз очаквам да го/ги гръмнат или да влязат в затвора. Идеята със залеза няма да се осъществи, но все пак е хубаво, че се събраха. Heart Eyes
Колкото до нелепите глупости на Лора - абсурден беше И този опит за бягство за пореден път, но дотам им е стигнало въображението... Нали все трябва да има някаква драма и раздвижване, съспенс, да се ядосва и възмущава зрителят на тъпите им решения, да има "гръм в рая", защото не може да гледаме 2 сезона само как се гушкат по диваните и се обичат щастливо. Grinning
Сега Ива е супер интересна какво ще стане с нея... Както и конфликтът между Филип и Карата докъде ще стигне...

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 14:49 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 626
  • София
На мен ми хареса епизода!
Един от малкото топ епизоди този сезон с добра игра и ах, тази музика. Специално музиката им си е постоянно силна величина. Може да са два, три мотива ама са много яки.

На мен Филип никога няма да ми се реабилитира каквото и да направи, защото уби бившата си жена, майката на Денис, не знам как последния изобщо разговаря с него... Долен мафиот, изнудвач и убиец.
Не че Давидов е стока. И той е за гроба, защото именно заради такива като него има и мафия. А и тези като него са още по-опасни, защото е държавен апаратчик.

Ива рано или късно ще клекне, просто това ще е една от кулминациите и не искат да пришпорват твърде бързо съгласието и да свидетелства срещу Карамитев.

Филип и Давидов (абе този има ли първо име, все Давидов?) не могат ли взаимно да се убият? Би било чудесно.
Ама няма как да стане, уви, а и не толкова рано.

Най-накрая Денис и Лора се сграбичиха. Ама това 'Завинаги' и толкова щастливи, толкова рано, уфф, не ми вещае добра поличба за финала...

# 627
Във всички сериали и филми ходят с обувки у домовете си. Те дори тука нямат  домашни дрехи.
Естествено няма да се обуят с пантофи, като турците и Али Ръза.

# 628
  • София
Давидов е Стефан, снощи се появи на компютъра. 😃

# 629
Естествено няма да се обуят с пантофи, като турците и Али Ръза.
Денси, всъщност се сещам, че когато Лора бременееше, си ходеше по пантофки вкъщи, а Драго седеше на земята до леглото й по чорапи и пиеше водичка, 'щото трябваше да е солидарен с бъдещата майка и спря алкохола. Joy Хахах
Дяволо, не мога да бъда по-съгласна с всичко. Blush
Играта на Владо беше страхотна, както винаги. Първо, като прекрачи прага и заговори, беше сякаш смазан, страдащ, отчаян, че ще я изгуби за пореден път и че няма да може да я спре... После пък, когато тя повтори след него "завинаги", едно такова блаженство и чувство на облекчение се разля по лицето му в усмивка... А бе, уникален артист, откъдето и да го погледнеш! Heart Eyes Богатство е просто тоя човек. Да ходи пак в Холивуд да снима. Ако някой добър и услужлив човек знае от къде мога да изтегля филмите му със Салма Хайек и Ейдриън Броуди, да драсне на ЛС, моля. Hug
А тази музика е просто брутална. Като я чух, вече знаех какво следва. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 19:22 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт