Пловдив - 8

• 16 903
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
 newsm12 или за Проф. Милчев от клиника Свети Георги на Пещерско шосе. Мерсиииииии Hug  bouquet newsm10

# 181
d-r Kondov-edar maj-ne sam dovolna ot nego,no mi behe prepora4an.Prof. behe shef na AG

# 182
Не съм чувала за него  newsm78. Някаква връзка и повече инфо?

Ами аз нямам телефоните му. Знам,че работи в Окрьжа,а и асистираше на моето секцио. Имам хубави впчетления от него,но те са от болницата-след като родих. Моя колежка ходи от години при него ,а и роди миналата година при него и тя ми каза,че вече имал 3Д. А сега се сетих,че една сьфорумка роди при него,ако се интересуваш ще намеря телефона.  Hug

# 183
  • малкия йеросалим
здравейте.търся лекар хомеопат в града.пуснах тема в ''майки''но никой няма такава информация.ако лекувате детото си при такъв лекар ми даите повече информация  bouquet

# 184
Аз лекувам детето (почти на 6 години) си и мен при доктор-хомеопат повече от 2 години и съм много доволна. Казва се Д-р Недева и кабинетът е на ул. Димитър Талев (до кръстовището с Южен). Лошото е, че през зимния сезон не приема нови пациенти-деца, тъй като има много и не може да смогне.

# 185
  • малкия йеросалим
ще ми дадеш ли някакви по точни кординати/телефон,адрес/аз по принцип не бързам но просто искам да започна да лекувам дъщеря си по този начин.а и по колко пари е прегледа.

# 186
Здравейте и от нас  bouquet
мама мони Ето телефона на един много добър специалист Ирен Рангелова 032/ 284640  и 0889946006
Не съм била при нея, но смятам скоро да я посетя, защото много ми я препоръчаха.

# 187
dun ще ти бъда много благодарна ако ми дадеш някакви координати на д-р Кондов.  Hug

# 188
Аз лекувам детето (почти на 6 години) си и мен при доктор-хомеопат повече от 2 години и съм много доволна. Казва се Д-р Недева и кабинетът е на ул. Димитър Талев (до кръстовището с Южен). Лошото е, че през зимния сезон не приема нови пациенти-деца, тъй като има много и не може да смогне.
И аз тъкмо се бях насочила натам
Нищо, здраве да е, да не се налага да опираме до доктори повече тази зима

# 189
Честит празник на всички !!!
Обичайте се и се опиянявайте от любов.
 Wine Glass

# 190
Честит рожден ден на Самуил на Карабанска!

Любче, желая на първородния да бъде силен, умен и с много далечни хоризонти пред себе си!

# 191
  bouquet На адашчето Самуилко желаем безгрижно и щастливо детство. Да стане силен и прочут като цар Самуил.

# 192
  • Пловдив
Кабранска, да ти е жив и здрав "баткото"!!!
Много щастие, късмет и всичко хубаво и занапред ви желая!!!
Бъдете все така горди родители на хубавите момчета, а защо не и на едно момиченце Wink
За Самуил:

# 193
Добро утро момичета!Хаиде и аз да се вклича в Пловдивската темичка! Hug
Да се представя, на кратко:Мария,31 г.,от "кичука"до м-н "континент"
очаквам първото си бебче-момче на 1април и ще се радвам скоро да споделя с вас това събитие  bouquet..не се чудете,какво правя в форума в този необичаен час,по принцип по това време обичах да спя Grinning,но напоследък не ми се отдава това удоволствие.Вие повечето,вероятно сте го минали този период и знаете... Mr. Green
Приятен неделен ден!!

# 194
Добре дошла maraya75Hug
Аз още нямам твоя проблем със съня, но май няма да е за дълго. Напоследък честичко ставам през нощта до тоалетна - на баба приличам вече  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт