Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 145
  • 917
  •   2
Отговори
# 720
Здравейте момичета, малко странно включване,но съм отседнала в хотел Елм,сама съм и ходя до болницата през ден-два на прегледи. Чудех се дали има и други българи и ако има ще се радвам да се запознаем и излезем на кафе/разходка ако има желаещи може да ми пишете на лично! 🤗🍀🤩

# 721
Здравейте момичета, малко странно включване,но съм отседнала в хотел Елм,сама съм и ходя до болницата през ден-два на прегледи. Чудех се дали има и други българи и ако има ще се радвам да се запознаем и излезем на кафе/разходка ако има желаещи може да ми пишете на лично! 🤗🍀🤩
Слезте на закуска в Елм, пълно е с българи в хотела. Ще се запознаете с много двойки.

# 722
Здравейте, днес бяха нашите процедури Микро ТЕСЕ и пункция( до която не стигнахме). Микро тесето продължи около час и 15минути и още 3 часа търсиха материал, но не намериха такъв. След време ще мислим какво да правим…

# 723
Здравейте, днес бяха нашите процедури Микро ТЕСЕ и пункция( до която не стигнахме). Микро тесето продължи около час и 15минути и още 3 часа търсиха материал, но не намериха такъв. След време ще мислим какво да правим…
Съжалявам за резултата ви. Къде/при кой др беше тази процедура?

# 724
Съжалявам за резултата ви. Къде/при кой др беше тази процедура?

Проф. Башар в Истанбул.

# 725

Здравей denity90,
Много съжалявам за резултатите при вас. Седнаха ли после да ви обяснят на дълго как си го обясняват те и какво ви препоръчват?
Ние сме утре на същата процедура в Бахчечи и днес почти ни отмениха процедурата заради грешка на координаторката. Под голям стрес сме. По ирония на съдбата моите яйчници ще гръмнат от яйцеклетки, а при него каквото и да правим е 0, но микро тесе до сега не сме правили, така че ще видим.
Надявам се, но опитвам също да съм реалист.
Аз до колкото помня ти беше писала за хормоните на мъжа ти и бяха близки до тези на моя.
Ако решиш пиши ми на лични когато се поуспокоиш. Може да споделяме опит. 🤷♀

# 726
Момичета, вие които сте бременни след инвитро в Турция, и ако там сте направили ПИД на ембриона после правите ли пренатест и ранна фетална морфология

# 727
  • София
ПИД не е 100% гаранция, така че да. Да не говорим че ФМ си е абсолютно задължително, защото могат да се видят и неща, които не са свързани с хромозомни аномалии.

# 728
Момичета, какво представлява подготовката за ембрионален трансфер? Тук ли де извършва или в Турция? Също така как се прибирате в България след трансфер? Притеснявам се, че от друсането на кората може да стане нещо. Може и на лична да ми пишете 🍀

# 729
Момичета, какво представлява подготовката за ембрионален трансфер? Тук ли де извършва или в Турция? Също така как се прибирате в България след трансфер? Притеснявам се, че от друсането на кората може да стане нещо. Може и на лична да ми пишете 🍀

Привет,
Трансферът е не по-малко важен от всички останали стъпки по създаването на живот. Извършва се в Турция, като е включен в пакетната цена. На мен ми казаха, че спокойно мога да пътувам на следващия ден. Прибрах се с кола. В деня на трансфера лежах цял ден след самата процедура, макар че ми казаха, че няма проблем да се движа и не е задължително да лежа. Относно "подготовка", предполагам тук се визират лекарствата, които започват да се прилагат няколко дни преди самия трансфер.

# 730
Здравейте,
Подготовката си я направете в България, ще ви дадат схема с лекарствата.
Моят лекар заради тънка лигавица ме искаше през цялото време в Истанбул, за по-чести прегледи. Нямаше никакъв смисъл от цялото висене там, лигавица така и не порасна кой знае колко, това можеше и в България да го проследим.
След трансфера останах една седмица в Турция, пак нямаше смисъл, но така или иначе бяхме платили.
Магистралите са перфектни, друсане няма почти никакво, това да не ви притеснява.
Неуспешен трансфер, независимо от цялото лежане, наблюдение на място и всички препоръки изпълнени по предписание.
Следващ път изобщо няма да оставам, напълно необоснован разход на време и средства.
Подгответе се в България и след трансфера 1-2 дни максимум лежане, или ще стане или не.
Успех ви пожелавам. 💐

# 731
Здравейте,
Аз имах един преглед преди трансфера, направих го в Турция по мое желание. Направиха и изследвания. В деня на трансфера лежах по препоръка на доктора, на следващия леки разходки и на другия ден се прибрахме с кола до България. Резултатът е успешен😊

# 732
Много благодаря за всички отговори.🍀❤🌺

# 733
Аз правих и Пренатест, и 3 ФМ въпреки ПИД. Бяхме питали докторите дали има смисъл от пренатален тест при извършен ПИД и казаха, че такъв тест винаги е препоръчителен и че ПИД не го отменя. Имах 1 мисед преди това и тестовете ми бяха успокоение. На фетална ехокардиография също ходих. Спокойствието цена няма. Разходът е голям, но пак бих го направила.
Относно трансфера. Аз работя от вкъщи, така че продължих да работя и от там. Имахме супер много работа и не можах да взема отпуска. Работих 20 минути до преди часа за трансфер, прибрах се в хотела и си доработих. На следващия ден останах и после в 4 сутринта тръгнах към летището и в 10 си почнах работа вече от вкъщи. Куфарът ми беше 8 килограма, вдигах го постоянно по пътя. Съпругът ми не можа да дойде с мен тогава. Ако ще става, ще стане при всякакви условия. Ако няма да става, и да се лежи по 24 часа, пак няма да стане.
От Мемориал ни върнаха отговор - искат отстояние от година и половина между секцио и нов трансфер и отбиване 2 месеца преди трансфер.

# 734

Здравей denity90,
Много съжалявам за резултатите при вас. Седнаха ли после да ви обяснят на дълго как си го обясняват те и какво ви препоръчват?
Ние сме утре на същата процедура в Бахчечи и днес почти ни отмениха процедурата заради грешка на координаторката. Под голям стрес сме. По ирония на съдбата моите яйчници ще гръмнат от яйцеклетки, а при него каквото и да правим е 0, но микро тесе до сега не сме правили, така че ще видим.
Надявам се, но опитвам също да съм реалист.
Аз до колкото помня ти беше писала за хормоните на мъжа ти и бяха близки до тези на моя.
Ако решиш пиши ми на лични когато се поуспокоиш. Може да споделяме опит. 🤷♀
здр желая ви успех щте се радвам ако споделяте резултат . Ние сме с мъжки фактор азооспермия , опътиха ни в Бахчеджи клиниката. Но все оште не сме решили при кой Др да се записваме час.

Общи условия

Активация на акаунт