Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 210
Megan_Blg , не съм още, чакам моя мъж да се върне другата седмица и ще отидем заедно. Иначе нямам търпение, клиника Малинов е точнпо до нас и все ми идват разни пориви да хукна натам и да се прегледам!
И твоя мъж ли е на командировка? newsm78 Определено си е голямо изкушение  това с клиниката ,аз няма да се стърпя на твое място  Heart Eyes

# 211
Megan_Blg , не съм още, чакам моя мъж да се върне другата седмица и ще отидем заедно. Иначе нямам търпение, клиника Малинов е точнпо до нас и все ми идват разни пориви да хукна натам и да се прегледам!
И твоя мъж ли е на командировка? newsm78 Определено си е голямо изкушени това с клиниката ,аз няма да се стърпя на твое място  Heart Eyes

При нас е още по лошо от 6 месеца вече той работи на другия край на България, дори и да не бях забременяла щях да се местя при него след Нова година, че така не се живее!
Когато моя мъж казал на негов приятел, че ще ставаме четирима през август, той учудено го попитал: "Е ти кога го направи, вчера ли?", мъжът ми му отговорил: "Не, на предната отпуска"  Joy Joy Joy  Така, че спокойно и така се случват нещата.

# 212
Мили майчета, след упорито закъснение от 16 дни , 4 бр теста за бременност- отрицателни и преглед при док - също отрицателен резултат , днес лелката ме навести и уби и последните ми надежди за  коледен подарък - биберон  Cry  . така че продължаваме да работим и този месец по наследник, за жалост ми се объркаха всякакви сметки за О и ще почвам и аз да ползвам термометъра  Ill . Иначе док ми каза ,че уж няма причина да ми закъснява , а било от притеснение. До сега чак толкова не ми е закъснявало, но хайде ще гледам напред.
Иначе ЧЕСТИТО  на всички видяли двете чертички . Давате надежди на нас- чакащите!
Приятен ден ! Извинявайте за тъжния постинг!

# 213
И твоя мъж ли е на командировка? newsm78 Определено си е голямо изкушени това с клиниката ,аз няма да се стърпя на твое място  Heart Eyes

При нас е още по лошо от 6 месеца вече той работи на другия край на България, дори и да не бях забременяла щях да се местя при него след Нова година, че така не се живее!
Когато моя мъж казал на негов приятел, че ще ставаме четирима през август, той учудено го попитал: "Е ти кога го направи, вчера ли?", мъжът ми му отговорил: "Не, на предната отпуска"  Joy Joy Joy  Така, че спокойно и така се случват нещата.
Да ти кажа на една участ сме с тебе ,моя приятел работи в Търново и идва да ме вижда всеки месец.. Ама хич не си е работа ..през пробетта мислим вече да решим къде ще сме в Търново или в Благоевград ,че ми омръзна телефонна любов ..пък и от въздуха не стават бебетата  Embarassed

# 214
Мили майчета, след упорито закъснение от 16 дни , 4 бр теста за бременност- отрицателни и преглед при док - също отрицателен резултат , днес лелката ме навести и уби и последните ми надежди за  коледен подарък - биберон  Cry  . така че продължаваме да работим и този месец по наследник, за жалост ми се объркаха всякакви сметки за О и ще почвам и аз да ползвам термометъра  Ill . Иначе док ми каза ,че уж няма причина да ми закъснява , а било от притеснение. До сега чак толкова не ми е закъснявало, но хайде ще гледам напред.
Иначе ЧЕСТИТО  на всички видяли двете чертички . Давате надежди на нас- чакащите!
Приятен ден ! Извинявайте за тъжния постинг!
Споко миличка не се отчайвай другият месец е пред тебе тъй че горе главата  Heart Eyes

# 215
Megan_Blg  така е, семейството трябва да си е заедно!
Сега се обадих в Клиника Малинов и представете си: гинеколозите им били вече в ПОЧИВКА до ЯНУАРИ месец и нямало кой да ме прегледа  Shocked Shocked Shocked
Е това е, гинеколог да си Money

# 216
Здравейте милички.Как сте?Благодаря на Голди за кафенцето.  bouquet
Танитка не се отчайвай в никакъв случай мила.Другия месец,само да сме здрави. Praynig
Леле момичета тъкмо се оправих от настинката и тази сутрин се събуждам отново с ужасно главоболие и страшен гърлобол.Пак ли същото......... ooooh! ooooh! ooooh!какво става не мога да разбера! newsm78

# 217
Megan_Blg  така е, семейството трябва да си е заедно!
Сега се обадих в Клиника Малинов и представете си: гинеколозите им били вече в ПОЧИВКА до ЯНУАРИ месец и нямало кой да ме прегледа  Shocked Shocked Shocked
Е това е, гинеколог да си Money
Леле та 13 .12 см излезнали в почивка ...... #Crazy newsm78 направо ме шашна  Thinking Обади се в понеделник ,ако пък не отиди в друга клиника  Hug

# 218
Благодаря Меган!По принцип гледам да не се вманиачавам, че после боли, но след това закъснение направо бях убедена , че вече трябва да е станало. Но живи и здрави да сме, всяко нещо по реда си. Когато трябва да стане ще стане! А до тогава  luvbed

# 219
Здравейте милички.Как сте?Благодаря на Голди за кафенцето.  bouquet
Танитка не се отчайвай в никакъв случай мила.Другия месец,само да сме здрави. Praynig
Леле момичета тъкмо се оправих от настинката и тази сутрин се събуждам отново с ужасно главоболие и страшен гърлобол.Пак ли същото......... ooooh! ooooh! ooooh!какво става не мога да разбера! newsm78
Споко аз съм вече така 2 седмица и съм на антибиотик  ooooh! и с ужастна кашлица имам чувството ,че пак ме чакат инжекциите  Cry

# 220
Гера, относно клиника "Малинов", нормално е да почиват!!Като знам на какво зверско напрежение се подлага д-р Стаменов се радвам, че ще си почине до 5-ти януари...Само, че при него не става записване на час толкова бързо!
При мен лелката се е развихрила с пълна пара - ще умра от болки!!! #Cussing out
Хайде дано поне при вас да не идва!! Praynig
Голди, това за късметите от баницата си е гола вода, както се казва - аз от раз изтеглих миналата Нова година точно "Малко юначе в къщата ще плаче" - е да, ама не! ooooh!

# 221
Благодаря Меган!По принцип гледам да не се вманиачавам, че после боли, но след това закъснение направо бях убедена , че вече трябва да е станало. Но живи и здрави да сме, всяко нещо по реда си. Когато трябва да стане ще стане! А до тогава  luvbed
Ами знам какво е миналата година бях учиничка и ми оставаха 5 месеца до абитуренският ми бал ..и с приятелят ми се унесохме така,че той забрави да ме пази.. Embarassed Имах 10дни закъснение тестовете отрицателни ,но си мислих ,че нивото на човешкият хормон е ниско за тва така и като ми дойде бях хем тъжна хем успокоена ,че за бала няма да съм с корем!Но вече искам да имам  preggo

# 222
  • София
ro6ko, с радост приемам идеи, давай насам късметите, щом имаш готови.  Hug Hug Ей, супер, ако това бреме с измислянето на късмети ми отпадне.  smile3538

# 223
грешен пост

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 12:13 от Megan_Blg

# 224
sladka_mama вземи се точени кори белла има готови късмети пък може и да ти се падне посребрена паричка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт