Отговори
# 405
Недлен , точно тези снимки гледах от сета . Много сериали снимат на кулата Галата .
На това място бях лятото на  което снимат сега . Улицата е направо вървиш и не свършва . Хареса ми , не можахме да влезнем вътре. Много народ и туристи искат да разгледат.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:26 от femmi2

# 406
Здравейте!

Чудесна нова седмица!

Ново от сета на Джентълмен. Ден 10

"Ще видим сутринта как
ще се прибера в калта"

# 407
Правят, струват Ебру и Акън и пак са един до друг. Blush Този път в класация на Socipol. Според Socipol, страницата на Ебру се класира на 9-то място, а страницата на Акън на 10-то място сред най-посещаваните страници през 2022 г.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 19:45 от nedlen

# 408
Здравейте!

Честит св. Николай! Честит Имен Ден на именниците!

В народната култура той е почитан като покровител на рибарите и моряците, като владетел на моретата, океаните, реките и езерата, прочул се с чудесата, извършени за спасението на моряци и техните кораби от морските бури.
На този ден овчарите правят състезание, като се надхвърлят с гегите си.

# 409
Калейдоскоп: Heart

Хубава вечер: Stuck Out Tongue

# 410
Весели празници, на всички!

# 411
# 412
Здравейте!

Днес е деня на Капан...

Озет за епизот 8

Умут и Джерен следват плана със страст да работят заедно. Докато Умут се опитва да получи признание и информация за Мерал, те разбиратза Сюлейман, бившия шофьор на Демир и започват да разследват със Серен. Фактите, които Сюлейман ще разкаже за Мерал, ще шокират Джерен!

Мете моли Демир да поеме повече отговорности, за да бъде на първа линия, знаейки, че Джерен няма възможности. От друга страна, той държи под око Умут и Джерен и докладва на баща си. Той подготвя критичен план, който ще наруши баланса в инцидентите с Мерал и Селами.

Демир се чувства притиснат в ъгъла след застъпване на капани. Политиката на Джерен за тормоз също не работи и Джерен напуска дома, оставяйки всички активи на баща си. След това светът на Демир ще бъде унищожен. Междувременно Гювен говори с Демир, че иска да се ожени за Умай. Демир приема тази ситуация положително и иска да опознае семейство Умай.

# 413
Актьорите от Капан ни канят на кино довечера с тази чудесна снимка. Аз  ще съм  на първия ред Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

И да се допълня с една отлична новина.Капан няма да приключи на 13 еп, продължава своето излъчване .
 Новината е лично от продуцента и собственик на телевизията.
Ура: Grinning

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 13:43 от LucyE

# 414
Собственика на тв 8 Аджун е Опровергал за спиране на сериала . Шоуто продължава.   Ако някой може да провери в Официалния профил на телевизията или личния . Не знам колко е вярно .
Ако е така феновете на сериала ще се зарадват, както и екипа на продукцията .

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 14:03 от femmi2

# 415
Феми, да вярно е. Ето го изявлението на Аджун, дословно

Новината, че нашият капан сериал ще направи финал в 13-ти епизод не е вярна. Нашите сериали ще продължат да се излъчват по TV8.

# 416

Akın Akınözü сподели нови снимки в профила си в Instagram с надпис „Надеждата никога не свършва... #Tuzak

# 417
Прекрасен Акън, просто чудесен.
И аз ще го сложа защото много ми хареса.

ИМС, започва излъчване  в Румъния и Пуерто Рико.Лека , полека завладява света.
Както казват - явлението Акинозу.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 17:44 от LucyE

# 418
Здравейте!

Честит 8-ми декември!

Ако някой снощи е гледал серията на Капан, да разкаже какво е станало. Аз само днес прегледах малко отгоре отгоре във ВК и разбрах, че Джерен и Умут са се оженили, Луна май е пометнала, а Мете е отвлякъл бившия шофьор на баща си, в писмото на майката на Джерен, не се споменава нищо за Мете, само Гювен и Джерен, значи Мете може и да е от друга жена.

# 419

Затишие около  нашите хора чакаме какво друго да правим .

зимен Чачи Heart Eyes

Ново - Бенсу Сорал на купон

с брат си и сетсра си

Общи условия

Активация на акаунт