🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 850
  • 868
  •   1
Отговори
# 375
Радо за 120 път казва на Ваня "трябва ти мъж". Добре, бе Радо, разбрахме, че сте имали зарибявка и Ваня те е отрязала.. Joy

# 376
Чавдар : “жена ми е под мен “ 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀
Този човек тотално не е наред като го чуя да говори за семейство, жени и деца все едно гледам The Handmaid’s tale

Много точно сравнение! Същинска леля Лидия, само че от Плевен!

# 377
Е, че той Чавдар подкрепя старите традиции - в случая древногръцките, в които мъжете са най, жените са доста по-нисши същестява от тях, истинската любов е между мъжете, а жените са само за продължаване на рода..

# 378
Е, че той Чавдар подкрепя старите традиции - в случая древногръцките, в които мъжете са най, жените са доста по-нисши същестява от тях, истинската любов е между мъжете, а жените са само за продължаване на рода..

Е, да, едно време като е бил млад в далечната 350 г.пр.хр, така е било Grinning

# 379
Радо за 120 път казва на Ваня "трябва ти мъж". Добре, бе Радо, разбрахме, че сте имали зарибявка и Ваня те е отрязала.. Joy

По-скоро той нея, а не тя него. Grinning Grinning Вачето е такова мрънкало даже се чудя Петър какви нерви е имал за да я търпи толкова време като бяха ратаи.

# 380
Според мен си личи, че Радо се е обидил, много по-нападателен е. Та смятам, че Ванчето го е отрязала.

# 381
  • София
Чавдар има право на своите възгледи. Негови са си.
Обаче високомерието, с което казваше на групата: "Задръстени сте!", вече ми дойде в повече.
Той щото е много отпушен с неговите псевдо патриархални теории....

# 382
И аз по поведението на Радо мисля, че тя го е отрязала.

# 383
Аз в потрес от Чочо. Очаквах че ще е против гей браковете ,но от това което виждам тук той е за?? Но не и за жените???
В класацията на Чочо жените сме най-ниското стъпало в човешката йерархия. Мъжете, гейовете, накрая ние. Щях да напиша ние с гайдите, но по-резонно е ние с черпаците. Това с черпаците не само заради асоциацията с готвенето, а и като възможност да го треснеш по главата тоя серсем та белким се усафери. Ама надали!
Много объркан човек, с тотално сбъркана ценностна система.
Борецът за равноправие на гейовете, не приема за равни жените.

# 384
  • при късмета
И аз мисля, че Радо е отрязания. Държи се така за всяко нещо, като не стане на неговото. Ниво трети клас
Чавдар уж си беше разбрал грешката от миналия сезон, ама явно от вътре си му идва. Поне се въздържа от директни нападки, сега в синхроните се излага повече отколкото във взаимоотношенията. Аз съм на неговото мнение, хомосексуалните са си такива, няма да се променят и от това не трябва да произлиза някаква дискриминация. Но разбирам и хората, които им се дразнят, защото показността и преувеличаването на парадите дразни. И сега гей двойките си живеят заедно и това никой не може да им забрани. Ако им се разреши да сключват брак, това няма да промени физическата невъзможност при мъжете например да родят, както и при жените да оплодят друга жена и така или иначе за създаване на семейство нищо няма да се промени. А и сега закона позволява сам човек да осинови дете. Да се обижда някой, особено съотборник, за това, че за семейство има за пример и идеал стандартното, това е ограничена селяния
Репликата за жена му дори няма да я коментирам, а хората си мислят, че Гечо е женомразец. Носеше Нина, вчера Лили като падна той отиде да ѝ помогне да стане.
Радвам се, че Иван се включи, сигурна бях, че някаква реакция ще има. То само това се очаква от тях, друго не могат и да направят, ако е видяно едва в събота
По-скоро той нея, а не тя него. Grinning Grinning Вачето е такова мрънкало даже се чудя Петър какви нерви е имал за да я търпи толкова време като бяха ратаи.
Него пък хич не го жалех, защото той първо подведе Кукото, защото им трябваха пионки да подкрепят групичката "сезона е наш", а после му била досаждала. по-скоро той я използва, понеже е големия мъж. Мухльо

# 385
Ма ко,какво е казал Иван,че съм го пропуснала?

# 386
В общи линии  съм на мнението на Чавдар за гейовете.Всеки има право да обича и да бъде обичан, ако не пречи на другите. Не приемам непрекъснатото навиране в очите на другите, паради , да се награбват по улиците.Както ме дразнят и двуполови двойки,които го правят.
  Но Чавдар о..а пейзажа яко.Все си мислех , че след минали сезон е попрочел нагласите на публиката и си е направил стратегия.Но той вълкът козината си мени,но нрава -не. Пожелавам му, едно от гаджетата - момчета на дъщеря му, за които спомена вчера, да му стане зет и да я натири под себе си в йерархията.
   Ваня и Радо са ми голяма забава.Тия двамата ако се вземат никога няма да скучаят.

# 387
За Ванчето и Радо няма такива образи просто. Заедно са като барут и клечка. Много са забавни. Не смятам, че го е огряло.Какъвто е лапешник досега да се е похвалил.
Отрязали са му квитанциите.
То Ванчето може да е кукуфелка, но не мисля, че би отразила подобен инфантил.
Латентен гей  Flushed
Никога не съм делила хората на хетеро и гей, а на добри и лоши.

# 388
  • София
Пуснах новата анкета!

ABO,

Браво, ей това чакахме! 🙂
И аз вярвах, че такова изявление ще има.
Просто досега са били на запис интротата ви и явно няма как да се запише нещо извънредно.

Животът зад Фермата, Епизод 20: Сапунен сериал, бисери и ограмотяване
Неизлъчени моменти от Фермата

Гечо е голям актьор! 😃

Тотален крах снощи в анкетата
Обърнете внимание на резултатите от 1-ия въпрос 😮😮😮
83:1?!

Яни, Яни, голяма излагация, голяма!

# 389
Какво означава “жена ми стои под мен?” Не ми се гледа епизода, за да разбера. За поза ли е говорил?
Посреща го на вратата, събува му обувките и му мие морните нозе.
Сетне отпива от водата в знак на почит и благоговение, все пак Той е над нея, неин Господ Бог!

Общи условия

Активация на акаунт