🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 867
  • 868
  •   1
Отговори
# 405
Diavolo, в желанието си да критикуваш влизаш в другата крайност, а истината, както винаги, е някъде по средата.

Омразата идва от това, че на масите им се втълпява, че ако "дадат" на някого права, отнемат нещо от тях. Тук идва образованието (не само академичното), но уви то е в дефицит в световен мащаб. Като си докаран до скотски живот и лишения, всеки от високата трибуна може да те убеди, че видиш ли малцинството те ощетява по някакъв начин. Да не говорим колко добре работи за отвличане на вниманието, докато се случват далеч по-важни неща.

Ако позволиш корекцията, в този контекст думата е върхушка, а не вихрушка.

Не искам да изпадам в полемика, изказвам лично мнение.

# 406
- Браво, Радо, супер! Намери друг ден да си разнасяш телетата нагоре надолу!
 - Абе ти защо си станала толкова луда бе? Какво ти става бе?
 А милия Рошко стои и ги гледа тъжно как се отдалечават със сала.

Радо помага на Ванчето да пренесат три празни кофи, преди това порядачно овикан, че не тръгва веднага с/след нея. Струва ми се, че тя губи ума и дума покрай Радо, опитва се да принизи думите и действията му, дори когато човека нищо не ѝ прави. Накрая и двамата такива глупости плещят, че се чудиш това хора над 30 ли са или на 3 години. Тримата в обора, Аксения най-нормална, даже си викам и едни тапи за уши да ѝ дадат. Smiley

На Чавдар му дай сцена, той сам осъзнава, че дразни. Направи ми впечатление, че силните думи ги хвърля зад гърбовете на дразнителите си като Ваня, но пред друга жена - тогава Лили. Скоро почти всички дами пак му бяха публика около масата, пред мъжете не смее да се изхвърля сигурно щото са му равни или дълбоко провинциални. Wink

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 15:54 от Cafelate

# 407
  • София
Върхушка разбира се, несъзнателна грешка, сега ще се редактирам.

sineva 1,
Съгласен съм.
Мислех си, че нещата не са добили такива размери за толкова кратко време.

# 408
Въпрос към женската част тук. Някоя знае ли от къде може да се намери същия пуловер на Валерия от видеото "животът зад фермата епизод 20". Grinning Grinning

# 409
  • Другата България
Хора, вие изгледахте ли, изслушахте ли Ваня и Радо? Колко от вас можаха да го направят? Признавам си, аз не можах. Превъртях на Чавдар, сега усещам, че и там ще превъртам.
Едит.
Направо не го догледах, Чавдар е направо противен, жалко, че продължавам да си стоя зад мнението, че този неприятен човек ще достигне финала, нещо, което писах още в първи епизод. Просто се държи мишкарски.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 16:52 от Merri_An

# 410
- Браво, Радо, супер! Намери друг ден да си разнасяш телетата нагоре надолу!
 - Абе ти защо си станала толкова луда бе? Какво ти става бе?
 А милия Рошко стои и ги гледа тъжно как се отдалечават със сала.
А трябваше!
Ех тази Ваня защо не откара милия Рошко при Божко да полудуват на воля. Рошко не може да плува, за разлика от Божко.Беше много тъжен на брега.Тия сладури са ми любимите персонажи във Фермата. Единият див непослушко, щурее, като изоглавен, другият кротушко, благ и спокоен.
Животинките и те като хората с различен нрав и характер.
Иска ми се повече кадри с двете теленца, вместо да слушаме проповедите на Чочо и Финци или пък злобните коментари на Кара Иван и компания.
Ваня и Радо са големи образи и поотделно, но заедно направо къртят мивки. Няма по-нелепи същества от тях. А Ваня, която препяваше различни песни, както някой много сполучливо беше писал тук, все едно някой върти копчето и сменя радиостанциите. Пълна психария, честно! Stuck Out Tongue Тия двамата накрая да се вземат, че то от омразата до любовта крачката е само една. Тичкат си някак и двамата луди за връзване, и двамата плещят каквото им дойде в главата и нямат цип на устата. Ще са като буре с барут в кибритена фабрика. Взривоопасна комбинация.
п.п. Не смятам, че преди Фермата е имало джиджи биджи между тях. Иначе отдавна Радо щеше да се е похвалил с най-малките подробности. Но бъдещето е пред тях, може и да се съйдисат след Фермата, знае ли човек.Innocent Дали се мразят или обичат не знам, но не са безразлични.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 411
При някои беседи участниците се изказват много литературно и високопарно, сякаш са им раздали предварително текстовете. Та снощи Чочо така ми изглеждаше, възможно е и да не мисли той така. Ако иде на Запад, ще види той "жена ми е по-долу от мен", там бял хетеросексуален мъж е най-голямото зло, докато цветнокожа лесбийка е върхът.

Но за мен Чочо също е голямо разочарование. В неговия сезон го съжалявах сред какви хора е попаднал, но май си е бил точно на мястото.
И кой е тоя запад? Аз уж съм на запад, ама това, дето го пишеш, хич го няма тук.

# 412
  • софия
1. Относно 'куиза' на капитаните - ами прощавайте, но повечето не са въпроси от обща култура и  няма какво толкова да се правите на възмутени.
2. Всяка една дума на Чавдар е насочена към публиката ; опитва се да се понрави на много групи едновременно - комичен е и ще го боли гъза от високите столове , от които пада.
3. Новите са просто нелепи. То там вече дори не е смешно.
4. По повод Гуспата....гафът е забелязан онзи ден след излъчването....и единствената причина някой да му обърне внимание на този гаф, е че той самият го е споменал.... така и не ми стана ясно ,, и не мисля че има някакво значение. Никой не печели от този гаф.
5. Тези от новите наясно ли са, че накрая печели човекът, който публиката харесва най-много? Никой от тях няма шанс, дори минимален.
6. Радо възпитава деца!!!!!! Всеки родител, който си запише детето при него след излъчването на това предаване....трябва да се разследва от социалните по дефолт

# 413
  • Вестерос
Въпрос към женската част тук. Някоя знае ли от къде може да се намери същия пуловер на Валерия от видеото "животът зад фермата епизод 20". Grinning Grinning
И на мен ми хареса 😁

Е как да не са общо култура въпросите на капитаните 🙄 как няма да знаеш кой е Григор Вачков и Георги Димитров примерно...

# 414
  • earth
И кой е тоя запад? Аз уж съм на запад, ама това, дето го пишеш, хич го няма тук.
Canada, USA със сигурност - пред очите ми е, всеки ден го виждам. То е вече инситуциализирано.
UK - мисля, че също. Забелязали ли сте как във филмите и сериалите им винаги присъстват огромен брой тъмнокожи, дори в исторически постанавки където е абсурдно, въпреки че са само около 3% от населението. Често в смесени бракове с бели.

# 415
В модерните американски продукции вече задължително присъстват и две гей двойки, по една от пол.

# 416
В модерните американски продукции вече задължително присъстват и две гей двойки, по една от пол.
Къде забравяте и небинарните?

# 417
  • при късмета

Е как да не са общо култура въпросите на капитаните 🙄 как няма да знаеш кой е Григор Вачков и Георги Димитров примерно...
Въпросът не беше кой е Григор Вачков, а кой от изброените актьори първоначално не е бил приет заради говора си. Все пак дикцията на Вачков във филмите в които се е снимал е била перфектна и малко хора знаят, че е ходил на логопед и се е борил с тежък диалект, за да влезе във ВИТИЗ

# 418
  • earth
С Гуспата сме приятели.
Какво прави в предаването ти тогава?
Скоро ще чуете нашата обща, официална позиция. Познаваме се с него от осем години и за това време никой, никого не е разочаровал или предавал. ...
Хич не ме интерeсуват вашите лични отношения оттук нататък. Аман от тая шуробаджанащина!

Въпросът е прост, а отговорът тябва да е обективен - повлия ли вашата грешка на развоя на двубоя? Ако да, как ще я коригирате?

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 19:56 от morisay

# 419
  • София
Новия подкаст на Ивайло за настоящия сезон на Фермата.
Негов гост е Ангел. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт