🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 196
  • 868
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Яни сгреши с избора. Финци и Гечо имат умения, но се изморяват по-бързо от младите в другия отбор.
Лили и тя издъхна, какво се замота...

# 436
Докато си избират играчите в битките по обещание и без логика и мисъл, ще се дънят. Поредна седмица, така че няма как да кажа дано си вземат поука, защото явно не мислят рационално.
Едит- На Гечо му е време да си ходи.

# 437
  • Велико Търново
Ама пък добре се аргументира. Даже получи и аплодисменти от Надеждите, но то пък като са победили, какво им пречи да поръкопляскат малко.
Аха... изтече наказанието да нямат алкохол. Сега вече не се знае какви ще са последиците...

# 438
  • на село
Лили въобще не се справи, а намира кусури на другите.
Въобще не я харесвам, в предишния сезон не ме дразнеше толкова, но сега не става.
От старите най- добър напредък в положителна посока виждам при Веселка и Валерия.

# 439
Много съм назад, много... как ще го изгледам, ще ви изчета и ще се включа в дискусията, си нямам на представа...

Искам да коментирам епизода от понеделник, който вече 2 дни влача и съм на 20 минута...

Той, Човекът, Мъжът, освен Набожен, освен Риби, бил и... МАТЕМАТИК.

Развеждайте се, бг-мамми, и отивайте да се биете за него! Нека най-добрата, най-заслужилата победи и да го прибере този бонбон в дома си.

# 440
  • Вестерос
Абсолютно грешен избор на участници освен Веселка. Трябваше да са Яни, Чавдар, Валерия и Веселка

# 441
  • Велико Търново
Ох... то пък сега самонаричащото се Хепи не ще да ходи първи дуелист. Да не стане така, че да направи услуга на бившите си съотборници - даже и загубили седмицата (потеже не смятам, че втори път кошниците ще са 4:2), все пак да си имат дуелист, който ще си избира съперника. Защото нали това им беше целта. А принципно Ванчето именно пък по тази причина не искаше да е ратай - за да не е първи дуелист.

# 442
Яни май не е дорасъл да бъде лидер.

# 443
  • Велико Търново
Говорещата с крава
Говорещата с кози
Говорещата с овце
Говорещата с кокошки
Много филми има в тая Ферма. И то с един главен герой  Joy

Калин си го призна - поставянето на душа точно там е било демонстративно.
Ще добавя - както и поведението им в една съвсем не малка част от ситуациите досега.

# 444
Ако си достатъчно силен няма значение дали си първи или втори поне за мен. В нейния сезон беше ратай и първи дуелист и би.

# 445
  • Велико Търново
Явно не се чувства достатъчно силна.
А и като я гледах в Максимал - за 3 години май наистина е изгубила онази си форма.

# 446
Така ме напрягат тези хора, не се радват, че са спечелили някакво удобство за себе си, а че ще дразнят другия отбор, и то демонстративно.

# 447
  • Велико Търново
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingОх, много се смях! До сълзи! Laughing Laughing Laughing

Защо най-готините видеа ги показвате Зад Фермата?
На народа му е писнало от негативи, стрес... Пуснете им тези забавни кадри от сценките с любовната история между Яни и Валерия, и фантастичния актьор Гечо, Нина също е много натурална - да се посмеят хората, да им оправите настроението след новините с убийства, катастрофи, откраднати пари от политици и подкупни ченгета!
Така бихте спечелили повече зрители, не със скандали с плиткоумни каки и батки.
АВО1, четеш ли?
Нека има повече такива моменти наистина.

(ПП. Независимо че по принцип не одобрявам подобни големи цитати, сега го правя съвсем умишлено)

# 448
Айде пак монолог на Финци🥱

# 449
  • София

Сезон 8 епизод 40 (19.10.2022)

Общи условия

Активация на акаунт