🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 904
  • 868
  •   1
Отговори
# 675
Ваня в нейния сезон беше същата, просто тогава имаше много други противни персонажи - Калоян, Петър, Даню меджик, Надежда, та тя някак остана на заден план, и то не от липса на желание, а просто защото тогава Иван и Андрей искаха да акцентират по-скоро върху фалшивите и скалъпени любовни трепети, които бяха по-фантасмагорични от епизод на "Ергенина". Иначе в нейния сезон Ваня основно се мотивираше в първоначалните си дуели със свръх злоба срещу тогавашните си опонентки. Ако не се лъжа първите й дуели бяха срещу Милена и Поли Хубавенска. Срещу Милена, Ваня си намери причина да я мрази, въпреки че проблемите на въпросната Милена не бяха със самата Ваня, а с хора, които щастливо подхвърляха подигравки към хепиту. Злобата и към Поли пък беше съвсем безумна, защото Поли беше едно тихичко, даже бих казала флегматично и наивно (без да искам да я обидя) момиче, което беше влязло във " Фермата" с идеята, че ще попее народни песни, ще си разиграват обичаи и т.н., а накрая осъзна, че беше влязла в отвратителен змиярник, но позитивната Ваня някак успя и срещу нея невероятно да се озлоби. Много странна жена несъмнено.

# 676
През първото ратайство Аксения беше отритната, всички против нея,никой не дойде да я насърчи при доенето.Сега при Ваня стояха Калин и Иван.Радо го ползва като личен слуга-донеси кофите, донеси друго, мрън мрън, дразниш ме...но има хора около нея.При Аксения нямаше комуникация,Камелия се постара да ги настрои че така и се пада...никой не помисли за кравата.Накрая я оставиха без одеало за наказание, пак с любезното съдействие на Камелия.Друг на нейно място как би реагирал?

# 677
  • Sunshine state
Абсолютно вярно мнение на КокоМира. И аз не бих седяла да чакам да ме мачкат. Правилно им вдигаше скандали Аксения. Само не трябваше да реве, та да им достави удоволствие на тия идиоти. Никой не я защити. Сегашните ратаи при новите са пo-зле и от нея, ама не им правят такива номера. Камелия е в основата на хейта към Аксения. Завистлива се оказа.
И ето една снимка от ТВ-то. Как се определя Камелия точно като хубава, не знам. 👀🤡

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 16:00 от Pupitka

# 678
През първото ратайство Аксения беше отритната, всички против нея,никой не дойде да я насърчи при доенето.Сега при Ваня стояха Калин и Иван.Радо го ползва като личен слуга-донеси кофите, донеси друго, мрън мрън, дразниш ме...но има хора около нея.При Аксения нямаше комуникация,Камелия се постара да ги настрои че така и се пада...никой не помисли за кравата.Накрая я оставиха без одеало за наказание, пак с любезното съдействие на Камелия.Друг на нейно място как би реагирал?

Е, това не е вярно. Иван направи пътека до обора, заради нея. Веднъж я вадеше от язовира, друг път от леглото, за да доиздои кравата. Учеше я, защото тя бе заета да прави фасони, когато Ники показваше как се дои, проверяваше има ли още мляко за доене. Насърчаваше я, а на другия ден, дори я похвали когато тя се справи сама. Отбора и спести възмущението, за това че ги остави гладни. Беше минало заминало, но за нея явно недостатъчно.

Не само Влад е разговарял с нея. На различен етап го направиха всички с изключение на Евгени и Камелия. Радо също го изключвам, защото той го направи от интерес. Иван я посъветва да се извини на отбора след покривгейт, но тя не го направи. Извини им се 2 дни след това, когато вече беше ратай и от извинението и лъхаше фалш, колкото е възможно въобще.

# 679
  • София
Вал и Акси

# 680
  • Sunshine state
Защо не нападнаха така Радо, че ги остави без половината провизии с многократните си нарушения или безполезноста си? Двойни стандарти. Тонът им беше различен при нея.

# 681
  • Разпиляна във въображението
Той Иван пътека направил, но основно си изливаше обидите и подвикванията върху Аксиния. За таратора и супата какво беше... Сякаш само търсеха как да я овикват.

# 682
Защо не нападнаха така Радо, че ги остави без половината провизии с многократните си нарушения или безполезноста си? Двойни стандарти. Тонът им беше различен при нея.

Според теб не нападат ли Радо?

Той Иван пътека направил, но основно си изливаше обидите и подвикванията върху Аксиния. За таратора и супата какво беше... Сякаш само търсеха как да я овикват.

В обора не я е обиждал изобщо. За прословутия таратор съм съгласна.

# 683
  • София
Иван насърчавал Аксения? Насърчавал?
Повечето хора се смазват, когато някой само крещи по тях  и ги обижда. Той буквално тормозеше Аксения, при това - с кеф.
Ако някои на това му викат "насърчаване", добре е да знаят, че ефектът при повечето хора е точно обратен.

# 684
Именно. Ходеше само да й крещи, че е луда. Иван, с тоя психопатски поглед. Бррррр

# 685
  • Sunshine state
Не, не нападат Радо - даже го насърчаваха да си хапне, сакън да не остане гладен. На Аксения с кеф биха й отказали порцион, ако беше тя направила нещо.

# 686
Това с одеялото беше най-грозното нещо, което съм виждала. Безчовечно и низко. Камелия удари дъното още там. Умря от завист и ревност към Аксения, сакън да не и отнеме някой мястото на топ гърла.

# 687
  • Другата България
Убеждавам се обаче, че наистина Камелия нарочи Акси от ден едно заради само и единствено външен вид.
Женска злоба. Комплекси. Его. И все такива типични “женски качества“, и не само, но по принцип. Оттук умело успя да се подвре под кожата на мъжете, и да обърне и тяхното мнение за Акси, с нейна помощ, разбира се.

В конфликта Гечо-Яни, съм съгласна с Гечо. Нетърпим е, но е прав.
Лили е също много нетърпима, и много дразнеща.

# 688
Иван насърчавал Аксения? Насърчавал?
Повечето хора се смазват, когато някой само крещи по тях  и ги обижда. Той буквално тормозеше Аксения, при това - с кеф.
Ако някои на това му викат "насърчаване", добре е да знаят, че ефектът при повечето хора е точно обратен.

Разбира се, че я насърчаваше, докато и показваше и обясняваше като на дете как се дои и, че животните са с приоритет пред всичко останало. Неща, които всеки нормален кандидат фермер трябва да знае.
В началото той опита с добро, но нямаше резултат, а после запали. Никой не твърди, че той е бил прав през цялото време, но и Аксения не беше адекватна изобщо.

# 689
Това с одеялото беше най-грозното нещо, което съм виждала. Безчовечно и низко. Камелия удари дъното още там. Умря от завист и ревност към Аксения, сакън да не и отнеме някой мястото на топ гърла.
Точно ! Единственото обяснение за лошото отношение на Камелия към Аксения е завист,по красива е от нея и си мисли че така и отнема първото  място на топ гърла.Затова не я понася.

Общи условия

Активация на акаунт