🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 366
  • 868
  •   1
Отговори
# 150
Аз видях разликата в размера, но реших, че някой от екипа просто си е оставил ръцете.

# 151
Аз също мернах, че има един по-къс край, но си помислих, че просто не е подравнил дъските. Някои участници не си ги нагласят да са равни, за да не губят време.

# 152
  • София
Коване на мост има във всеки сезон и то по няколко моста на сезон. Това е една от най-даваните игри в това риалити. И никога не е имало подобен гаф, така че и Калин си носи вина и стига сме го оправдавали с адреналина. Нарушил е правилата, волно или неволно, все тая, не заслужава да спечели по такъв начин.
Бил по-добър. ОК, ама ако бе върнат и загубил играта, кой е по-добър? Кой не може да се справя под стрес? Калин водеше с 2-1 игри и сега щеше да стане 2-2 игри, но Гуспата щеше да е победител, защото тази игра носи 5 точки.
Ако в началото се е объркало 9 с 6, то после когато се скове деветката на мястото на шестицата не се ли вижда, че не е за там? Тя е по-къса. Това вече прави впечатление и Андрей е трябвало да го види. И това означава да се обади и Калин да разковава. Тръгне ли да разковава губи дуела. Това е ясно мисля за всички. Дори само 1 пирон да разкове, това ще е достатъчно Гуспата да навакса финалното изоставане от дъска и един пирон.

# 153
Най-справедливо ще е да няма точка за новите, заради този гаф. Не знам колко време щеше да отнеме за махането на дъската, но станалото станало. Калин мога да се обзаложа че няма да е на финал. Нищо силно не видях при него. Един Финци или Яни ще го занули със сигурност.

# 154
Но защото ти смяташ, че е честно да разковава. И главно защото става въпрос за Гуспата - твоят любимец. За мен при разковаването на едната или двете дъски времето се спира. Гуспата печели почивка малко време за една или две дъски. Но не и времето за разковаване. Ти постоянно споменаваш тази разлика от дъска и половина, но забравяш, че Калин поддържаше равно темпо и на последната дъска даже забави. Точно в това е проблемът - ако, ако, ако. Калин по мое мнение при необходимост можеше да забърза темпото, Гуспата не, защото си беше наранил ръката и вероятно го болеше.
Коване на мост има във всеки сезон и то по няколко моста на сезон. Това е една от най-даваните игри в това риалити. И никога не е имало подобен гаф, така че и Калин си носи вина и стига сме го оправдавали с адреналина. Нарушил е правилата, волно или неволно, все тая, не заслужава да спечели по такъв начин.
Бил по-добър. ОК, ама ако бе върнат и загубил играта, кой е по-добър? Кой не може да се справя под стрес? Калин водеше с 2-1 игри и сега щеше да стане 2-2 игри, но Гуспата щеше да е победител, защото тази игра носи 5 точки.
Ако в началото се е объркало 9 с 6, то после когато се скове деветката на мястото на шестицата не се ли вижда, че не е за там? Тя е по-къса. Това вече прави впечатление и Андрей е трябвало да го види. И това означава да се обади и Калин да разковава. Тръгне ли да разковава губи дуела. Това е ясно мисля за всички. Дори само 1 пирон да разкове, това ще е достатъчно Гуспата да навакса финалното изоставане от дъска и един пирон.

# 155
Е, как така да се спира времето докато разковава? По същата логика да се спира времето докато си доковават някакви пирони. Грешка е на Калин, че не е видял правилната дъска, носи си последствията, ако го хванат. Ако не го хванат, виждаме какво става..

# 156
Според мен пък не трябва да се спира времето. Грешката, както и поправянето и, са на участника и са част от играта.

Ако става въпрос за дефектен материал, тогава е редно да спрат.
Миналата година на Ивайло каруцата се разпадна, спряха времето, поправиха я и после другият участник получи почивка, когато достигна до същото място.

# 157
Грешка би било, ако първата дъска по някакъв начин е обозначена. Тя не е. Значи може да се обърка, в такъв случай при разковаването спират времето.

Аз ще спра да пиша на тази тема, защото повтаряме едни и същи неща. Аз съм си на моето мнение, вие на вашето и толкоз.

# 158
  • при късмета
Защо да се спира времето? Когато участник направи грешка на дуел или каквато и да е игра, просто го връщат да я поправи, но не спират времето. Загубата на време винаги си е била за сметка на този, който е направил грешка и са го върнали и така е редно и справедливо

# 159
Е, да, ако не е обозначена, е кофти за участника. Но се видя, че е и с друг размер, което пак е червен флаг, че нещо не е ок. Но, разбира се, Калин го оправдавам до някъде. Андрей е виновен! Да не се вясва в темата, че ще го изядем с парцалите Grinning

# 160
Най-справедливо ще е да няма точка за новите, заради този гаф. Не знам колко време щеше да отнеме за махането на дъската, но станалото станало. Калин мога да се обзаложа че няма да е на финал. Нищо силно не видях при него. Един Финци или Яни ще го занули със сигурност.

Сега се обърках. Каква е дефиницията за силен?
Калин взе три от пет игри срещу набеденият за най- силен от другия отбор. В първата игра победи с находчивост във другата със чиста сила и издържливост, а в третата с бързина. Но той не е нищо особено, виж Финци сигурно би се разходил по люлките с лекотата на пантера.

# 161
Защо да се спира времето? Когато участник направи грешка на дуел или каквато и да е игра, просто го връщат да я поправи, но не спират времето. Загубата на време винаги си е била за сметка на този, който е направил грешка и са го върнали и така е редно и справедливо
Да, точно в това в разковничето. Андрей трябваше да го върне, когато го видя с грешната дъска. След това е различно. Всичко е въпрос на контекст. След този момент трябва да се отреагира по-различно.  ЗАЩОТО ДОВОДА С РАЗМЕРА НЕ ГО ПРИЕМАМ, ТЪЙ КАТО МНОГО ОТ ВАС (КОИТО СИ ГЛЕДАТ НА СПОКОЙСТВИЕ ВКЪЩИ) ПОТВЪРДИХА, ЧЕ НЕ ИМ Е НАПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, камо ли на един Калин, който бърза да си закове дъските и е стресиран.

# 162
Качих кратко клипче с гафовете на Андрей и апаратната, тук се вижда всичко и как на два пъти е могъл да се хване Калин.

--> За Тати <--

Diavolo - както винаги си номер 1!
Няма 6-5 при теб. Всичко като по конец.
Моите адмирации.

На едната снимка и видеото много ясно си личи чертата - плюс не пасващата дъска.

# 163
Тъжно ми е за старите.

Ще дойдат обаче на мнението на Чавдар.

# 164
  • Вестерос
Чак сега виждам, че дъските са и с различна дължина, затова се чудех как ще счупи дъската, я тя била грешната 🙄

Предполагам Иван не се е появил в сегашната тема 😁

Общи условия

Активация на акаунт