🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 369
  • 868
  •   1
Отговори
# 165
Това са предположения, една дъска ги делеше, но няма как да знаем ако и в кой момент са залебязали грешката, че ще бъде друг резултата.

Разковавала ли си някога дъска, защото аз съм. Знаеш ли колко време отнема? За това време, Гуспата ще забие поне 3 дъски. И аз говоря да го накарат да разкове дъска номер 9 сложена на позиция 6, т.е. в началото на гафа, защото после вече става абсурдно вече. Цяла вечност ще изгуби, ако тръгне и на двете да оправя позициите.

Честно щеше да е Андрей да го върне още преди да закове грешната дъска, която по никакъв начин не е маркирана. Хайде моля те. Това не е състезание по най-бързо разковаване. Ако бяха видяли по-късно, спират таймера, Калин разковава, междувременно Гуспата си почива и после продължават. Гуспата печели една дъска време. Стига се опитва да извъртиш нещата, че да изкараш Гуспата победител.

Именно....

# 166
Но не е стъпил. А Калин Е нарушил правилата. Това е разликата.

Или не са го видяли 😁. Факт е, че Гуспата даде заявка за силен играч, но не беше..Харесвах го и очаквах точно да победи даже на нула, но..

# 167
На Аксения ѝ дай власт. Интересно как не смее да се изправи срещу Камелия.

# 168
  • София
Ама на Ваня кой и каза, че зависи от нея дали ще е първи дуелист? 🙄

# 169
Няма такова нещо, като сбърка единия дуелист, да му спрат времето да се поправи. Тогава другия да си вземе Алманаха и да ходи директно да пише писмо.

# 170
Няма нищо по въпроса за сгрешените дъски от страна на Иван и Андрей. Калин и той е сляп, чист бил. Така и ще го заметат случая. Жалко.

# 171
Отново хвърлени думи без контекст. Така дискусия не може да се води. Наистина спирам.

Няма такова нещо, като сбърка единия дуелист, да му спрат времето да се поправи. Тогава другия да си вземе Алманаха и да ходи директно да пише писмо.

# 172
  • Вестерос
Казах ли ви аз, че няма да има нищо, още вчера...

# 173
Отново хвърлени думи без контекст. Така дискусия не може да се води. Наистина спирам.

Не хвърлям думи. Контекстът е кристално ясен. За който иска да го види.

# 174
О, колко съм разкъсана между непоносимостта ми към Ваня и желанието да видя досадата й в пълна сила, за да накара безнадеждните да полудеят...

Йевгени иначе е забавен случай. Беше като труп първите седмици, изобщо не му се чуваше гласа, а сега сцена не минава без неговото мьекане.

# 175
Нека да останем на "Съгласни сме, че не сме на едно и също мнение." С теб сме се засичали и в други теми, нямам нищо против теб и не искам постоянно да спорим по този въпрос. Simple Smile

Чавдар си го представям като водач на култ.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 21:49 от Alucard

# 176
Егати, както и очаквах, продукцията не е видяла гафа навреме...

Продукцията не е видяла Аксения да си маха маската по време на дуела и да гледа като гърмян заек, ти кво очакваш да видят... аз не разбрах, толкова голям екип се води че имат, камери, оператори, сценаристи, всякакви хора търчат, а никой не забеляза, че Аксения надига маската и "чакали". Joy

# 177
Нека да останем на "Съгласни сме, че не сме на едно и също мнение." С теб сме се засичали и в други теми, нямам нищо против теб и не искам постоянно да спорим по този въпрос. Simple Smile

Чавдар си го представям като водач на култ.
Мда. На различни мнения сме. А относно други теми, аз не съм те засичала в другите две теми, в които съм или поне нямам никакъв спомен...

# 178
Леле, каква положителна промяна в Аксения.

Имах големи надежди, че Иван и Андрей ще излязат с някаква позиция..., но уви.

Това Хепи Ванче е ужасно!

# 179
Мале да се чуди човек как Ваня стана победител в нейния сезон. За мен лично трябваше Калата, но станалото станало. Тя и тогава май не им готвеше като беше ратай , пък камо ли сега. 🤦‍♀️🤦‍♀️.

Общи условия

Активация на акаунт