🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 811
  • 868
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И не само. Българина е расист, няма какво да се лъжем. Боби и без компромата нямаше да спечели, защото е циганин.
Веселка не е ли също? Май като даваха роднините  ѝ в нейния сезон, май бяха такива? Малко съм забравила вече. Имало е и други победители с гласуване като Джино Бианкалана. Иначе съм съгласна, че има по-особено отношение и хората искат първо да се докажат. Иван не мина теста. Сега редовно срещам коментари за етноса му, а той просто си е злобар без значение дали е по-мургав или не.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 10:08 от Niya-

# 241
А аз си мислех, че след миналогодишното фиаско, наречено сезон 7, няма да има накъде по-зле да идат нещата, но съм грешала. Определено формата има нужда от почивка.

# 242
  • Варна
За мен Гуспата щеше да спечели, точка. Изключително нечестно е това.

Благодаря за темата.

# 243
  • Велико Търново
Nona M., и според мен е грешна поредността на евентуалните "жертви". Но пък Мирела може да бъде победена и от Лили, да речем. Аксения обаче в момента като че ли наистина има нужда да от голямото доверие, което ѝ гласуваха Старите. И това ще ѝ даде допълнителни сили, за да може да го материализира и да вземе така желаната точка. Според мен те, освен че искат да отмъщават за Альона, се целят в Елена и заради всичко, което тя показва в кулинарните задачи. Определено миналата седмица се видя, че когато ги изпълнява друг в техния отбор, не е добре.

Ааа, Ванчето си е много добре там. Нека да поостане още малко да поизнервя новите си съотборници. Satisfied
Впрочем, тя в нейния сезон има 4 спечелени дуела, но ми се вижда, че сега е далеч от формата, която показа там. Последно си затвърдих мнението като я гледах в Maximal Revange в неделя. А записите там са били само два (най-много три) месеца преди това, което наблюдаваме в момента.

От стори на Краси Джунов вчера Joy Това е от седмицата с разменени роли. Музикалният фон е "Зима е" от албума "Шат на патката главата" (Зима е, вънка вие вук. Тате ма'а пръжки с лук)

Хаххаа колко са съсредоточени само  Joy Joy Joy

# 244
И не само. Българина е расист, няма какво да се лъжем. Боби и без компромата нямаше да спечели, защото е циганин.
Веселка не е ли също? Май като даваха роднините  ѝ в нейния сезон, май бяха такива? Малко съм забравила вече. Имало е и други победители с гласуване като Джино Бианкалана. Иначе съм съгласна, че има по-особено отношение и хората искат първо да се докажат. Иван не мина тестът. Сега редовно срещам коментари за етноса му, а той просто си е злобар без значение дали е по-мургав или не.
Чесно казано, показването на родителите на Веселка съм го пропуснала.
А за Джино ми е непонятно, но Биг Брадар е друга бира. Там толкова много се излагат, че на фона на останалите са възможни и подобни персони да спечелят.
Скрит текст:
Брадара изплиска легена много отдавна, като мина на "ВИП" спрях да го гледам.

# 245
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Попрегледах на две, на три, ама Ванче се не трае. Никой вече не иска да е в нейната компания, тя откъде го вади това самочувствие не знам. Ванче Мърморанче, аз Хепи не виждам да е.
Дано тази седмица Аксения отупа някоя нова ненадежда. Това пазене на Мажена не го разбирам, тя дори не е интересна за гледане. Няма дар слово, няма скопост в ръцете, не е физически издръжлива за какво я къткат и не я отстранят не разбирам.

# 246
  • София
Ех, Краси ми е топ любимецът за всичките сезони! 😍

# 247
Ванчето в името на шоуто е добре да остане, че е голям дразнител. Мажена, Мирела, Елена, за какво са там, не знам.

# 248
Камелия кого е победила в дуел?

# 249
  • при късмета
Любимата ми седмица, на разменените роли. Винаги е било много забавно.
Мисля, че целта на жените да извадят първо Елена е заради кулинарията в седмичните задачи.
Кукото какво да я коментираш, тя отдавна се е затрила.
Аз също бях за Боби в 6 сезон, то нямаше кой друг да харесаш, той работеше без мрънкане. После стана ясно, че компроматите са излезли първо в профилите на пилота и квадратната глава, за да дръпне Калоян в зрителския вот, ама и това не стана. Червеноско беше точно толкова противен, колкото тях двамата. Това с пращането на родителите на почивка го разбрах по съвсем друг начин, още тогава. Боби никога не е твърдял, че към онзи момент нямат възможност. Не помня да е казвал, че не са ходили никъде. За бедността говореше само и единствено в минало време, когато е бил ученик. А на почивка искаше да ги прати просто ей така, без конкретна причина.
Моля, някой да разкаже с две думи какъв е проблемът с майката на Яни ?  Сега за първи път узнавам, че тя е причина да е сам.

Е сега, никой не може да каже, че е единствената причина. Яни беше събрал около себе си голям фен клуб в неговия сезон. Освен Виолета, която много натрапчиво му се усукваше имаше една Йоана, ако не бъркам името, която пък рагонваше фенките на Яни. Съответните шеги от другите разбира се не липсваха и Яни на всяка втора дума по темата, обясняваше какво би казала майка му. Конкретно за всяка една от жените по отделно. А и майка му май имаше някаква реплика в интервюто на дуела, но тук вече не съм сигурна. Виолета например беше заявила много ясно, че и на село ще отиде да живее. Яни даде да се разбере да не се надява и то заради майка му. С оглед на това, че все още Яни живее на същото място, занимава се със нещо, предполагам, че влиянието на майка му е същото. Затова казах, че лично аз такова нещо не бих си причинила. Мъж, който за всяка жена се съобразява с мнението на майка си, вместо само със себе си, никога не може да е в една двойка с мен.

# 250
  • София
Тази учителката, която отпадна първия ден, не и помня името.

# 251
Ванчето в името на шоуто е добре да остане, че е голям дразнител. Мажена, Мирела, Елена, за какво са там, не знам.

Мажена, Мирела и Елена са малко като бабички-ще е добре да си идат при Чочо пенсията.

# 252
Тази учителката, която отпадна първия ден, не и помня името.
Милена

# 253
  • София
Пуснах новата анкета!

Мхм, нямахме изявление от продукцията с извинение към Гуспата, Старите и най-вече феновете. Зрителите това искат, а не да слушат глупости.
Според мен тези коментари на Иван и Андрей преди началото на всеки един епизод са заснети по-рано. Не знам дали са заснети всички накуп или правят записи седмица за седмица. По-скоро второто.
Но не мога да повярвам, че такива опитни професионалисти като тях не са могли да импровизират и да направят извънредно включване с неделен или понеделнишки запис. То е необходимо колко, 1, 2 минути дори. Кратко и ясно изявление с извинение към зрителите, Димитър Господинов и всички останали членове на Старите герои.
Иначе още снощи писах, че моята информация е, че всички разбират за гафа след излъчването на епизода. Т.е. не е забелязан и по време на монтажите на епизодите?!
Чутовен гаф! Но всеки може да сбърка, за 8 години Фермата и толкова дуели, ами човешко е. Но така да се мълчи, ето с това не съм ОК.
Да видим кога ще има официално становище. Не ми е Ок да се замита с рубриката на Мирон. Колко хора я гледат нея? Дори тук в темата, има много хора, които не гледат тази рубрика, а какво остава за масовия зрител.
И изобщо колко човека от масовия телезрител е разбрал за този гаф??? Защото много хора не четат фейсбук, нито гледат и Петя Дикова...
Мхмхм?

# 254
Аз пък не разбирам драмата с тази дъска. Иван и Андрей поправят веднага участниците, ако бъркат и не правят нещата правилно. Не знам защо се приема, как му казват за грешката, след като е заковал и двете дъски, той се бави да ги разковава и през това време Гуспата печели. Трябвало е Андрей да му каже още преди да закове първата дъска, Калин намира вярната и това става, забавя се за секунди, които няма да повлияят на изхода на дуела. Разбирам да беше заковал 6,8,7,9, ама явно не са им разяснили преди дуела разликата между двете дъски, не са я и търсили при коването.

Никакво изявление няма да направят. Миналата година също чакахме намеса заради Киро и Иво, не само нямаше, ами ИиА обясняваха как Ваня си била заслужила тормоза, защото ги дразнела.

Общи условия

Активация на акаунт