🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 833
  • 868
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Като знае какво е направил и как си е взел последната битка...

# 286
Гузен, може би???

# 287
Нямаше дивна веселба при новите след като се прибраха от дуела. Очаквах да са особено щастливи от отстраняването на Гуспата, а историята помни къде-къде по-паметни празнувания на победи. Даже Калин не изглеждаше кой знае колко радостен.

Или може би не са чак такива злобари, за каквито ги мислим и усилено ни ги представят

# 288
Изобщо не. Или им раздават репликите и им казват как да се държат, какво да коментират и как.

# 289
  • София
Няма нужда да си злобен, за да се радваш. Simple Smile
Можеше да празнуват победата на Калин, а не отпадането на Гуспата.
Не ни излъчиха празник.

# 290
Нина*

Много те моля - върни се назад и погледни снимките, които е публикувал Diavolo, както и видеото.

Сцепва се дъска номер 9, която е по-дълга, при опита на Калин да я закове на мястото на номер 6, което място е по-малко точно като за по-късата дъска номер 6.
Самата дъска номер 6, сложена на мястото на номер 9, не си пасва - очевидно е по-къса от околните дъски.

Сметни времето за разковаване и коването наново.

Скрит текст:
-----------
Не съм фен на Гуспата - той ми е в категория "Неутрални". Има си своя чар, също и ме дразни за някои неща. Както постоянно повтарям - идеални хора няма. Но не ми е в категорията на кофтито хора и явните дразнители. Всички видяхме реакцията на Старите фермери как реагираха на неговото отпадане.

Калин - също ми е неутрален. Има се с кофтито хора, но бачка здраво, силен е, опитва се да бъде балансьор в онова гнездо на оси и змии -  засега - и не ме е издразнил. Не ми харесва контингента на приятелите му, но той други опции няма. Такъв е матрЯла там.

Мои лични фаворити - Яни, Валерия и Веселка - за протокола.
-------------
Моля те, недей приема всичко толкова лично.
Болшинството хора тук сме си никои  - не се познаваме и нямаме връзки с участниците или продукцията.
Всички изказваме мнение и дискутираме кое би било най-справедливо в тази ситуация.
Ама аз въобще не го приемам лично, по-скоро се чудя защо за вас е толкова на живот и смърт този дуел. Както някой писа, много тегав и скучен дуел, абсолютно ми беше безразлично кой от двамата ще спечели.

А за разковаването няма как да знаем колко време ще отнеме, защото не е ясно ако Андрей въобще беше видял размяната, в кой момент щеше да спре Калин. Можеше да го види и още като вдига първата летва от земята, може след първия пирон.

В другите такива дуели бяха ли номерирани летвите, че не помня да се е коментирало в предни сезони?

# 291
Заради този гаф още не сме изкоментирали това сладкишче Валерия.

В епизода от понеделник забелязахте ли какво съобщение тя отправи от екрана към бъдещия и, все още ненамерен, съпруг?!!!

Satisfied Laughing

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 16:05 от Tahiti

# 292
  • София
Миналата година - в дуела на Кирил и Любо - не са номерирани. И мостът е друг:
https://fermata.btv.bg/videos/kovane-na-most-peta-bitka-mezhdu-ljubo-i-kiro.html
В дуела на Караиванов и Шопски също няма номера: https://fermata.btv.bg/videos/kovane-na-most-e-vtorata-bitka-v-d … lo-i-dimitar.html

# 293
https://www.youtube.com/watch?v=KmYN4VgrM0E - ето от Фермата 7

# 294
Относно Нина и наказанието на Аксения. В епизод 34 от линковете на Мари, 19.01 минута Аксения вече с маската, всички стават от пейките и се разотиват, момичетата от Старите все още си седят и Лили се ядосва за отнетата кошница, Калин се приближава и подава ръка на Нина с думите: "Нина, бллагодаря ти, че беше честна!", тя леко изненадана и нервно усмихната казва: "Е, да излъжа?!"
Едва ли е била инициатор да каже за Аксения, по вероятно Иван и Калин са я питали Аксения поглеждала ли изпод маската и тя им е потвърдила съмненията.

# 295
Няма нужда да си злобен, за да се радваш. Simple Smile
Можеше да празнуват победата на Калин, а не отпадането на Гуспата.
Не ни излъчиха празник.

Те много неща не излъчват. Ако се радваха бурно, както при първите две победи щяха да са набедени за неуважителни и самозабравили се. Убедена съм. Сега бяха кротки и се отнесоха с уважение към Гуспата и отбора му, както отбеляза и Вал,  но това отново повдига въпроси очевидно, които не са в тяхна полза

# 296
  • Вестерос
Що се карате за глупости? Я, пийс хора Simple Smile)

Извинение чакам аз на куково лято Grinning

# 297
  • при късмета
Скрит текст:
Нямаше дивна веселба при новите след като се прибраха от дуела. Очаквах да са особено щастливи от отстраняването на Гуспата, а историята помни къде-къде по-паметни празнувания на победи. Даже Калин не изглеждаше кой знае колко радостен.

Или може би не са чак такива злобари, за каквито ги мислим и усилено ни ги представят
Няма начин да ти представят някого някакси, ако самия той не казал или направил нещо лично той. На Калин заяждането след дуела на Альона беше ли факт? Беше. Държанието на Иван и на двата женски дуела беше ли спортсменско? Не беше. Държаха ли се надменно Калин и Иван при атестациите за Аксения и претендираха ли за честност е за носене на последствия? Да. Е това не е ли злобно и сами ли си го правят или от продукцията са им сложили думи в устата?

И без скандала по последния дуел, Калин ми се видя много кахърен след победата и държанието им очеизвадно е по-различно

# 298
  • София
Прегледах го, маркирани са и 6 и 9. Почвам да си мисля, че е пропуск, на който физически прави игрите и да е забравил да маркира 9-ката.

На Гуспата не можах да видя дали и двете са маркирани.

# 299
Скрит текст:

Няма начин да ти представят някого някакси, ако самия той не казал или направил нещо лично той. На Калин заяждането след дуела на Альона беше ли факт? Беше. Държанието на Иван и на двата женски дуела беше ли спортсменско? Не беше. Държаха ли се надменно Калин и Иван при атестациите за Аксения и претендираха ли за честност е за носене на последствия? Да. Е това не е ли злобно и сами ли си го правят или от продукцията са им сложили думи в устата?

И без скандала по последния дуел, Калин ми се видя много кахърен след победата и държанието им очеизвадно е по-различно

Разбира се, че няма начин да вкарат думи в устата на някой. Проблема е, че винаги се търси проблема, негатива, когато става въпрос за едните и се неглижират или оправдават до голяма степен действията на другите.
С какво репликата на Калин "какво стана" се определя като по- неприемлива от онзи незабравим танц на щастието (Гуспата и Яни) след грешния отговор на Евгени във викторината. При положение, че Евгени изтъкна, преди теста, че е притеснен и респектиран от Финци, не като да се е бил в гърдите преди това.
И, значи е злобно да протестираш срещу нарушение на правилата, но не е нагло да ги нарушиш многократно и след това да наричаш тези които ги спазват лоши, само защото са те посочили с пръст.

Общи условия

Активация на акаунт