🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 224
  • 868
  •   1
Отговори
# 525
Въпросът не е дали е неволна грешка на Калин, а кога се е усетил и какво е направил след това. Никой не може да ме убеди, че в някакъв момент не се е усетил. Сега поне от кумова срама може да се извини.
      Гуспата го разбирам прекрасно, мини ми е недоносена, при все че при нея такива драми няма. Аз не бих го нарекла фаворизиране, а щастоие и гордост, от това че всички усилия са си стрували, а и в случая беше заради смелостта да попита защо.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:29 от Iðunn

# 526
Въпросът не е дали е неволна грешка на Калин, а кога се е усетил и какво е направил след това. Никой не може да ме убеди, че в някакъв момент не се е усетил. Сега поне от кумова срама може да се извини.
      Гуспата го разбирам прекрасно, мини ми е недоносена. Аз не бих го нарекла фаворизиране, а щастоие и гордост, от това че всички усилия са си стрували, а и в случая беше заради смелостта да попита защо.
Калин ще се извини или коментира, само ако продукциата го накара. Имат договри все пак кой и как ще се изявява.

# 527
me for president Ивайло ли е наистина? Thinking
Е той тогава трябва да е наясно с играчите кой напуска ,а го гледам че пита в темата за спойлери?

# 528
Ами дано го накарат, защото след всички тези приказки за достойнството и честната игра, думата му грам не тежи.

# 529
  • Вестерос
Защо да знае, може да не е гъст с другите 😁

# 530
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не съм и фен на Камелия, но в случая има голямо браво от мен за думите си за Ванче Оплакванче. Същото мисля и аз, в крайна сметка все някой трябва да каже и истината там. Явно другите жени не им стиска, затова евала на Камелия.

# 531
На никоя не и стиска да отиде, на Камелия в това число също. Стиска им само да бълват по някого, тогава са много смели. Мъжете (не знам как да нарека по друг начин създанията, които пикаят прави) са същите. Пълнят гащите от страх. Ей я Камелчето, набира дефекти вече, за да се измъкне. (мале, колко е грозна тая жена!)

# 532
  • Буркина Фасо
тия що слагат маджуна за прозорците от вътрешната страна ???

# 533
Чочката май само е чувал за лингуини, че пък и френски. 🤣

# 534
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ванче с все сили се стреми да прецака другарче и явно този епизод ще я гледаме как се мъчи да се спаси и да накисне друг. Интересно ми е строгата Бети как ще разпредели кошниците.

# 535
Аз пък не съм съгласна с Камелия,  като е толкова смела защо не отиде. И наистина потресаващо изглежда днес.

# 536
Аз пък не съм съгласна с Камелия,  като е толкова смела защо не отиде. И наистина потресаващо изглежда днес.
Ама иначе се извинява на Калин, че не отишла тя като ратай и съответно на дуел...

# 537
  • Вестерос
Аз я разбирам Ванчето. От какъв зор ще я карат да се съгласява да е първи дуелист. Ами не иска, може да се чувства зле, да не преувеличава. Може да иска да си е само втори дуелист. А те едва ли не насила, че и психоатаки ѝ вкарват. Хубаво им го каза, защо не са пратили мъж да е ратай и първи дуелист като са много ербап. Ама са всъщност пъзльовци.

Камелия се прави на силна вилна сега, ама се дърпаше преди три дни да е ратайка... Защото си мисля и тя щеше да се ошашави със задачите на ратаите.

# 538
Камелия големи приказки изприказва, ама иначе не беше разположена да е ратай. Що така? Тамън щеше да се разположи до дуела. Мисля, че се има и тя за ‘убавица, обаче тцЪ.

Ваня, че я е шубе е ясно, но хубаво затвори устата на Иван. И да не забравим Генчо. И той много отворен, ама за другите.

Много е дразнещо това - никой няма да падне толкова, че да дръпне мамчето. Ми направо и дайте победата тогава. Щом някой е вътре е наравно с всички. Да е мислил.

# 539
Камелия не се трае с .....демек ...сетила се Мара,кога да се побара ... изкара се ,че всички артритни болести са я налегнали....млада уж па то не бе кръст,стави и много още.....Ачко,ако още я мечтаеш тая нефална невеста то бегай с 100 приятелю нема ти стигнат парите да я влачиш по доктори....

Общи условия

Активация на акаунт