🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 939
  • 868
  •   1
Отговори
# 555
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Интересно ми е, повече искате първа да си излезе Ванчето или Камелия? Определено на мен първата ми е фаворитка, сега за какво реве? Как Ваня си е представяла, че ще изкара във Фермата? Ядене и лежане без дуели и ратайство? Какво толкова се плашат всички, не са на детски лагер, а на състезание егати.

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥
В случая изтърваха точка заради това мрънкало. Ама какво ревеш, знаеш къде отиваш и ще бъдеш ратай, или като си била победител, край никой няма да те избере. Отиваш и се биеш, като паднеш, паднеш. Хиляда неща я заболяха.
Нина беше сто процентова точка. Ванчето щеше да я опука даже с болежките си.

# 557
Ванчето е досадница, лигла, преструвка, но Камелия е ... човек, който ще мине през теб, за да постигне това, което е решила, че ѝ се полага. Естествено, че не искам да съм в обсега на Камелия или хора като нея за нищо на света!

# 558
Когато и да излезе Камелия, все ще е късно.

# 559
Заслужават си го новите, защото всеки път пращат за ратай някого, за да го накажат.

И двете не мога да ги трая, но предпочитам Ваня да остане по-дълго. Камелия не я понасям на атомно ниво.

# 560
Ваня каза, че не иска и няма да избере Нина, ако е първи дуелист.

# 561
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
До днешния епизод без да се замисля и аз щях да кажа Камелия. Днес обаче Ванче изби се що плочки и сифони има,  много ме напряга вече.

# 562
Само, ако знаят тия хорица какво мислят за тях безнадеждните... Може да са дървени философи (Финци) или сприхави (Гечо), но не са нагляри като безнадеждните! Единствения от старите, който им е конкурент на злобата, е Чавдар.

# 563
Не разбрах и се извинявам,но Елена като разбра,че баба и е починала-питам ви?-какво решение взе.....гледам скришом фермата /на работа съм/ и изпуснах решението и,ще бъда благодарна,ако се намери някой да ми обясни .

# 564
Тази седмица и двамата фермери допуснаха огромни грешки. Първо Яни в избора си за играчи в отборната битка, а после и Калин. Ванчето и да беше избрала Аксения, пак щеше да има по-голям шанс срещу нея от Мажена/Мирела/Елена. Та тя първо е опитна, второ е пъргава. Но, като съвсем не иска, е тъпо да я пратиш, т.е. донякъде го разбирам Калин.

# 565
Ваня може би чака обединението и тогава да почне да играе.

# 566
Калин директно им,подарява точка.Глупак
Връща жеста  и са квит,след като  Альона пощади Мирела/ Мажена

# 567
  • Велико Търново
Еди-коя си@!?, дадоха я да казва: "Въпреки всичко ще продължа напред, няма да се откажа, няма да позволя това да ме сломи, точно обратното - още повече ще се събера и ще се нахъсам, и колкото и силна вътрешна мотивация да имам за нещата, които правя, сега ще ги правя с още повече желание и още повече търпение."
Всъщност не разбирам точно за какво решение питаш. В предни сезони е имало такива случаи и са пускали съответния участник да отиде на погребението. Убедена съм, че при тези обстоятелства Аксения няма да посочи нея за втори дуелист, така че тя също може да излезе за ден.

Надеждите се дърпат от ходене на дуелите, Старите го приемат като най-голямата награда.
И това вече седма седмица.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:11 от DamaPika

# 568
Според мен Мирела ще е втори дуелист и въпреки реденето на точки, Аксения ще я победи. Аксения фермер = Гечо ратай.

Вие не можете да търпите КУКУ Ванче и Камелия,  а аз тоя Гечо, ако го видя, ще го шибна...

# 569
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 41 (20.10.2022)

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:35 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт