🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 935
  • 868
  •   1
Отговори
# 570
Ванчето е досадна и дразнеща, но беше права за едно  - когато Радо беше ратай, веднага се съгласиха да не е първи дуелист, защото искал да си реди точките. Тогава никой не го обвиняваше, че саботира отбора. Сега, в същата ситуация, вече не са толкова толерантни.

# 571
Еди-коя си@!?, дадоха я да казва: "Въпреки всичко ще продължа напред, няма да се откажа, няма да позволя това да ме сломи, точно обратното - още повече ще се събера и ще се нахъсам, и колкото и силна вътрешна мотивация да имам за нещата, които правя, сега ще ги правя с още повече желание и още повече търпение."
Всъщност не разбирам точно за какво решение питаш. В предни сезони е имало такива случаи и са пускали съответния участник да отиде на погребението. Убедена съм, че при тези обстоятелства Аксения няма да посочи нея за втори дуелист, така че тя също може да излезе за ден.

Надеждите се дърпат от ходене на дуелите, Старите го приемат като най-голямата награда.
И това вече седма седмица.
Точно това исках -да иде на погребението на баба си.../за това решение питах...ще иде ли или остава /...

# 572
Голяма грешка направи Калин да избере Аксения, много съм доволна! Иначе Ваня си е в правото този път. Двойни стандарти на квадрат имат новите!

Камелка е ужас. Не искала ратай. Но иначе било лесно. Като е лесно, иди, пък иди и на дуел. Положението е "много искам, ама нямам желание".

Вече не знам как да коментирам Радо Joy Смея се вече с глас... Ама как изненадан беше, че го наказват, ама и се разсърди... Joy

# 573
Забравих да кажа, че според стандартите на Радо, тази вечер и аз бях в гладна стачка. Даже си сипах допълнително, така де, гладувах по-дълго. 😂

# 574
Като е искала не трябваше да се дърпа, че щяла да е в цикъл... Каква е гаранцията, че няма да е пак като дойде да я пратят ратай. Просто думи на вятъра е нейното.
Ами затова следващите 3 седмици само Камелия ратай, първи дуелист и да чисти смело жените на Старите. Сигурна съм, че няма да има против.

# 575
То хубаво , но няма как, защото и да бие автоматично става фермер на седмицата... Няма как 3 пъти поред да е Камелия.

# 576
  • earth
Прогноза:

- От старите мъже Яни е най-силен. От новите Калин и Радо. Последните двама няма да имат зрителски вот. Иван не ми е ясен.

- От жените най-силни са Валерия, Камелия, Веселка и Куку. Последните две нямат шанс за зрителки вот. Валерия ще има по-голям вот от Камелия.

= > Фаворити Яни и Валерия. Възможни изненади Камелия и Иван.

# 577
  • София
Пуснах новата анкета!

Отново интересен епизод. Хареса ми.

Според мен Бети пак даде едно рамо на Новите. При толкова много забележки и накрая почти отлична оценка им заши?
Прави бяхме в анкетата опреди няколко дена, че като цяло Новите се побутват от наставниците. Но аз като цяло нямам кой знае какви драми. Все пак са Нови и в някаква степен е логично да имат лек шпалир. Лошото е, че те не го осъзнават сякаш и не се старят кой знае колко много. Това е тъпото. И печелят от детинските грешки на Старите в тактиката и нагласата.

Втора поредна седмица, новите се дънят на кулинарните задачи на Бети. Не знам какво става с Елена.
Като стана въпрос за Елена, тежко е това с баба и. Аз имам особена любов към бабите, за мен те са героини и велики човеци. Аз лично дължа всичко на златната си баба (светла и памет) и така. Просълзих се.
Дано Акси не я закача! И накрая заради Мажена и драма куин Хепито на пангара ще е добричката Мирела. Ужас. Най-читавата от Новите. Ама това е положението, живота не е справедлив. Фермата също, като част от живота!

За драмата с Хепито и Камелия. Ами и двете страни имат своите доводи и са прави. Но едно нещо не може да се отрече. Хепито бе открита и директна. Предупреди ги още като стана ратай и не искаше по такъв начин да я изпращат, каза им и че никога няма да дръпне Нина, защото и е обещала да не го прави и така.
Камелия имаше възможност да отиде ратай и първи дуелист, но се ската. Ако последната иска да събере малко червени точки (че засега е пълна с черни такива) пред зрителите, да става ратай следващата седмица и да ги почва по ред на номерата, Старите. Или то на думи е лесно ама на практика не е така.

Радо е уникат! Бил счупил всички рекорди по забележки за 7 години накуп, УАУ.
С гладната стачка се смях на глас. 3 дена, 2 дена и накрая Калин му вика, 'Абе хапни се сега, не ме нервирай' и Радко излапа манджата, като имах чувството, че ще погълне и купата. По-гладен човек в риалити формат не съм срещал. Ще го запомня завинаги, като 'Радо изгладнелия'.

Хареса ми как двата отбора играха заедно вечерта, Рошко и той с тях. 😊

# 578
  • earth
“По-слабите жени от племето” не са по-слабите жени от племето.

# 579
# 580
  • Sunshine state
От какъв пък зор взеха всички да св съобразяват кой кога да ходи ратай или да е дуелист? Ни Камелия има думата, ни Ваня. Решава групата чрез гласуване и толкоз.
Това в тоя сезон се получи заради двата отбора, но иначе не виждам как би станало. Всички там са конкуренти ив край на сметка това трябва да в водещото в случая.
Радо вярно е като някое дете и не осъзнава какво прави. Той поне не е злобен като Калин, Генчо и Иван. На мен даже ми е смешен.

# 581
От какъв пък зор взеха всички да св съобразяват кой кога да ходи ратай или да е дуелист? Ни Камелия има думата, ни Ваня. Решава групата чрез гласуване и толкоз.

В такъв случй трябваше да им е забранено да обсъждат и да се наговярят, защото сега е всичко друго, но не и справедливо. На всички много им се ходи на дуел, но не баш. Айде по-бързо да сливат отборите и всеки да е за себе си. Генчо МВР-то например е супер схемаджия и тарикат. Много корав уж, но магистрала направи до Старите да шушука с Гуспата кой колко може от Надеждите.
Камелия си пази Мажена и Мирела не от благородство, а за себе си, ако може докато са на отбори силни жени да излязат от играта.

# 582
  • Асеновград
Браво на Калин , доволна съм. За да не се сърди лудата Ваня , избра Аксения.
Новите гола вода , на една цикъла , на друга не и се ходило на дуел , другата пък видиш ли, била възрастна ,и било унизително да е викаш на дуел ...пълна трагедия. 
Стискам палци на Аксения ,да дърпа която и да е от новите, и да си е праща вкъщи.
Гечо много ме напряга с това ,,рукане,, както каза Яни. Вечно сърдит този човек , къде за чушки , къде за нещо друго.

# 583
Ваня ме нерви на макс, но - щом за Радо може, защо за нея да не може? Той да си избира сам, а тя не  - за нея да избират другите. Ами в тая група това е практика - за мен може, за теб не може.

# 584
Значи Ванчето каквото и да прави, не може да стане толкова противна като злостера Камелия.
Егати гнилото същество, не е истина.
Сега когато Аксения не е там си прехвърли злобата на Ваня.
Опасявам се обаче, че ще стигне доста далеч заради малоумниците, които я пазят.

Общи условия

Активация на акаунт