🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 930
  • 868
  •   2
Отговори
# 585
  • Вестерос
Не Веселка, а Камелия няма да има и процент зрителски вот.

# 586
И ще има да се вайкат по студията:”Ама то не е излъчено всичко!”😃 Аз не съм злобен човек…

# 587
Веселка за мен се справя повече от прилично този сезон, с изключение на случката с Альона и цигарите, но поне се разкая.

Момичето работи и се бие като звяр, какво повече да иска човек.

# 588
Покрай тези предавания за мой ужасТ станах фен на конспиративните теории.Innocent
Имам за мен основателни съмнения за намеса на продукцията в развитието на сюжета и ще ги споделя, някои вече съм ги споделила.
Альона смяташе да избере Мажена или Мирела, но беше натисната според мен от продуцентите и в последния момент избра Елена.Резултът ясен.
За намесата в двубоя на Гуспата и Калин, може и да е неволна, но е факт. Нещо за което въпреки обещанията да се изясни ситуацията още си траят.
Снощи изборът на Калин също смятам, че е подшушнат от продукцията, защото резултатът щеше да стане 4:2 за Новите и щеше да фрапира публиката при положение, че всяка седмица Новите са подпирани. Затова смятам, че продукцията е дала наклон на Калин при избора му.
Мажена е пазена от продуцентите и дълго ще се задържи макар освен да храни Божко вече почти не влиза в кадър, а какво остава да каже нещо. Крайно безинтересен участник, но ще я дунудуркат докато тя реши да си тръгне или някъде преди финала. Таки ги виждам нещата с нея.
Продуцентите, вкарайте интересни, интелигентни хора и някой и друг дразнител и оставете нещата да се случват сами. Лошият каст налага постоянно режисура и намеса, за да се раздвижва сюжета, добрият каст не го налага.
п.п.Андрей не прекали с взетите хранителни продукти. Ако за всяко нарушение на Перко Наумов се вземаше по едно нещо, Новите щяха да са без храна. Не съм лекар, за да поставям диагнози, но за мен Радо категорично е със синдрома ХАДВ. Погрешно се счита, че той е само при деца има и възрастни, които страдат от него.
Тук пише един психиатър, ще се радвам, ако вземе отношение по въпроса и каже професионалното си мнение. Но за мен симптомите са много категорични и е вън от съмнение.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:50 от sineva 1

# 589
  • София
Веселка ми е симпатична много този сезон.
Гледах я вчера как си играе на гоненица Simple Smile и си помислих, че е била дете, когато е започнала да ражда деца и така и не е разбрала какво е да си безгрижен. Във Фермата сякаш си взема точно такова време.

# 590
В този случай съм на страната на Ваня.Като може един да избира, ще могат всички. Камелия все повече не я трая, но й признавам целеустремеността и умението да постига своето.
  Радо няма какво да се каже за него - ниво 3ти клас и все не е виновен. Хубав съвет му даде Мирелка относно баща му.
   Много ще ме е яд, ако Мирела приключи участието си толкова рано.Харесва ми , засега. Искам Аксения да викне Елена, да я опуха и да си ходи.Харесвах я , но след случката с преписването вече не. Съжалявам за баба й !
   Не разбирам Калин защо влага такъв ресурс да пази Радо и  да му налива акъл. Ще ми се да е ,защото вижда, че има доста проблеми в поведението и оттношението и иска да му помогне.Ама надали. Обаче ако го пази само и само , за да изнася тежките битки , не му прави чест на Калин.
   Генчо едва снощи го чух да каже повече от две смислени изречения, браво! Дори разбрах какво говори.
   Старите - там нямам изненади. Харесва ми отношението им към Аксения.

# 591
  • Асеновград
Гледах откъс за довечера. Гечо пак врещи по Лила  и обижда Яни , дори Яни си поплаква.
Аксения пък обвинява Камелия че ходила без гащи.....хаха ще има скандали и излагация.

# 592
Аксения най-вероятно ще дръпне Мирела. Втората няма да ми липсва. Безинтересен персонаж е.
А Мажена ще има още една седмица в която да си сменя парцалките и да си маца лицето!

# 593
Направи ли ви впечатление на синхрона на Генчо, че “разпитващата” е Ани Владимирова?

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз също смятам, че Аксения ще дръпне Мирела и втората ще си ходи по живо, по здраво. Ами те с Мажена са си точки от където и да го погледнеш, не стига че една им бутнали на новите ами и втора. Мирелка е симпатично момиче ама знаеш къде отиваш в крайна сметка, ми вземи се подготви малко, тия килограми си тежат и пречат на дуел. А да си мислиш, че няма да отидеш на такъв си е башка наивно.

# 595
Новите нямат капацитет да играят "Фермата". Голяма част от старите също. Чавдар е типичният пример. Ваня вътре си няма на идея какво прави. Предложиха и в женската коалиция - тя се отцепи, мъжете не  я траят  и не я щат, пък после защо аз.

Ваня изпусна и моментът да трупа точки. Ако беше казала директно на Камелия, че си брои пилците за ратайския вот, и следващата седмица да я правят нея ратай. А и си ги пази останалите жени за вота, щеше да се вдигне поне малко в очите на хората, а тя пак обикаля и ги говори зад гърба на другата. Тя обаче реши  да си го маже като в личния живот.  Камелия по същия начин. АЛООУУУ, Америка, толкова ли ти е потенциала в главата, че си мислиш, че можеш да заблудиш някого? Grinning Grinning Grinning В момента на Камелия и е добре - Ваня не гласува с тях - ако бие - добре за отбора, ако падне - все тая. Мъжете нямам идея защо протестират. Калин, според мен, и останлите мъже печелят, ако отпадне Мажена примерно. Жените са един глас надолу в другата коалиция.

# 596
Калин постъпи правилно, като се съобрази с Ванчето. Нормално е тя да иска да си реди точките срещу Веселка, Валерия и Аксения. Лили е с имунитет, а Нина и е приятелка. Новите трябваше да съобразят близките и взаимоотношения с Нина и да пратят Камелия за ратай тогава всички шансове щяха да са на тяхна страна.

Понеже едва днес изгледах последните 2 епизода, да си кажа за отборната битка на малката Арена.
Напълно подкрепям решението на Яни да се съобрази с желанието на Гечо и Финци да участват. Добрият лидер дава шанс на всички и Гечо и Финци се справиха много добре в техния сегмент от играта. Не отстъпваха с много на далеч по- младите от другия отбор. Тази, която прецака играта на Старите е и тази, която най- много мрънка накрая. Фаталното забавяне дойде от Лили и така и не разбрах, защо всички критики бяха насочени към Гечо. Ако Лили не се е чувствала сигурна в сеченето да беше поискала Яни да им размени постовете с Веселка. Валерия също мижеше да го предложи. Те мълчаха, а после сочат с пръст.

Хареса ми нагласата на Мирела, че няма да се изпраща без бой. Ако бъде избрана много ще съм щастлива да докаже на всички, че външността понякога лъже и да  изненада с добро представяне. Ако се случи чудо и успее да отстрани фермерската Пепеляшка, ще и благодаря до края на формата, че нещо тази приказка ми е скучна.

# 597
От промото за довечера, много точно им го каза Андрей:”Колкото и ниско да паднете, имате водещ, който няма да ви спре!”
Накратко - буря в рая, Гечо се зъби на Яни, Лили реве, а Аксения обяснява как Камелия ходела без гащи…😀😀😀 Ама никой друг не я е видял, щото никой не искал да я гледа…😀🙈😀🙈

# 598
Мирела я харесвам,но смятам че тя ще изгори тая седмица. А на Мажена й е ред още от преди седмици, направо е грехота тя да стои ,а играчи като Альона, Дидо и Гуспата да излизат

# 599
Има поверие, че в домът на който лястовички свият гнездо ще цари мир и разбирателство. Сигурно лястовичката леко е объркала двете фермерски къщи, но добри думи за усилията на Иван и Радо да се погрижат възможно най- добре за гнездото.

Общи условия

Активация на акаунт