💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 003
  • 3 614
  •   2
Отговори
# 1 035
Томахавка, 250 гроша, Елица и едит на победител.. аман от Алекса.
Не мога да съм за този селски бек, пряко промотиран за победител. Дано се намери една ютия и една риза за гладене и за него, а дано .. ама надали.

# 1 036
  • Варна
Откъде е сигурен, че ще е в едно племе с Елица?

# 1 037
Откъде е сигурен, че ще е в едно племе с Елица?

Е той е убеден, че коли и беси.

# 1 038
  • София
Хора спокойно бе 😉
Какви 100 бона?
Алекса няма да спечели игри на волята, не е достатъчно добър, просто няма да стане.
И стига с този едит.

# 1 039
  • София
Томахавка, 250 гроша,Елица и едит на победител.. аман от Алекса.
Според мен това, което каза Алекса за коалицията, беше много добър ход. Имаше съвети да се играе открито пред зрителите той го направи, даже каза, че Виктория е лидерът, нещо, което не за всички е ясно. За изборът на капитан е абсолютно прав, защото те са мнозинство и изобщо не му трябва това предимство - да избира капитан.

# 1 040
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бреййй те що още нещо не му дадоха на тоя🤦🏻♀ То па бива, бива. Как няма да се ядосва човек, като хора като Гого и Фифо ще заминат  и на тях никога няма да предложат толкова неща.

# 1 041
Цецо пък ще купува глас с грошовете на Алекса Joy

# 1 042
За какво му набутаха сто неща???

# 1 043
Съжалявам, но още помня думите на Алекса към Генчо, /във връзка с пращането на Елица на елиминации/ че на номинации Алекса щял да излиза преди всяко от “неговите момичета” да се бори за племето. Сега ако някой го номинира с тази идея, кой знае как ще се настърви. Мани и Илиян им цъкат мозъците, дано останат нащрек.

# 1 044
Хем лицемерен, хем лъжец... на следващата битка директно да му казват да си избира и другите финалисти, срещу които да играят двамата с Елица. Много слабо от продукцията.

# 1 045
Алекса лъже, но и май го усетих. Ще се радвам утре да го разобличи Ралица че е имало и предимство за племето.

# 1 046
  • София
Вижте как му вярват (освен Илиян) за това, че не са му предложили избор след победата. Joy Тук вината не е негова. Sweat Smile

# 1 047
  • Другата България
Добре де, тия наистина ни имат за малоумни! Аз още не вярвам, но такова навиране на Алекса .....то става плашещо на този етап, още са три племена, напред във формата какво още се очаква да видим?
“Димо, аз ВЕЧЕ определям кой ще е капитан в племето“. Ехаааа! Той и Вики, както и забелязах - двамата станаха едно цяло, затова и Цецо ще падне в жертва.

Това с Фифо кому беше нужно??? Понеже Джаферович за момента го е оставила на мира, Димо взе щафетата?

# 1 048
  • Където морето целува небето...
Хора спокойно бе 😉
Какви 100 бона?
Алекса няма да спечели игри на волята, не е достатъчно добър, просто няма да стане.
И стига с този едит.
Че кога Тупарев ги е мислил тези неща? Дано си прав, дано! Но вече губя надежда аз, че друг ще спечели.

# 1 049
  • София
Много намирисва тази игра, особено с мисията да се спасява Елица
На ТЪПарев простотиите.

Дъно

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 22:28 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт