💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 145
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Някой да ми пише на ЛС кой печели днес. Не издържам Grinning

# 1 546
Ели и Мира много бавно във водата. Лефтеров и Ралица също. За Цецко е ясно. Но пък ми харесва, че е оспорвано. Явно ще е на фотофиниш. За червените съм все пак. Айде да починат малко от към съвети

# 1 547
Колкото и да съм за сините, искам да паднат те, както и утре, за да успеят този път да махнат Цецо като го номинират пак.
А Гого и Фифо - нямат равни просто. Мноооого добри. Будят възхищение във всеки, който ги гледа.

# 1 548
  • Брюксел / София
И да се възмутя отново от тъпарев и Сие - никакво обезопасяване няма за играчите. Тази калпава продукция докато не потроши / осакати някой няма да миряса. Да паднеш от 4 метра височина дори и на пясък може да е много сериозно нараняване. Сигурно в договорите им пише, че ако умрат сами са си виновни.  Няма да се изненадам!

# 1 549
  • Другата България
Аз ще отлича днес отново повече жени, отколкото мъже - Мирела, Зорница, дори Елица в това състояние.
Ралица е като Цецо, ама нали пък е жена, по-съпричастни сме към нея. Тя все пак ми е и фаворита от жените на мен.
Мъжете - естествено - Филип и Гого, но страхотно представяне за мен днес на Георги. Това момче все повече ме изненадва, и не случайно съм го сложила в листата си на финалисти.

# 1 550
Не ме убивайте, обаче Мани и Гого са много сладка двойка. Тя като е на терен, все неговия глас се чува да я окуражава. 🥰

А за Елица не знам как попитам възпитано, но имали някакви дефицити, говорът и е потресаващ?! Акцент ли е, що ли е, но така заваля и преплита думите, направо ми бърка в мозъка😩

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 22:35 от dakota14

# 1 551
Поредна игра, в която Мани се катери по Гого, стъпва върху него..ех, щастлива жена. Smiley

# 1 552
Ехеее, Гого какво спасяване направи на въжетата, браво!
Това беше нереално!!! Простих му плуването.😁

# 1 553
Цецо е във вихъра си.... пъпли като охлюв, едва-едва. Joy
А Виктория с това "Браааво, момче!" все едно поощрява куче. Очаквам всеки момент да потупа някого по главата.
Алекса как реши той да минава два пъти трасето, като едва плува? Самочувствието нещо не е правопропорционално на уменията.

Цецо пък все едно я израждаше "Последен напън, последен..."

# 1 554
  • София
Не е справедливо пък спрямо жълтите, които през цялото време водеха!! Ще е скандално ако загубят, само защото са ниски.

# 1 555
Илиян бавен?
Абе хора, Илиян бе срещу водните машини Георги и Филип.
Илия мина много бързо и ще отвее Алекса на тази игра.
Илиян трябваше да минава 2 пъти, ама нали Алекса винаги трябва да се самоизтъква и да е на преден план.

Отделно монтажите им пак са на "супер ниво". На Илиян му дадоха всичките препятствия и изглежда, че се бави много спрямо бързаците, а при Алекса изрязаха всичко и все едно се телепортира по трасето като светкавица...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:00 от elgogo

# 1 556
  • Другата България
Някой да е помислил за нещо, наречено “БЕЗОПАСНОСТ“?
Това е извращение със здравето на играчите.

# 1 557
При носене на нещо продължително, Цецо първи се изтощава сякаш

# 1 558
  • Брюксел / София
И жълтите пак със супер идея. Браво на тях!

# 1 559
Вики:
-Пада! Внимавай!
Гого залита, щото решава, че пада.
Вики:
-Не ти, кулата! 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт