💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 629
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 785
Няма какво да коментирам разгорещено, сезона, игрите и участниците продължават да ми харесват и вълнуват. Давам лептата за 200стр., въпреки, че аз предпочитам хубавите кръгли цифри изразени в брой мнения - примерно 2500 Smiley
Хода на вечерта беше на Мира. Този път Генчо не успя да ги обработи с четкането на Зори като силен противник.  Така разкара Пухчо, Веси, Звезда...все в името на племето! Но Мира е неподатлива, а Зори се скъсва по терена и заслужава почивка и уважение. Георги се е оял като бременна хлебарка, личи му, че е бавничък, нека се разкърши. Абсолютно страхотен ход. Чакат си разпада на племето, ако им се затрият мъжете, а ако се завърнат и двамата доказват, че са правилно изпратени като силни. Wink

Мирела, Мирела! ех, липсат ми помпоните  Yellow Heart Браво на Жълтурчетата!

# 1 786
И какво сега, "радетелите на истината" Ралица и Димо, които от първия сезон пламенно информирмират останалите, ако някой участник реши да скрие или преиначи нещо, нищо не споменаха за лъжата на Алекса. Сакън да не се отчупи някое парченце от ореола му...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:47 от Bilyana14.

# 1 787
Напоследък се усещам, че сякаш неволно пръскам симпатии по Алекса 🤣 Ели, моля те ако четеш тук, не идвай за мен 🤣 Не знам какви ги говоря 🤣 От толкова бицепси и плочки ми иде да си ремонтирам банята🤣
На Фифо също заради вас взех да му заглеждам гърдите 🤣, на които преди не обръщах достатъчно внимание 🤣 Тъй като в момента си почивам от Гого е време да обърна внимание и на другите играчи 🤣

Гого, да знаеш, че вече поглеждам в жълто 🤣 тъй като ти се оказа костелив орех 🤣 Ни във форума пишеш, ни внимание ни обръщаш 🤣
Ще помисля дали да ти дам още един шанс 🤣 От теб зависи 🤣
Филип сякаш по-бързо ще поддаде 🤣

# 1 788
Условието за сабите и томахавките да работят е другите да не знаят. Затова не ги портят.

# 1 789
Условието за сабите и томахавките да работят е другите да не знаят. Затова не ги портят.
Става въпрос за липсата на предложение за предимство, разбира се, не за брадвето.

# 1 790
  • софия
Половин сезон се чудех Генчо ли е или леля Гена. Вече съм абсолютно сигурна. Лелята взе превес. Снощи на лайфа ужасно грозна история, че и жалък опит да пробва да подмени истината. Зори плачеше след битката от яд за тази каръщина, която гони отбора. Те винаги са първи на номинации. Що битки пропуснаха по този начин. Изобщо не беше от страх, че ще е номинирана. Честно казано, снощи ми стана жал за нея. Наистина се раздава на макс. За всичко друго може да обвини Зори, но не и за страх. Много лелинска постъпка, Гена, много!
 Дяволче, снощи пак имаше спойлер. Дано не си го гледал, а ако си, да си го пропуснал.

# 1 791
  • София
Жени, а Илина не е ли жена?
Ко речи, Жени, че никога няма да гласува срешу жена?
А ако не беше си тръгнал Валери, дали нямаше да гласува срещу Михаела?
Съжалявам, че цитирам пост от понеделник, просто сега наваксвам с четенето. Мисля, че Жени гласува за Филип още на първия съвет на "Безстрашните", не за Илина.

# 1 792
  • София
Ако Генчо не беше подарил победата на Цветан, положението при Сините можеше да е подобно с отпаднали Касим и Цветан - двама мъже от едно племе в един ден, в една игра.
[/b]

И защо си сигурна, че Генчо е подарил победата на Цветан?

Ако Генчо толкова е искал да подарява победата на Цветан, можеше да се откаже в самото начало на играта, а не да се мъчи да държи толкова време. Защото е ясно, че колкото и да се напъват, нито Каско, нито Звезда имаха някакъв шанс срещу Цветан.

Според мен в онзи състав, Генчо единствено от Цветан се притесняваше. Звезди и да можеше, нямаше да го бие, а Касим всички го смятаха за тотал щета. Ироничното е, че на конкретната битка, Цветан хич не го виждах. Вярно, че Касим и Звезда бяха зле, но Цецо на оназ малка летва да пази равновесие и да лови кукички, доста трудно. И после на въжения мост щеше да е голяма мъка. А и толкова търчане, Цецо както няма кардио, щеше да предаде богу дух. Та си мисля, че щеше да е битката на смотаняците - кой ще е най-малко зле. Но не ни беше даден шанс да разберем.

# 1 793
Все пак снимките са на Попския плаж. Laughing
Гого, ти ли си Grinning
И аз съм дзен, но не чак толкова. Grinning

# 1 794
  • София
Най-ужасният коментатор на всички времена е този Димо! Как едно адекватно нещо не каза. Толкова им пречи с постоянните си брътвежи, но горките участници не могат да му кажат да млъкне. Друг път съвсем неуместно им помага с инфо какво били направили от другото племе. И постоянно "имаме обрат" за това че единия минал другия с 2 метра!
И монтажът страшно ме дразни. Само близки кадри на избрани хора, действия и дупета, а общата картинка сами са си я съчиняваме.

# 1 795
Става въпрос за липсата на предложение за предимство, разбира се, не за брадвето.

Силно се надявам да спрат да го правят, ако трябва да съм честна. Това да се бъркат в играта на хората е много, много тегаво. Има достатъчно хора, които са били капитани и могат да хванат лъжата, както Мани. А ако хората не успеят - екстра за манипулатора. Но колкото по-естествено се развива социалната част, толкова по-интересно и забавно.

# 1 796
Напоследък се усещам, че сякаш неволно пръскам симпатии по Алекса 🤣 Ели, моля те ако четеш тук, не идвай за мен 🤣 Не знам какви ги говоря 🤣 От толкова бицепси и плочки ми иде да си ремонтирам банята🤣
На Фифо също заради вас взех да му заглеждам гърдите 🤣, на които преди не обръщах достатъчно внимание 🤣 Тъй като в момента си почивам от Гого е време да обърна внимание и на другите играчи 🤣

Гого, да знаеш, че вече поглеждам в жълто 🤣 тъй като ти се оказа костелив орех 🤣 Ни във форума пишеш, ни внимание ни обръщаш 🤣
Ще помисля дали да ти дам още един шанс 🤣 От теб зависи 🤣
Филип сякаш по-бързо ще поддаде 🤣

Не искам да те отчайвам, но напомням, че Фифо устоява на жени като Мирела успешно…. 😂😂😂😂😂😂😂😀😀😀🤣🤣 Между другото Филип и с това ме радва - какъв е непукист относно мацки, а със сигурност си има тип и се кефи и той на нещо. Просто ми е забавно как игрите се завъртяха около девойките, които успешно въртят почти всичките мъже, а Фифо стои и земетресение да падне, няма да му дреме. 😄😄😄😄😄

# 1 797
Аз също не съм съгласна да се намесват в социалната игра на участниците. Но е факт, че го направиха при всички, които досега се опитаха стратегически да "подхлъзнат" останалите. Само Алексата беше пощадена...

# 1 798
Elena Atanasova 707909,

Летвата ни за мъжко поведение е много ниска Grinning . Фифо доколкото виждам има приятелка от доста време, абсолютно в реда на нещата е да не му правят впечатление всички девойки в племето и отвъд. Човека си е влязъл да играе, да окаже що за машина е и да си гледа него, не е сингъл, няма какво да го бутне.

# 1 799
Аа, mushama! Не знаех, че си има приятелка Simple Smile. В такъв случай е още по- готин, страхотен играч, умен, способен, не му шарят очите и си гледа играта. Да вземе да си покаже мацката, да комплексира Джаферович яко. 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт