💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 575
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 845

Аз се радвам, че няма да се излъчи скандала между Мирела и Мишето, определено по всичко личи, че нито една от тях не е горда с него и определено е имало думи, за които предпочитат да не се говори. Всички имат лоши моменти, които не желаят да преживяват на ново.

О, ако е било нещо пикантно нямаше да им го спестят, скандалите са 100% вдигане на рейтинг .

# 1 846
  • София
Diavolo, благодаря за събраната информация от лайфовете Simple Smile Готина индиректна връзка се получава така между кибиците от диваните като нас и самите участници. Изумяваме колко неща не са показани от продукцията, които съвсем не са незначителни. Много елементи присъщи за Сървайвър и общуването между играчите.

п.п. Специални поздрави за Ралица Simple Smile

# 1 847
  • София
И най-якото от снощи за десерт!
Чакалчето подкани Гогата, Гогата се засрами момчето, определено не му е удобно и е притеснен от огромното внимание към него (в чата направо ще го изядат феновете)

Поздрави за най-якия форум!
Не само Гого го отправи, но и Мишето

# 1 848

Скрит текст:
Аз се радвам, че няма да се излъчи скандала между Мирела и Мишето, определено по всичко личи, че нито една от тях не е горда с него и определено е имало думи, за които предпочитат да не се говори. Всички имат лоши моменти, които не желаят да преживяват на ново.

О, ако е било нещо пикантно нямаше да им го спестят, скандалите са 100% вдигане на рейтинг .

По-скоро не са го снимали според мен, може да е станал по нощите, без микрофони и камери или някъде на закътъно. То и мъжете са видели само плачещата Михаела после.

# 1 849
Чакалов на лайфа снощи -"Гого поздрави всички БГ мами ,че много ти се радват"

Гого -"Ти си ме издигнал в култ там " и се заливат от смях .

Чакалов -"Сега съм сигурен ,че този откъс където ги поздравяваш ще го изрежат и ще си го пуснат в сайта "

Довечера пак щяло да има лайф на Мирела  Head Band

# 1 850
Аз не разбрах. За любовта на Маман ли са се скарали?

# 1 851
очаквах много повече от джафката и мислех, че е добре подготвен участник /физически, мен другата част от игрите не ме вълнува/. обаче се оказа въздух под налягане. липсата ѝ въобще не се отрази на отбора, поне не негативно. мда...не заслужава да стигне напред.
Моето мнение е много различно.
Мисля, че Жени е доста добре подготвена физически за игрите, на няколко пъти се видя до момента

Отделно според мен тепърва има да прави много силни ходове на тихия фронт, част от които е възможно да окажат сериозно влияние върху играта. И най-малко един от най-сериозните претенденти за победител ще е нейна жертва.

# 1 852

Не искам да те отчайвам, но напомням, че Фифо устоява на жени като Мирела успешно…. 😀😀😀🤣🤣 Между другото Филип и с това ме радва - какъв е непукист относно мацки, а със сигурност си има тип и се кефи и той на нещо. Просто ми е забавно как игрите се завъртяха около девойките, които успешно въртят почти всичките мъже, а Фифо стои и земетресение да падне, няма да му дреме.
На мен ми изглежда като да се кефи на пари.

# 1 853
  • София
Не мисля, че е за любовта на маман са се скарали, а по-скоро нещо за Лефтеров ми се струва да е било. Не се разбра точно, а и от това, което излъчиха, те самите си казаха, че нямало да се разбере за какво е било спречкването, та само можем да гадаем.

# 1 854
очаквах много повече от джафката и мислех, че е добре подготвен участник /физически, мен другата част от игрите не ме вълнува/. обаче се оказа въздух под налягане. липсата ѝ въобще не се отрази на отбора, поне не негативно. мда...не заслужава да стигне напред.
Моето мнение е много различно.
Мисля, че Жени е доста добре подготвена физически за игрите, на няколко пъти се видя до момента

всеки има право на мнение, разбира се. аз точно добра физическа подготовка не видях, а имаше заявка с това телосложение. за мое учудване и не плува впечатляващо, на силовите не е добре също...въобще къде е много добре. дори и в социалната игра - то пък голяма работа да връткаш някакви деца и то не особено умни.
единственото, което виждам, е кисела лелка. даже вкисната. според мен въобще не е за този формат.

# 1 855
Diavolo, много благодаря за споделеното за отзива на младежите към бг мамма. Иде ми наум да учредим награди на форума на ИВ на бг мамма. Така или иначе си правим анкети. Например "най-заслужаващ победата", "най-силен майстор- плочкаджия", "най-смешно техническо решение на терен"- тук си спомням Илиян и Алекса и разпадналата се лодка на сините. Могат да се направят грамоти и да им се оставят някъде, ако не искат да се виждат с нас. Мисля, че ще се радват. Веднага ме усмихнаха с тези снимки.

# 1 856
Когато гледах епизода и аз останах с впечтлението, че е замесен мъж в скарването им. Ако се бяха скарали за Маман, щеше да е голямо извращение. По-добре да не знаем. Достатъчно ни натоварват с кофти отношения.

# 1 857
Доколкото си спомням, и Георги и Генчо имат грошове.  Продукцията е бая долна. За 200 гроша да не можеш да си купиш имунитет.  В минали сезони и с по 100 можеше, ама то си зависи кого си бута Тупарев.
На бас, че за Алекса щеше да има такова предложение.

Защо не му се ходи на битки на това момче?
Това казано за човека с най- много битки досега е нелепо 😭😁
А и да не е луд сам да се натиска да ходи на бити и  да застрашава участието си.Разбирам,че не го харесвате ,ама малко обективност никога не е излишна

# 1 858
Следя и аз лайфовете им и снощи се замислих с кого хипотетично бих седнала на една маса, ей така, да пием по кафе и да поговорим. Абстрахирайки се от игрите, чисто човешки, с кого би ми било приятно, без да се натоварвам. Филип и Гого ми импонират сякаш най-много. И двамата са по-обрани, интелигентни. Предполагам, че ще заформим съдържателен разговор, без излишни алабализми. Имат чувство за хумор, с тънка самоирония. Абе, моите хора са. След тях нареждам Чакалов - умее да води разговор, сърдечен и вечно усмихнат, но би било добре малко повече да изслушва. Радва ме и начинът му тънко да слага на място онзи, който лети в небесата /той ще се сети и сам/.
Михаела харесах, има хубаво излъчване това момиче. Една от малкото, чието его не изпълва цялото помещение.
 И, о, каква изненада за мен! Един Георги, който когато не яде,  има какво да каже! Харесвам начинът, по който се изразява. За съжаление, смятам, че твърде малко са излъчваните кадри с него.

# 1 859
  • София
Специално си пограх и с видеото, да изпълня заръката на Чакала. 😀
Изрязах самото видео с поздрава към нас и съм го качил да го видите.

==> Поздрави за Бг Мама - Видео (Чакала, Гого и Мишето) <==

Общи условия

Активация на акаунт