💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 997
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 905
Това не пречи да го издънят, че е отказал предимство за племето и да го злепоставят както правят с останалите.
Ама моля ти се.. и да го злепоставят така? 🤣

# 1 906
Имаше ли условие кубчетата да се редят едно по едно? Защо не си сложиха от най-малките 5 едно върху друго и тогава да ги поставят на върха.

# 1 907
Това не пречи да го издънят, че е отказал предимство за племето и да го злепоставят както правят с останалите.
Ама моля ти се.. и да го злепоставят така? 🤣
Нали се предположи, че е месия. Как да му очернят образа?
Ама ако продължава с тоя слип няма да могат. Никога.

В промото за довечера - май Илиян ще гони да глади. На това ми прилича. Ще види.

# 1 908
Аз се чудех защо не подпъхнаха кубче между по-долните вместо да се чудят как да го закрепян най-отгоре.

# 1 909
Току що мина промо за епизода довечера, и ако не е подвеждащо, ще имаме проява ала Веско Панчев от страна на Алекса към Фейгин. Алекса крещи : “Фейгииииин!“, на заден фон се чува гласът на Вики :„Алекса, моля те, човек, недей...“, и после дават Сашка рИве с въпрос към себе си: “Ох, какво да правя...“. Усещам, че ще има много лайфове довечера и утре, както и вероятно ново писмо до СЕМ. Дано само това промо не е подвеждащо де.
Според мен Алекса ще изнудва Сашка за номинациите, както и предположихме снощи. Със сигурност е преекспонирано в промото, но ще има нещо, няма да е без нищо, току виж Сашка наистина си тръгне от толкова натиск, и травмата.....
Все пак аз искам Илиян да е аут.
Залагам на Илиян. Не вярвам да агресира чак до там срещу Фейгин.

# 1 910
  • Другата България
Да, да, мисълта ми е, че отново ще има агресивен изблик на Алекса към някого, вече взе да става система.

# 1 911
Цял сезон ги носи на гръб. Буквално и преносно 😄

# 1 912
Прави впечатление, че Гого не крепи Илиян/ значително по- нисък и слаб/, а Цецето.😀😱

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 19:14 от ellis

# 1 913
  • Другата България
Някой ще познае ли Зори?

# 1 914
Цецо, Цецо, какво стана с грубата сила? Не можа да повдигнеш едно момиче, което едва ли има и 40 кила.

# 1 915
Не са толкова млади и незрели. Вече трябва да са се осъзнали като личности. Ама така като гледам, работата е много зле.
Лайфа го пуснах на откъси. Направи ми впечатление високомерието на Мирела, с което се обръщаше към другите. Изобщо не изглеждаше слънчево и ведро момиче. Михаела имаше излъчване, което ми допадна. Ралица също.
Генчо ми е чудно защо се занимава с глупости. Да се забърква в такива неща! Хайде, Пухчо и Алекса да участват в клетъчни истории - да, ама той не трябва да се забърква в такива неща. Може друго да не могат, ама да провокират - са отличници.

# 1 916
  • Буркина Фасо
Някой ще познае ли Зори?

ако свали късите гащи - да Smiley

# 1 917
Относно въпроса: "С кого бих седнала на една маса?" Отговорът е следният: Гого, Фифо, Чакалчето и Георги - много ме кефят като хора. От жените Фейгин, Виктория, Зори и може би Мирослава. Това за мен са хората, от които мога да науча много и с които ще припадна от смях на масата, тъй като са много забавни. Heart Eyes

# 1 918
Прави впечатление, че Гого не крепи Илиян/ значително по- нисък и слаб/, а Цецето.😀😱
Лошо са го зстиснали Гогето в средата.

# 1 919
Ех, Людмила, Людмила... Да сме на твое място сега.... Гогоооо😍😍😍 (200 стр гоня)

Общи условия

Активация на акаунт